Toppy!

Duidelijke website. Goede vergelijk producten. Makkelijk bestellen en snelle en duidelijke levering. Snelle reactie en na levering

Zoals het moet zijn

Stipt, snel geleverd en goed materiaal.

Geweldig. alles zoals het op de site staat

bestelling geplaatst volgende dag in huis Top

Pallet achtergelaten

Mijn bestelling betrof slechts 2 dozen, makkelijk draagbaar. Werd geleverd op een pallet en de chauffeur wilde deze niet terug meenemen ´want dan heb ik afval´. Dus zit ik als klant met deze afval voor een kleine bestelling. Zou niet het geval geweest zijn bij Bol waar ze hetzelfde verkopen, weliswaar 5 euro duurder.

CHAOTISCH.....Traag, slechte feedback, lang wachtenlefoon, lang wachten op antwoord, ....

Traag , lang wachten aan de telefoon, lang wachten op bestelling, ....

Alles ging super vlot

Toppy de vijverpomp is zeer gemakkelijk te plaatsen en werkt super goed !

top

top vriendelijk en snelle levering

Past perfect

Afdekzeil intex past perfect. Ook snelle levering. Top

Supersnelle levering van een topkwaliteit pomp

Zeer snelle levering van de pomp, duidelijke communicatie via de mail. Erg goed.

bestellen, betalen en afleveren ging heel makkelijk en goed. Fijn produkt dus ga zo door!

Artikel prima , levering niet oké.

Ik was heel de dag thuis , en toch is de pakjesbezorger niet aan mijn deur geweest . En werd het pakket in een afhaalpunt gedeponeerd . En aangezien ik zelf geen vervoer heb ,moest ik een anders vragen om het voor mij op te halen .

Goede snelle service

Bestelling binnen 24 uur ontvangen. Alleen zending bleek uit 2 pakketten te bestaan en in 1ste instantie maar 1 ontvangen. Na schriftelijk contact met service dienst en een zeer snelle reactie 2de pakket opgehaald. Top service

Top service!

Bestelling kon snel geleverd worden op 1 artikel na. We konden dit artikel ook in een winkel bij ons in de buurt krijgen, dus contact gezocht met de klantenservice om de bestelling van dat artikel te annuleren. Dit werd snel geregeld en was geen probleem. Bestelling geannuleerd en geld snel retour. Super dat dat kan!

In 1 woord geweldig

Jullie maken de belofte waar voor 22.00 bestellen morgen in huis

professioneel verder geholpen om de juiste keuze te komen

Goede begeleiding via de chat/email.

Zandfilter op 8 kub is gescheurd !

Blijf erbij DPD slechtste bezorgingsdienst dat er is ! Smijten met de dozen alst maar rap is ! Voet motor gescheurd !

Geweldig!

Zeer vlotte bediening. En snelle levering Alles was inorde. Leuke en gemakkelijke site

prima op tijd

na de melding dat het op zaterdag geleverd zal worden werd hij netjes in dat tijdbestek geleverd. En zeer snel na de bestelling

top

snelle levering, er waren wat dingen niet ingesloten maar door een bericht te sturen was het er 2 dagen later. zo ie zo goed bedrijf.

duidelijk en snel

Ik heb voor der eerste keer iets gekocht bij Poppy en alles klopt tot op heden. Communicatie verloopt goed, product is prima.

Slecht

2keer de verkeerde spullen geleverd ze zouden retour etiket sturen maar nog steeds niks ik ga weer bellen René Enthoven

Overzichtelijke website snelle levering en scherpe prijzen

Top verpakt

Super snel geleverd en top verpakt. Een uv lamp.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR