Zeer vlotte bediening. En snelle levering Alles was inorde. Leuke en gemakkelijke site

prima op tijd

na de melding dat het op zaterdag geleverd zal worden werd hij netjes in dat tijdbestek geleverd. En zeer snel na de bestelling

top

snelle levering, er waren wat dingen niet ingesloten maar door een bericht te sturen was het er 2 dagen later. zo ie zo goed bedrijf.

duidelijk en snel

Ik heb voor der eerste keer iets gekocht bij Poppy en alles klopt tot op heden. Communicatie verloopt goed, product is prima.

Slecht

2keer de verkeerde spullen geleverd ze zouden retour etiket sturen maar nog steeds niks ik ga weer bellen René Enthoven

Overzichtelijke website snelle levering en scherpe prijzen

Top verpakt

Super snel geleverd en top verpakt. Een uv lamp.

Vlotte en correcte levering

Makkelijk om te bestellen en super snel

Een bijzonder goed bedrijf

Zwembadpomp ging stuk 2 dagen voor we met vakantie zouden gaan, dat was geen fijn gevoel. Toppy gebeld of ze er een razendsnelle bestelling van konden maken en….juist, de andere dag ( op zaterdag vòòr de Pinksteren ) binnen. Perfect gedaan door jullie. Heel erg bedankt voor de vlotte afwikkeling en hier draait het weer. Top Toppy.

Prima warmte pomp Hij staat al op 26 graden

Oke

Had briefje geschreven bij afwezigheid leveren bij gebuur. Kreeg dan melding dat hij mij gemankeerd had en naar een parcelpunt gebracht had.

Toppy

Goed en duidelijk geholpen door de klantenservice. Helemaal toppy.

snelle bestelling in huis

goede services

Toppy!!!

Product omschrijving op de webshop zoals het hoort, met de correcte afmeting enz

Prima en snel geleverd

Product doet wat het moet doen

Verrast door de snelheid van levering

Op zondag(!) een nieuwe vijverpomp 11000 l/h besteld en maandag-avond al aan het uitpakken. Dàt had ik echt niet verwacht. Dikke merci, ook vanwege Haiko, de steur in mijn vijver, die nu opnieuw volop zuurstof kan ademen :-)

Snelle levering, top product, goede prijs. Vijver was ‘s anderdaags reeds helder

Top product voor (h)eerlijke prijs

Contact liep goed, het probleem is opgelost. Toppy denkt goed mee met de klant. Erg tevreden over de service en de oplossing.

Fijne webshop

Na online bestelling supersnel in huis. Bij t pakketje onderdelen, miste een ringetje en rubber ring, maar die had ik zelf nog wel. Prettige klantenservice die doet wat ze zeggen, want na een vraag over plaatsing van de filter werd ik binnen 1 dag weer teruggebeld door een prettige medewerker.

Toppy maakt belofte meer dan waar

Het ging om een geringe bestelling, maar deze was binnen de 24 uur geleverd. Alles van begin tot einde toppy. We gaan zeker vaker bestellen bij Toppy.

Snel en goed

De dag erna geleverd verpakking was heel goed. De aankoop was zoals beschreven heel goed van kwaliteit. Tevreden klant. Groeten

Goeie service

Goeie service van toppie alleen jammer dat pist nl het pakket heb beschadigd en onder delen kwijt zijn geraakt

weet ik nog niet

Wij hebben nog niks ontvangen toen we bestelde zeiden ze maandag maar nog niks gehad

Doen niet wat telefonisch is toegezegd

En ik maar wachten tot ze terug bellen, krijg je een k*tmailtje. Zeg dan niet dat een “expert” diezelfde dag terug belt. En dan ook nog het lef om te vragen om een review

Ja goed

Pakket dienst was vertraagd maar toch nog bezorgd en nethes in de tuingezet ja en lampje van de uv filter vijver werkt

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR