Problemen met de koerierdienst waardoor pakket lang onderweg was. Maar de mensen van Toppy hebben hun uiterste best gedaan om het pakket op te sporen en asap opnieuw te laten bezorgen. Héél vriendelijk contact via mail! Super service! Hartelijk dank & graag tot later!
Hey! Wat jammer dat je levering nog niet is ontvangen. In de track&trace code zien we dat het pakket is afgeleverd bij een pick-up point. We hebben je ook een mail gestuurd met alle informatie.
Ursprüngliche Bewertung
Tot op vandaag, mocht ik mijn bestelling nog niet ontvangen... bestelling dd 15/6. Eén mailtje ontvangen dd 18/6 : de bezorger is onderweg. Sindsdien geen nieuws meer, geen mail, geen pakket, geen kaartje in de bus, geen enkele update. Ik vind het zelf jammer een slechte score te moeten geven. Het probleem situeert zich niet bij Toppy, wel bij de koerierdienst. Al meerdere keren slechte ervaringen mee gehad. Toekomstgericht zal ik rekening houden met de koerierdienst alvorens een bestelling te plaatsen. Jammer voor de verkopers.
Goed.
supersnelle levering !
de goederen zijn nog niet in gebruik, dus dat kan ik nog niet over oordelen
Geweldig die zwembadstofzuiger
Product is precies zoals beschreven op site super snelle levering en kwa prijs was deze site het goedkoopste dus ben er zeer blij en tevreden mee
Eerste keer besteld bij toppy! Goedkoop en snelle bezorging.
Prima sevice en snelle levering. Topfirma
Sinds 1/6 hebben we een warmtepomp voor ons zwembad 2 op 4m (W'eau full inverter 5.5 Kw) aangekocht en ze werkt niet. Pomp is goed aangesloten - zandfilter is zwaar genoeg - bypass is correct geïnstalleerd Mijn man heeft onmiddellijk schriftelijk contact opgenomen met de klantendienst- telkens 2-3 dagen wachttijd voor er reactie komt (kan er enerzijds begrip voor opbrengen wegens drukte- anderzijds verloopt zo onze 90 dagen retour) Telefonisch wilden ze hem niet te woord staan omdat het al schriftelijk in behandeling is. Heb dan ook de retourvoorwaarden doorgenomen en wat blijkt...de warmtepomp buiten activeren is niet toegestaan voor retour. Tja, om te weten dat de warmtepomp wel of niet werkt ....!!? Wij zijn ten einde raad en helemaal niet tevreden over de service van Toppy.
Hey Veerle, We nemen graag contact met je op. Helaas zien we geen conversatie op bijgaand mailadres. Mogen we jouw ordernummer of ander mailadres ontvangen?
Ik heb nog steeds geen instructies gekregen over mijn vraag voor retour van dit bestelnummer.
Levering keurig op tijd, prima artikel.
Alles NETJES OP TIJD GELEVERD ,SUPER INVERTER POMP mijn zwembad op 2 uurtjes op temperatuur . Pomp hoor je bijna niet alleen de wifi was even zoeken maar heel tevreden .
Oooo
Kwaliteitsprodukten en snel geleverd
Verpakking en levering prima. De kokido 50 zwembadstofzuiger heeft echter na 2 weken al 2 van zijn 3 wieltjes verloren! Mailtje naar support gestuurd en meteen vervangend onderdeel gekregen. Perfecte service!
oei! Dat is niet best! We gaan het voor je oplossen. Ik zie dat we al met de leverancier aan het schakelen zijn voor een passende oplossing.
Ursprüngliche Bewertung
Fout product ontvangen, weliswaar onmiddellijk opgelost. snelle levering, correcte prijzen.
Snelle reactie op problemen en ook direct de problemen oplossen. Wat wil je nog meer...
De prijs was zo'n beetje de laagste die ik kon vinden en de website kwam wel betrouwbaar over. Blijkt ook echt een volwassen bedrijf te zijn dat alles dik voor elkaar heeft. Bij mijn Solar zwembad verwarming zat zelfs een Toppy handleiding. Okee, je moet wel echt even door de overdreven grappige teksten heen lezen. Ik vond het wel grappig in elk geval, alleen was even specifiek op zoek naar een stukje beschrijving over een technisch detail en dat stond er simpelweg niet in. Daardoor heb ik nu een onderdeel over... Kortom; prima bedrijf. Verzending op tijd en snel.
Alles in orde
Ik had een zoutwater elektrolyse apparaat gekocht voor mijn Intex Ultra Frame XTR bad. Op woensdagavond besteld en op vrijdag in huis, keurig met diverse mails Ivm het bezorg tijdstip. Dikke prima!
Snelle correcte levering
Voor 18:00 besteld en de volgende dag al bezorgd overzichtelijke website en vaak ook goed geprijsd
Prima verwerking van de bestelling. Het product was een beetje anders dan ik wilde. Een middel om de vijver helder te maken. Ik had eigenlijk een biologisch middel tegen algen willen hebben. Ik kreeg een middel om slib neer te slaan. Ik kon op de website niet zien wat voor middel het precies was.