Toppy levert te laat, schuift de schuld af en neemt geen enkele verantwoordelijkheid – een bijzonder
Bij Toppy besteld vanwege de mooie belofte: “vóór 22:00 besteld, morgen in huis.” Klinkt fantastisch, toch? Helaas bleef het bij een belofte. Op zaterdag ontving ik slechts een deel van mijn bestelling – het belangrijkste onderdeel, het filterglas, zat er niet bij.
In de PostNL-app bleek al snel dat het tweede pakket nog helemaal niet was aangeleverd. En hoewel het verzendlabel op 4 april al was aangemaakt, werd het pas op 7 april bij PostNL aangeboden. Dat is dus geen vertraging bij de bezorger, maar bij Toppy zelf.
De klantenservice? Die schoof het probleem doodleuk volledig af op PostNL. Geen excuses, geen erkenning van hun eigen rol in de vertraging. Gewoon een standaardberichtje en de mededeling dat ik na 9 april maar weer van me moet laten horen als het pakket er dan nóg niet is.
Het meest ironische? Kort daarna kreeg ik een automatische e-mail met de vraag of ik “blij was met de hulp.” Nou, als je houdt van desinteresse, standaardteksten en nul verantwoordelijkheid, dan zit je hier goed.
Wat mij betreft: één keer, nooit weer.