Superformiweldigenafantacolosatich!!

Heel makkelijk te bestellen en staan je bij daar waar nodig en zorgen voor een snelle en correcte oplossing.

Goed product voor een redelijke prijs en snel geleverd

Wij zijn tevreden over de hout kachel voor ons zwembad. Goed product voor een redelijke prijs en snel geleverd

Product niet in orde.

De zwembadrobot is met een defect geleverd. Met wat op en neer getext waar een aantal dagen overheen zijn gegaan, ben ik met Stef tot overeenstemming gekomen voor wat betreft de prijsreductie. Dit heeft Toppy verder met KLARNA geregeld.

Top spullen

Alles prima verlopen

Niet echt ‘s anderendaags geleverd maar wel de dag erna. Prima

Beloofd is beloofd!

Op tijd besteld, op tijd bezorgd. En.....het zeil doet zoals verteld in de beschrijving

Super service en snel geleverd.

Snelle levering, in één woord Toppy!

Goede ervaring.

Zeer stipte levering

De levering verliep zeer vlot. De helm vertoont wel wat lichte schade aan de voorzijde (stukje plastic afgeschilferd). Maar omdat we hem dringend nodig hadden, konden we hem niet terugsturen, jammer!

Snelle service, perfecte communicatie

Vlotte levering

Correcte prijs en vlotte levering!

Toppy

Snel en servicegericht. Komen gemaakte afspraken na.

Word altijd snel verzonden en bezorgd. Goede producten

Duidelijk aangegeven op de site en snel gel6

Vlotte bestelling in een stevige doos. Een dag later geleverd dan beloofd maar ik bestelde ruim op voorhand dus oké

Snelle levering en kwalitatief product

Niks aan te merken

Alles perfect

Snelle levering van de juiste producten, spa-filter

Heb jullie al een nieuwe klant bezorgd

Deskundig en snel een reactie

Heel snel advies gekregen en heel duidelijk. Snelle levering.

Tevreden van het product

Vlotte levering. Product voldoet aan de verwachtingen

Alles na we 's verlopen

Goede service en gewenste leveringsdatum gedaan

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snelle levering, lekkage aan 1 van de flessen

Ben zeer tevreden met de snelle levering, de flessen waren gelukkig in aparte plastiek verpakt want één van de flessen verloor inhoud. Ik begrijp dat dit niet door jullie toedoen is, kan gebeuren...

Helaas... maar na 1 week werkt de pomp niet meer.

Vorige week bubbelbad geinstalleerd. Gisteren blijkt filter te moeten worden verschoond (welke overigens slecht op de aansluiting past). Dit gedaan, vervolgens alleen nog maar bubbels, maar motor filters en verwarmt niet meer. (je hoort hem ook niet meer aanslaan/zoemen). Stond op punt om te bellen voor een oplossing, maar daar komt jullie mail voorbij, dus vandaar mijn reactie even zo. Hopelijk op een oplossing

Toppie gegaan

Fijne website en vlotte levering

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR