Laden reviews...
1.126 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Die Bewertungen zeigen überwiegend eine positive Erfahrung mit schneller Lieferung und zuverlässigem Service. Kunden loben klare Kommunikation und hilfreichen Support. Die Verpackung ist in der Regel gut. Insgesamt ist die Erfahrung positiv mit wenigen Ausnahmen.
Binnen 24 uur geleverd!!
Hugo
Stoops
geen toevoegingen meer nodig!
Gerard
Sirjansland
Altijd een goed product, snelle levering
Lex Cohrs
Tilburg
Het is netjes bezorgd
Midke
Maasbommel
Snelle levering, alles perfect!
Helga
Wilrijk
Goed gegaan en snel
Deepak
Rotterdam
Een 7?! Wij willen 10'en zien! Laat ons weten hoe we onze service nog naar een 10 kunnen trekken. Daar werken we hard en met veel plezier voor.
Wamtepomp voor inpandig zwembad gekocht. De info op de website is uitstekend. In één weekend zelf volledig geïnstalleerd. Werkt uitstekend. De gebruikershandleiding is erg summier en nogal cryptisch.
Ad
Geldrop
Scuba 2 watertester gekocht aan een goeie prijs met correcte snelle levering = top !
Raf
Zwijndrecht
Snel geleverd tegen een nette prijs.
Sjoek
Oosterland
Snelle levering en alles netjes verpakt
Evy
Tielen
Koop al meerdere jaren bij Toppy, altijd vriendelijk en snel geholpen, telefonisch per mail maakt niet uit. Deze keer ben ik nog steeds geholpen maar moest er veel meer moeite voor doen. En omdat er een misverstand was had ik t prettig gevonden om dit eff telefonisch op te lossen. Nu moest ik toch enkele dagen wachten. Zoals het was vond ik altijd Toppy ;)
Jos
Roermond
Hey Jos,
Ik zie inderdaad dat er een misverstandje was over een creditering. Weet dat we altijd alles oplossen en dat onze reactietijd snel is. Als je had aangegeven even te willen bellen, hadden we zeker de telefoon gepakt.
Volgende keer gaan we weer voor een 10!
Dat het snel bezorgd werd en het werk goed deze product maar kraan gaat wel erg strak maar wel bruikbaar super
Andy
Deventer
Bestelling gedaan die snel werd afgehandeld.steeds op de hoogte gehouden over de vorderingen van de bestelling.enige nadeel is dat postnl een dag later leverde dan gepland.hier heeft Toppy geen invloed op
Anthonie
Almere
Kurig verwerkten op tijd.
Pearl
Loenen aan de Vecht
Hey Pearl,
We willen 10'en zien! Als er iets is waarmee we je 7 naar een 10 kunnen krikken, dan horen we dat graag!
Prima producten voor een lage prijs.
Eric
Amersfoort
Goede servise
Theo
Arnhem
Noppenfolie besteld en netjes en snel geleverd.
stefan caris
Kelpen-Oler
Zwembadstofzuiger gekocht. Werkt perfect en weer snel geleverd. Wel een verbeterpuntje voor verzending: de grote kartonnen omdoos had wel 6 zwembadstofzuigers kunnen vervoeren. Zonde van het karton en de ruimte die het bij de pakketdienst inneemt.
Kitty
Breda
Zeer tevreden koop zeker nog bij Toppy
Steven
Wortegem-Petegem
Keurig op tijd geleverd. Zoals beschreven.
Els
Oostkamp
Fijn bestellen bij deze winkel. Groot voordeel is gratis retourneren. Dat is vooral handig bij grotere producten. Die zekerheid wilde ik, daarom hier besteld. Maar product is prima dus retourneren gelukkig niet nodig. Goed assortiment verder en frisse winkel!
Ilonka
Berlicum
Toppy levert snel en keurig verpakt
Threa Aarts
Schijndel
Heel tevreden! Tevens een snelle levering.
Vicky
Watervliet
Snel geleverd en accessoires van goede kwaliteit
RONNY GABRIELS
Beringen