Zeil past niet top

Zeil zou de goede maat moeten zijn maar het is bijna niet te bevestigen. En zodra t erop zit is het ook vrij snel los. Niet veel waard en veel geld voor dit

BBQ pellets

Pellets snel geleverd. Netjes verpakt, jammer dat er een al zal gescheurd was, waardoor de pellets los in de doos zaten.

Ik heb geen bestelling gezien.

Geen bestelling gekregen.

Ik bleef ongeduldig wachten...

Ik dacht dat voor 22 u bestellen, de dag nadien de levering zou gebeuren, doch had niet begrepen dat er niet geleverd werd op zaterdag. Maandag nm kreeg ik dan toch alles aan. Het werkte niet goed, dus ik stelde een vraag....heb echter nooit een antwoord ontvangen, jammer.

Perfecte klanenbeleving.

Na de bestelling en verzending, ging mijn pakket verloren bij PostNL. Na het eerste schriftelijke contact met Toppy was er razendsnel een antwoord. Na, zoals afgesproken, nog even gewacht te hebben op de eerste verzending is Toppy overgegaan op verzending nummer 2 en 2 dagen later is het er nu. Het product voldoet ook volledig aan de verwachtingen. Bedankt voor de snelle reacties en actie.

Artikel goed aangekomen perfect

Toppy bedrijf

Is prima geregeld

Ondanks dat er eerst 1 pakket was geleverd is na telefonisch overleg snel daarna het 2e pakket geleverd. prima!

Via de mail netjes op de hoogte gebracht en snel leverbaar wordt netjes opgelost

Geachte Tobby Al jaren tweede hand jacuzzi gehad en gekocht daar was ik wel klaar mee. Na lang zoeken eindelijk een beslissing gemaakt om een nieuwe jacuzzi te kopen deze mooie jacuzzi MSpa Tribeca frame spa te kopen best een dure aanschaf op tijd besteld zodat de jacuzzi binnen is omdat ik lekker een weekje vakantie heb vrijdag 9 mei was de jacuzzi bezorgd zaterdag 10 mei op het gemakje opgezet met het vullen bleek er een lek te zijn in de Liner helaas niet kunnen genieten een mailtje gestuurd maandag contact gehad netjes op de hoogte gehouden en werd er een nieuwe Liner gestuurd als het goed is komt morgen 16 mei de nieuwe Liner binnen. Weekje vakantie is dan voorbij. Wel netjes dat er een nieuwe komt maar jammer dat je niet korting krijgt door omstandigheden.

Enorme snelle levering van een prijs kwaliteit product dat weer top is.

Ik bestelde om 21:00uur een nieuwe zwembad circulatiepomp. De dag nadien om 14:00uur kon ik ze reeds uit pakken. De prijs was voor dit type pomp eerder naar de lage kant. Het betreft een minder bekend merk van pomp waar een motor op staat van Hayward een super bekend kwaliteitsmerk. Ik heb de pomp meteen geïnstalleerd en ze doet reeds enkele dagen voortreffelijk zijn werk, net zoals de warmtepomp welke ik eveneens bij Toppy kocht twee jaar geleden.

Keurig en snel geleverd.

Zeer tevreden met toppy

tevreden

tevreden

Zie mail contact

Eerst waren ze het vergeten in te pakken. De andere dag een mail dat het verstuurd was en morgen binnen. Daarna kwam er een mail het is vertraagd bij de leverancier. Kwam niet toppy over. Als ondernemer moet je zulke toppy collega's aanspreken en of daarna buiten gooien,want dat gaat je klanten kosten als er geen eerlijke mails worden verstuurd

Netjes verpakt, super

Even op de web mijn bestelling gedaan en 2 dagen later geleverd zeker een aanrader voor iedereen. Top bedrijf toppy

Helaas 2e keer weer niet toppie

Eerder al ging een aankoop niet goed met allerlei excuses dat product niet retour kon. Dit keer een product binnen gekregen waar gewoon water in zat... ik koop een nieuw product... zouden ze water vanuit de fabriek erin doen? Kortom ... ik wordt voor de gek gehouden. Jammer, dit was de laatste van Toppie. Het apparaat wekt maar is gebruikt geweest... en ik kon mijn product niet retourneren... leg dat maar uit...

Duidelijke site en snelle levering

Nette overzichtelijke site en snelle levering van camping kachel

topervaring

prijs kwaliteit en vlotte verzending

Nu snap ik waarom jullie TOPPY heten!

Ik had vele winkels en sites bezocht, op zoek naar het goede accessoire voor mijn Buccun Sunbury 'kamado. Bij Toppy de juiste gevonden. Ben er erg blij mee.

Levering was Toppy!!

Om 21u30 besteld en de volgende morgen al bij ons thuis geleverd! Zeer tevreden van jullie service! Bedankt

Bezorging duurde erg lang

Helaas is Toppy telefonisch niet bereikbaar. Daarbij zeggen zij dat de volgende dag geleverd wordt maar dat duurt bijna een week. Voor mij was dit de laatste keer bij Toppy.

1x nooit weer

Voor 22:00u besteld…volgende (werk)dag in huis. Nou mooi niet. Meer dan 1 week wachten. Als jullie het niet waar kunnen maken, maak er dan ook geen publiciteit van.

Snelle levering, goede prijzen

Uitgebreide keuze en snelle levering

Vlotte levering

Bestelling is snel geleverd en dit met een goede opvolging via mail van jullie uit en ook PostNL

Gezocht, gevonden, besteld en ontvangen zoals verwacht. Toppy

Gezocht,gevondenbestelden ontvangen. Toppy.

Geweldig!

Site is overzichtelijk en het bestellen ging snel. Product is als omschreven en bevalt tot nu toe prima.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR