Goede website en vlotte levering

Prima prijs-kwaliteitsverhouding, duidelijke communicatie en keurige en vlotte afhandeling.

Dit is een heel goed bedrijf de naam zegt het al en dat maken ze waar Kan niet anders zeggen prima ga zo door en ik beveel iedereen jullie aan

Snelle en correcte afhandeling van de goederen

Toppie

Snelle levering Top product

Supersnelle levering voor een hele aantrekkelijke prijs.

Top(py)

Correcte levering

Perfecte prijs kwaliteit verhouding

Prima jacuzzi voor met z’n tweeën of alleen met 2 kinderen. Zeker zijn geld waard

In een woord: “TOPPY!”

Mijn luchtpomp van mijn BiOrb was stuk gegaan, had gelukkig natuurlijk garantie, maar dankzij de snelle en fijne service van Jop, was de pomp binnen 2 dagen thuis afgeleverd! Mijn vissen blij en ik blij, dat het zo TOPPY geregeld werd. Groetjes Carola

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden jammer dat extra kosten voor opstuurt doen dan kan niet vakken bestellen

Prima service en levering

Ondanks een aantal negatieve recensies heb ik toch een bestelling geplaatst. Contact via chat over levertermijn product was prima en bestelde product werd een dag na bestelling geleverd.

Prima bedrijf

Prima geholpen en vriendelijke mensen

Prima leverancier

Alles is door jullie nettjes op tijd geleverd maar helaas leverde post nl drie dagen later door vertraging

Zeer snelle service en goed product.

Na mijn bestelling geplaats te hebben werd het product zeer snel geleverd.

snel en goed

snel geleverd en keurig verpakt

Perfect, no question.

I was a dummy and bought the wrong bit of kit. My 90 day guarantee was to the last minute and they just refunded me... Very friendly, no blame, no quibbles, no fuss. Would recommend.

Buitengewoon goed

Ik ben bijzonder opgetogen over de contacten met jullie diensten. Door een vergissing van mij, had ik een verkeerd wisselstuk van Velda besteld. De retour verliep rimpelloos. Vlug akkoord gekregen, te volgen procedure goed uitgelegd. Ik heb reeds na twee dagen de aankoopprijs terug gekregen. En mijn nieuw besteld (en deze keer juist product) kwam vlot aan en is reeds in gebruik. Bedankt ! Frans Lievens Liedekerke België

Prima netjes en snel

Mijn bestelling is super snel afgehandeld en verstuurd. Keurig verpakt en prima op tijd zoals vermeld.

snel service

keurig op tijdgeleverd

Na een week nog niets terwijl er stond morgen in huis.

Ik had dinsdag middag besteld, met het idee dan heb ik het zeker voor het weekend. Dat het dan woensdag niet binnen komt heb ik alle begrip voor ik begrijp dat postnl het druk heeft. Echter vind ik dan een week later dan wel te laat.

Altijd het zelfde.

Alles liep zoals gewoonlijk weer op rolletjes. Vanaf de bestelling tot levering Toppy. Groetjes.

Weau Spa geur

Dit is kwalitatief niet een goede geur na onze mening. De geur vervliegt erg snel. Toppy heeft het prima opgelost en staat open voor discussie!

Trager dan normaal

Producten in orde

Ondanks dat het product niet automatisch was aangemeld voor verzending even gebeld en meteen opgelost en volgende dag in huis

Snelle levering, scherpe prijs!

Snelle levering van HTH chloor, scherpe prijs!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR