Betale zonder niets krijgen is niet normaal
Hey Emile, We hebben je gemaild dat de levertijd van jouw product vertraagd is geraakt. Gek genoeg heb je onze mail niet ontvangen. Daarom hebben we telefonisch contact gezocht en gelukkig hebben we elkaar gesproken. Zodra het product binnen is sturen we deze jouw kant op!
goed advies, goede prijs van het artikel en snelle levering.
Super tevreden over de prijs en kwaliteit van mijn aankoop. Maar de grootste verrassing zat voor mij in de verwerkingsnelheid. ´s Avonds besteld en de volgende ochtend had ik mijn bestelling in huis. TOP van Toppy!
Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je zo tevreden bent over je aankoop en onze snelle service. We hopen dat je nog veel plezier hebt van je aankoop. Tot de volgende keer bij Toppy!
Bestel er regelmatig en altijd tot tevredenheid. Snelle bezorging en goede kwaliteit.
Wat fijn om te horen dat je regelmatig bij ons bestelt en tevreden bent met onze service! Daar doen we het voor. We kijken uit naar je volgende bestelling. Bedankt voor je positieve woorden en tot de volgende keer Peter!
Mijn opzet zwembad moet nog geplaatst worden deze maand , maar het ziet er zeker goed uit voor de overschot van elektriciteit té benutten om mijn zwembadwater tot een gezellige warmte op te warmen
Dankjewel voor je review! We wensen je enorm veel zwemplezier🤽
Mijn ervaring met jullie is perfect ,info over jullie artikelen is meer dan goed
Goed om te horen Mark en bedankt voor je review!
AquaFinesse
Bedankt voor je review Hugo! Veel plezier met jouw bestelling.
op donderdag NAmiddag de bestelling geplaatst. Op maandagmorgen vroeg werd het pakket perfect, en met een vriendelijke chauffeur binnengereden tot onder de garage. ik zou zeggen iedereen tevree!!! En nu genieten. de bestelling was een intex greywood deluxe 4 personen En het pakket was volledig zoals voorgestel op de site. Mvg Peter
Hey Peter, dat wordt lekker bubbelen! Veel plezier met je bestelling en bedankt voor je toffe review.
Supper dank u
Hey Eric, wat fijn! Bedankt voor je review😁
Na wat zoeken kwam ik op de site van Toppy terecht heb daar de luchtbed besteld, de levering was snel en netjes. Het was naar verwachting goed dus dik tevreden.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en de snelle levering! Dat is precies waar we het voor doen. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe luchtbed.
Na de levering van een UV lamp die niet werkte contact gehad met Toppy en er is gelijk een nieuwe lamp geregeld. Zaterdag gebeld en maandag een nieuwe lamp in huis.
Super om te horen dat de vervanging van de UV lamp zo vlot is gegaan! Ons doel is om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt, dus het is fijn om te horen dat dit gelukt is.
Super spul. Jammer dat het zo duur is
Bedankt voor je feedback! We begrijpen dat prijs een belangrijke factor is. Bij Toppy proberen we de prijzen zo scherp mogelijk te houden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten.
Top geregeld Goede prijs Goed product
Bedankt voor je positieve feedback! Het is altijd leuk om te horen dat onze klanten tevreden zijn met zowel onze producten als onze prijzen.
Na een prettig telefoongesprek heb ik de UV - vijverlampen besteld. Daarna prima informatie ontvangen gevolgd door een snelle levering. Werkelijk uitstekend
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het hele proces, van het telefoongesprek tot aan de snelle levering van je UV-vijverlampen.
Warmtepomp en rolsysteem voor zomerzeil werden eerder dan afgesproken bezorgd, waren gelukkig thuis. Opstart van de warmtepomp was niet evident, maar met ondersteuning van de servicedesk goed gekomen. Minpunt was dat een 2 extra ogen in het zomerzeil exorbitant duur was (125€…!!) en daarom dit zeil elders aangekocht… dat was jammerlijk een smet(je) op Toppy’s blazoen…
Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. Fijn dat je tevreden was met de snelle levering van de warmtepomp en het rolsysteem voor het zomerzeil, en dat je goed bent geholpen door onze servicedesk bij het opstarten van de warmtepomp.
Onderdeel besteld, gelijk verstuurd en goed ontvangen. Tevreden.
Super om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending en goede ontvangst van je bestelde onderdeel! Dat is precies wat we graag horen
Correcte prijs, snelle levering
Dankjewel!
Snelle levering en alles altijd in orde.
Vlugge en correcte levering !
Daar doen we het voor!
Snelle levering en uitstekend verpakt
Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de manier waarop je bestelling verpakt was. Dat is precies wat we nastreven bij Toppy! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, dan horen we dat graag.
Op 24 uur paketje geleverd , top !
Fantastisch om te horen dat je pakketje al binnen 24 uur geleverd werd! Dat is de service die we bij Toppy graag leveren
Sterke prijzen en correct geleverd.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen en de levering. Dat is precies waar we bij Toppy voor gaan!
Past zeer goed, oogt ook zeer mooi en isolerend.
Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden
Super om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en dat je goed op de hoogte bent gehouden
Goede prijs, snelle levering en perfect product ontvangen