Ik zal niet aarzelen om beroep te doen op Toppy zodra ik kan.
💛 🙌🏼
Vlotte en correcte afhandeling!!
Daar staan we voor! Tot de volgende en bedankt voor je aankoop.
De bestelde goederen zijn goed en tijdig toegekomen.
Fijn dat je de bestelling snel hebt ontvangen! Da ´s Toppy en tot de volgende keer!
Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en goede communicatie!
Omdat jij de tijd hebt genomen om een mooie review voor ons neer te zetten, nemen wij de tijd om erop te reageren! Mega bedankt voor je bestelling én beoordeling! We hopen je snel weer te zien! 😉
Zeer goede en correcte levering en service
Dat horen we graag! Dankjewel voor je bestelling én beoordeling!
xxx
Dankje dankje dankje!
Snelle levering en worden goed op de hoogte gehouden over de levering. Het bestelde artikel voldeed volledig aan onze eisen. Goed verpakt zodat het artikel geen schade kon oplopen.
Bij Toppy draait alles om leuke dingen doen, dus we zijn heel blij dat we die mondhoekjes van je hebben weten te draaien! Tot de volgende keer! 😃
Goede ervaring met bestelling en snelle levering! Bedankt.
Nee, jij bedankt! 😃
verkeerde bestelling gekregen; graag retourneren en terugbetaling van artikel nr 2000932207
Wat onwijs vervelend dat je een verkeerd product van ons hebt ontvangen. Je bestelling is aangemeld als retour en de terugbetaling zal snel plaats vinden! Sorry nogmaals..
Super snelle afhandeling. Goed op tijd geleverd jullie wat jullie voorop stellen . Super
Doen wat we beloven, da's Toppy! Dankjewel en tot een volgende keer!
Alles correct verlopen. Bestelling geplaatst, betaling en levering, alles toppy.
Jij bent ook Toppy!
Snelle levering ,en heel vlug antw via mail Gewoon een top en eerlijke firma Doe zo verder
Dankjewel voor je super leuke beoordeling en tot een volgende keer bij Toppy!
s'avonds besteld de volgende dag in huis sneller kan gewoon niet.
Geloof maar dat het goed zit met de conditie van de toppers in ons magazijn! 😉
Goede site, snelle levering.
Dankje dankje dankje!
Gewoon goed
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
snel geleverd en eenvoudig zakelijk aangekocht. Fijn als het zonder gedoe kan.
Dat horen we graag! Dankjewel voor je bestelling én beoordeling!
Zeer snelle levering. Producten zijn goed beschermd voor het vervoer!
Enorm bedankt voor je review. Fijn dat alles zo soepel is verlopen!🙌🏼
Perfect van A tot Z
Jij mag blijven! 💛
Vlotte afhandeling, dank
Jij bedankt!
Zoals altijd netjes op tijd. Zeer behulpzaam. Zeer professioneel. Zeer snelle reacties op vragen. Kan alleen maar zeggen, doe zo voort!! Een tevreden klant.
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je toffe beoordeling en hopelijk tot snel! Gele groetjes, Team Toppy
Toppy verkoopt in mijn ogen kwaliteitsvolle jacuzzi's aan scherpe prijzen. Bij het minste probleem ( die er quasi niet zijn ) is er een vlotte communicatie met de klantendienst die het probleem zeer vriendelijk en bekwaam oplost. Fijn om met deze mensen samen te werken , Toppy !
Bedankt voor je super leuke review en voor het mooie compliment. We wensen je nog veel bubbel plezier toe en tot een volgende keer! Gele groetjes, Team Toppy
Bestelling was beschadigd tijdens transport. Door de transporteur dus niet afgeleverd. Toppy gebeld de zelfde dag opnieuw verstuurd de dag erop al in huis. Geweldig geregeld
Super leuk dat je dit kenbaar maakt! Het klopt inderdaad dat wij als Toppy zijnde geen bestellingen uitleveren maar we nemen wel graag onze verantwoordelijkheid natuurlijk. Vandaar dat we het op deze manier oplossen😉 Tot een volgende keer! 💛
Goed en snel ver,onden
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
Mooie site, goed product, snelle levering.
Jij mag blijven! 💛
Na een verkeerde maat binnen gekregen van ons zwembad 1 telefoontje gepleegd 2 dagen later de goede maat binnen gekregen prima service
Bedankt voor je mooie review! Problemen snel en goed oplossen; daar is waar we naar streven! Fijn dat je onze service goed hebt ervaren.