Tevreden klant .
Binnen een paar dagen geleverd en zeer tevreden met de spa.
Kan fijn achteraf betalen, snelle levering en dik in orde. Heb al meerdere malen wat besteld.
Zeer prettige ervaringen mbt personeel, service, goede producten , snelle levering. De uitlevering kan wat beter , ik kreeg bij een bestelling van product A + B alleen product A geleverd Tot 2 x toe. Na klacht hierover kreeg ik gelukkig product B ook geleverd. En wel per omgaande en zonder extra kosten. Aandacht dus svp voor de juiste leveringen Verder zeeer tevreden
Een kwaliteitsproduct, erg blij mee Enige tip die ik mee wil geven: het installatie filmpje op YouTube aan de klant sturen dan is het opzetten een koud kunstje
Perfect product en snel in geleverd! Top!
alles volgens plan, en werkt ook nog is prima
Een noppenzeil besteld ,Heel goede kwaliteit van matriaal en ook snel geleverd en mooi in een stevige doos zod1t er niks mee kan gebeuren maten zijn exact zoals beschreven
Snel en makelijk bestellen en houden je op de hoogte van bezorging top
Hallo, buiten het feit dat de bestelling vorige week op dinsdag geleverd zpu worden is dat op donderdag en zaterdag gebeurt. Echter van de 6 zakken vijversubstral zijn er tot op heden 4 zakken geleverd! (Gelukkig heb ik hieraan genoeg om de vijver te voorzien) Ik heb dus ook alleen een negatief oordeel over de levering, want de producten die jullie geleverd hebben zijn Top! Mvg Werner
Hey Werner, Goed dat je dit laat weten! De twee ontbrekende zakken zijn nu nagestuurd en ga je snel ontvangen van ons.
Gekozen voor Toppy vanwege de prettige website waar alles duidelijk uitgelegd wordt en goed vergelijkbaar is, maar ook vanwege de hoge scores. Levering was perfect en het product ook. Toppy!
Prima zaak, goede prijs kwaliteit verhouding. Er staat voor 16 uur besteld, morgen in huis maar dat is niet gelukt.
Hebben veel op voorraad en goederen worden snel geleverd.
Sup besteld in de actie met gratis zitje, niet ontvangen… Na recensie hierover, kreeg ik een mailtje van Toppy. Ze sturen alsnog het zitje op en boden hun excuses aan. Prima afgehandeld.
Hey Kim, Goed dat je dit laat weten! We hebben het zitje nu alsnog verzonden naar je verzonden. Deze ga je snel ontvangen van ons.
Ursprüngliche Bewertung
Sup besteld in de actie met gratis zitje, niet ontvangen…
Spullen voor het zwembad besteld levering was snel We bestellen altijd hier tot de volgende keer
Goede uitleg van de producten op de website zodat je perfect weet wat je koopt of wat je nodig hebt.
De levering werd enkele keren opgeschoven,tot mijn ergernis.Achteraf de moeite waard product netjes verpakt en geleverd
Is de eerste keer dat ik iets besteld heb bij jullie en ik ben 100% tevreden over jullie
De telefoon wordt opgenomen Je klacht wordt serieus genomen
Nieuwe originele Intex zwembadpomp besteld voor aangename prijs compleet met aansluitslangen ed. geleverd binnen 2 dagen.
Aller eerste bestelling is goed gegaan, vandaar voor een tweede keer iets besteld. Hier kreeg ik een levering die waarschijnlijk voor iemand bedoeld was. Deze moeten retour sturen (logisch) maar vervolgens in delen mijn eigen levering na een week opgestuurd gekregen. Aantal keren moeten mailen wat de status nu precies was. Nu alles terug willen sturen, maar de orginele retourzending was al gebruikt door het foutieve pakketje, dus deze moest ook weer aangepast worden. Al met al geen fijne ervaring. Klantenservice doet zijn best om je te helpen. Toch hadden ze beter een stapje terug kunnen doen en alles in 1x goed moeten doen ipv elke keer maar achter de feiten aan te lopen.
Hey Bart, Sorry om te horen dat er het een en ander is misgegaan! We zien dat we na jouw melding snel een nazending hebben aangemaakt om jou spoedig te voorzien van een oplossing. Zo te zien ben jij nu voorzien van een retourlabel voor de originele levering. Hopelijk is alles nu dus alsnog voor je opgelost en zo niet, vernemen we het graag!
Handleiding zeer slecht te lezen en ongestructureerd. Heb een filmpje op internet op moeten zoeken om normale instructies te krijgen.
Hey Sjaak, Goed dat je dit laat weten! Deze feedback is erg belangrijk voor ons. We gaan kijken of we dit spoedig kunnen aanpassen. Hopelijk is alles wel gelukt nu verder.
Bezorgmoment is bijgewerkt Beste ontvanger, Wij zouden vandaag je pakket bezorgen, dat lukt helaas niet. Onze excuses voor de vertraging. Hieronder zie je het nieuw geplande bezorgmoment. Nieuw bezorgmoment: Morgen 28 juli Bezorgadres: KEIZER KARELSTRAAT 2 9120 BEVEREN-WAAS (melsele) Afzender: Toppy Barcode: 3STFVK1009947 Wil je het pakket volgen? Ga voor de meest actuele informatie over je pakket naar het track & trace overzicht. Naar track & trace Met vriendelijke groet, Het team van PostNL Dit is al de vierde maal dat leverdatum is bijgewerkt ( eerst za. 23/7 dan 25/7 ..dan 26/7 dan vandaag 27/7 maar is nu ook uitgesteld tot morgen 28/7 .........????? tel. 0485618972 grtjs Dullaert Ivo
Hey Ivo, Bedankt om dit te laten weten! We zijn bang dat jouw pakketje vermist is geraakt bij post NL waarvoor onze excuses. Om deze reden zullen we de bestelling nogmaals naar je versturen en deze ga je hopelijk binnen enkele dagen ontvangen. Sorry nogmaals voor de vertraging. Wij balen hier ook enorm van!
Prima club deze Toppy, maken waar wat ze beloven! Heb in de 1,5 jaar dat ik regelmatig bestelling bij hun plaats geen onvolkomenheden kunnen ontdekken!! Echt helemaal Toppy!!! Ook ondersteuning per e-mail via de back office is perfect, goede adviezen en ook hier maken ze waar wat ze beloven!
Goedkoop, goed en snelle levering