Super kontent

Wij zijn heel tevreden met de pomp, ze is al geïnstalleerd en werkt heel goed, dank u wel

Zwembad bestelling

Gaan hem 15 juni opzetten hopelijk zit alles in de doos. Mooi zwembad zo te zien op de site. Levering via Raben ging niet zoals gepland eerst vergeten ze de lading en daarna komen ze na 3x vragen niet vanaf de gewenst tijd

niet correcte tijdige levering zoals beloofd

vandaag besteld, morgen voor 11u geleverd dat is de reclame......1 week op moeten wachten.!!!!! toch niet correct .

Prima conversatie en levering. Jammer van PostNL

Het product (Zwembad pomp/filter) is helaas lang bij PostNL gebleven. Deze hielden ons niet op de hoogte hoe of wat, alleen dat er vertraging was. Helaas dus tussentijds lokaal een andere pomp aangeschaft, want door de lekkage moest er z.s.m. een andere pomp komen De bestelde pomp heeft meer capaciteit, dus deze gehouden, Die andere pomp dan maar als reserve bewaren, want terug brengen was geen optie. Dus dubbele kosten moeten maken in deze dure tijd. En veel chloorwater in de tuin Fijn als er wat dat betreft een betere communicatie had plaats gevonden, dan had den wij eventueel de pomp ongeopend kunnen retourneren, of even een noodmaatregel kunnen treffen totdat de bestelde pomp er was,

TOP

VLUGGE LEVERING - ALLES WAS PERFECT

Toppie alles prima

Zoals altijd ,alles oke

Heel te vreede

Producten jacuzzi.

Ik heb mijn eerste producten besteld voor mijn jacuzzi. Goed product snel geleverd. Doe zo verder.

top produkt

ik heb dit produkt aangekocht naar aanleiding van de reviews en al lang op zoek naar een product welk mijn vijverke helder houdt omdat na het schoonmaken en opnieuw vullen van de vijver werd hij na 3dagen alweer troebel Ik heb het product er in gedaan volgens de beschrijving en heb nu een heldere vijver ,heel blij mee

prima service

Zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en levering.

Alles goed gegaan

Goed geleverd

Netjes en snel

Voor herhaling vatbaar

Waardeloos

Mijn bestelling 3000290864 bestond uit vier artikels, stofzuiger, 2 stelen voor 2 schepnetten. Stofzuiger ontvangen op huisadres, 1 steel afgehaald bij afhaalpunt, 1 pakket zoek bij afhaalpunt en 1 pakket niet ontvangen op huisadres. Het is grote chaos bij PostNL in België. Als ik jullie was zou ik de term "logistieke helden" niet meer gebruiken, lijkt me een ongepaste kwalificatie. Schande. Crediteren jullie de schepnetten en de steel van 3.40 mtr?

Snel netjes

Zeer makkelijk om te bestellen en super vlot geleverd

We keken naar een product en er werd ook direct een tweedekans-product tegen een langere prijs voorgesteld. Zeer vlotte levering.

Geweldige service, goede produkten. Aanrader!⭐⭐⭐⭐⭐+⭐

Gewoon goed.

Bestelling snel en correct geleverd. Volgende keer hier weer bestellen.

Toppy

Zoals gewoonlijk,goed en snel geleverd.

Stevig schepnet voor zwembad

Werkt goed

Het opblazen is een min punt . Je kan niet meer opblazen dat er water in zit

Snel en betrouwbaar

Super blij! Snel en betrouwbaar. Geen gezeik en gezeur

Zeer snel en correct

Eerste ervaring met Toppy, erg tevreden. Voor een schappelijke prijs twee zeilen bestelt. Werden snel en juist geleverd. Goed hoor.

TOPPY

Alles goed verpakt en snel ontvangen TOPPY, mooi Bedankt: team Toppy

Zeil past niet top

Zeil zou de goede maat moeten zijn maar het is bijna niet te bevestigen. En zodra t erop zit is het ook vrij snel los. Niet veel waard en veel geld voor dit

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR