De bezorging is niet goed gegaan,artikel was afgeleverd in een andere wijk.De vriendelijke bewoner heeft het pakket 's avonds bij ons thuis-gebracht. De stofzuiger werkt toppy. alles zo schoon.
Ik had twee koppelingen besteld en kreeg reeds gebruikte koppelingen opgestuurd. Ook had ik vier rvs slangklemmen besteld. Kreeg echter gewoon 4 ijzeren opgestuurd. Dus kun je dus niet gebruiken bij een zwembad. Later erkende Toppy dat er inderdaad verkeerde slangklemmen geleverd waren en dat ze dit intern ook gingen bekijken. Ongevraagd kreeg ik het hele aankoopbedrag weer teruggestort top opgelost van Toppy.
Hey Arjan, Bedankt voor je feedback! Onze RVS-slangklemmen zijn echter echt van RVS. Je kunt dit zelf eenvoudig testen met een magneetje: ijzer is sterk magnetisch, RVS niet of nauwelijks. Deze klemmen zijn dus geschikt voor gebruik bij je zwembad en zullen niet gaan roesten. Over de koppelingen: het zou niet moeten dat je gebruikte exemplaren hebt ontvangen. Kun je aangeven waarom je denkt dat ze al gebruikt zijn? We sturen je zo even een e-mail, zodat we het samen snel kunnen oplossen. Groetjes, Pleun van Toppy
Ursprüngliche Bewertung
Wij keken op de site van de officiële dealer van ons massagebad en ter vergelijking bij Toppy. De prijzen schelen aanzienlijk, dus hebben wij bij Toppy besteld. Er staat duidelijk vermeld bij de filters met welk type het overeenkomt, dus je weet dat je de goede filters bestelt. Ook gelijk maar een bus granulaat bestelt (zelfde merk, maar stuk goedkoper), dus wij weten waar we in het vervolg onze artikelen moeten bestellen. Ook snel in huis, dus wij zijn heel tevreden klanten!
Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn! 🎉 Slim dat jullie even hebben vergeleken en blij dat jullie bij ons zijn uitgekomen! Tot de volgende keer!
Contact proberen te krijgen met Toppy is zeer lastig, telefonisch haast niet bereikbaar. Ik heb ook geen mogelijkheid gevonden om een open vraag of klacht via de site te doen. Dit vind ik een gemis. Ook een klacht over de transporteur DPD is niet mogelijk..... Jammer
Hey Harry, Fijn dat we elkaar even telefonisch hebben gesproken. We horen natuurlijk altijd goed bereikbaar te zijn, maar het lijkt erop dat je net midden in een belpiek terechtkwam. Gelukkig kun je ons ook altijd bereiken via [email protected] of toppy.nl/klantenservice voor al je vragen of opmerkingen. Je klacht over DPD nemen we zeker mee, dankjewel voor het doorgeven. We begrijpen je frustratie helemaal! Groetjes, Pleun van Toppy
Ik ben goed geholpen bij het maken van mijn keuze. Vriendelijke medewerker en alles was snel geregeld. De volgende dag had ik de zwembadrobot in huis!
Ik heb zelfs vrienden gezegt kijk eens bij Toppy.nl
Snel, goed verpakt, goede communicatie
Ik ben blij met de service en producten van Toppy van bestellen, levering tot en met gebruik!
Het product kwam beschimmeld toe, was totaal niet gelijk op de foto van kleur en deels beschadigd. Zeer ontevreden dienst na verkoop.
Hey Willem, Oeffff da's niet Toppy. Sorry daarvoor! Voordat we je een nieuwe opsturen, gaan we hem eerst controleren op kleur en schimmel. We bellen en mailen je hierover! Groetjes, Pleun van Toppy
Zandfilter en pomp besteld. Top geleverd na 2dagen.
Telefonisch krijg je alle medewerking Maar ondanks dat gaat het wel fout!
Hey Hans, Af en toe gaat er bij ons ook wel eens iets mis , we zijn tenslotte allemaal mensen en geen robots . Gelukkig hebben we het samen aan de telefoon weer gefixt. Daarom keken we een beetje gek op toen deze negatieve review alsnog binnen kwam vliegen. Kunnen we nog iets voor je betekenen? Groetjes, Pleun van Toppy
De informatie over de vijverpomp is goed. Ik kon makkelijk bepalen welke pomp ik nodig had. Bestellen was ook eenvoudig en de bezorging was snel en goed. Top!
Probleem doorgegeven aan de fabrikant, waar we hun reactie aan het afwachten zijn.
Levering was er snel, in de beloofde tijd, echter een stuk ontbrak, meteen gereaageerd en zou het ontbrekende snel krijgen, kreeg ik ook snel een pakje, maar helaas een lege doos, dus opnieuw gemaild en netjes in orde gekomen
Jeetje dat ging niet helemaal vlekkeloos he. Dankjewel voor jouw geduld en toch nog een 7 qua beoordeling. We hopen dat je een heel fijn weekend hebt!
Prima filterpomp alleen nu stroomt mijn ton over.
bestelling geplaats ,goed geregeld en snel verzonden
ik ben er achter gekomen dat het pakket op een verkeerd adres is afgeleverd. Het is geleverd in de Onze-Lieve-Vrouwstraat 28 ipv bij mijn ouders in de Onze-Lieve-Vrouwstraat 57. Ik ga proberen het pakket daar op te halen
Hey Dirk! Ik zie ook dat het door jouw ingevulde bezorgadres nummer 28 is. Dus het lijkt eigenlijk wel goed te zijn gegaan! Fijn als je jouw bestelling bij je ouders op wil halen!
Snelle levering zoals toegezegd!
Alles prima op bezorgingen dpd na
Hey Johan, Goed dat je het bij ons aangeeft. De bezorgers hebben het retedruk en hebben daardoor niet altijd evenveel geduld. Maar dit nemen we natuurlijk mee in onze evaluaties met de vervoerder. Want het is natuurlijk wel een vereiste dat onze spullen netjes bij jou aankomen. Groetjes, Pleun van Toppy
product is stuk en vragen worden niet beantwoordt.
Hey Roger, Ik zie dat je onze klantenservice vrijdag hebt gemaild, daar is het weekend overheen gegaan. Vandaag heeft een van de productexperts je gemaild of je wat meer info hebt over wat er precies stuk is. Het liefste ontvangen we een filmpje zodat we op afstand met je mee kunnen kijken. Als jij reageert op de mail, dan zoeken we samen naar een oplossing!
Super geleverd en de bestelling is top werkt perfect voor ons zwembad tnx
Info over zwembad goede uitleg
Netjes verpakt
Alles goed ik orde, geen negatieve aanmerking. Ietwat langere leveringstermijn dan andere bedrijven maar in praktijk wel sneller geleverd dan jullie eigen voorspelling. Top dus voor Toppy !