Gewoon uitstekend

Vlot ,juist en in orde

Alles prima verlopen.

Snelle sevice

Product zoals omschreven. Levering sneller dan voorzien De naam Toppy is niet gestolen

Snele en goede levering

Bij toppy altijd top producten tegen een goede prijs en dan snel en goed geleverd

Geweldig vlugge levering

Ik ben zeer tevreden, het was een snelle levering, er was een foutieve filter bij en het terug sturen ging ook best vlot, een aantal dagen later had ik het juist toe gestuurd gekregen.

Goede levering, moeilijke betaling.

De levering is perfect verlopen maar de betaling doen via Karnak is een ander paar mouwen. Ben nog altijd aan het zoeken hoe het moet. Kan dit niet simpeler door gewoon een rekeningnummer optie geven ?

Toppy

Netjes oo tijd geleverd. Het artikel is zoals op de site beschreven

Teleurgesteld

Na meerdere pogingen om het product terug te sturen is het niet gelukt. Ik denk dat ik het zelf te koop zet op marktplaats met de mededeling, na meerderen pogingen om het terug te zenden naar het bedrijf Toppy helaas niet gelukt

Alles prima

Levering stipt op tijd en alles zoals verwacht.

Rapide parfait

Bon suivis je recommande service rapide

alles op tijd geleverd. Top

besteld, zoals beloofd de volgende dag netjes geleverd. Top

Positief,alles perfect geleverd.

Al eerder bestelling gedaan en een goede ervaring gehad, nu wederom mijn bestelling goed verpakt en snel geleverd. Top.

prima site, snel geleverd

gelijk de volgende dag gekregen. Dus supersnelle levering

Snel en correct geleverd en ook nog de goedkoopste

Jullie worden zo wie zo mijn favoriet alleeen maar met de producten en prijs en snelle levering

Alles perfect in orde

Zeer snelle levering. Product klopt zoals in de beschrijving. Zeer tevreden.

Duidelijke omschrijving. Snelle levering.

supersnelle levering

produkt voldoet aan onze wensen supersnelle levering

Top.

Op 1 week van erg troebel naar klaarhelder water.

super ,snel

Zeer snelle levering ,duidelijke website met goed uitleg.

Wederom geweldig

Ik heb een groot opzetbad gekocht waarvan het afdekzeil niet goed paste. Toppy ging met mijn problerm aan de slag net zolang tot er een goede oplossing kwam. Dat alkes goed en op tijd geleverd wordt kennen we van Toppy. Maar ook de service nadat je hebt betaald blijft geweldig. Juist voor die betrouwbare service blijf ikblijmet Toppy

Vlugge levering en super produkt

Prima service van Toppy

Snel en compleet geleverd.

Snel en correct

Alles goed te vinden op de site met duidelijke omschrijvingen. Snel geleverd..

Netjes verpakt en keurig op tijd

Alles goed verlopen

Soms zijn de maten niet duidelijk

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR