Slecht niet bereikbaar geen oplossing

Jacuzzi kapot antwoord ga maar naar de leverancier dit is geen service ik eis mijn geld terug

Toppy

Snel en goed geleverd

Zoals het hoort

Bestelling geplaatst, daarna opgehaald bij postkantoor, niets bijzonders, gewoon zoals het hoort.

TOP TOPPY !!!

super snel geleverd!

Snelle en goede levering van bestelde product

Mijn vijverpomp was na 1 dag geleverd met 3 jaar garantie. Top prestatie

Toppy is top !

Ik ben trouwe klant en dat zal ook wel zo blijven.

Prijs kwaliteit en zeer snelle levering.

2 de keer dat ik iets bestel en is goede kwaliteit en zeker op tijd geleverd en met contact op te nemen via whatsapp app. Ook direct antwoord!

Supper

Goede ervaring

Helaas verkeerde product gekregen. Werd heel snel recht gezet na een mailtje Nu dus mooi een dakje op mijn zwembad

LEVERING PERFECT VERLOPEN ZOALS HET PRODUCT ZELF.

ALLES IS GOED VERLOPEN BIJ DE EERSTE KEER

Super service

Snel bezorgd snelle reactie nadat ik zelf een foute maat had besteld

Product zoals omschreven, rappe verzending

Super goede service. Had mandje kapot in levering en er werd snel gereageerd en goede oplossing bedacht. Echt super

Ziekelijk perfect

Meer service en snelheid dan eigenlijk nodig. Zelf twijfel je soms weken of een aankoop nuttig is of niet maar na bestelling wordt het met de snelheid van het licht geleverd.

Uitstekende dienstverlening

PLUS RAPIDE QU AMAZONE;

J'ai été étonné de la rapidité de vos envoies d'articles commandés. C'est plus que parfait et à des prix très concurrentiels. Ne rien changer. Mieux, ce serait peut-être pire. Salut à toute l'équipe.

Bedankt voor de goede service.

Goede en snelle service

Toppie!

Toch een minpuntje...

Koivoer besteld met gratis emmertje zijderupsen. Die rupsen zijn alleen nooit aangekomen. Na wat heen en weer gemail geen zijderupsen maar korting gekregen. Prima, maar niet wat was beloofd. Daarom 4 sterren. Verder dik tevreden met Toppy.

Slecht te na service

Het lekt en ik heb nu nog steeds geen oplossing. Jullie mogen mij eens bellen 0032491/927974

Top bedrijf

Prima service na verkoop.

Toppie!!

Vlotte en snelle service .

Gewoon zoals het hoort.

snel, betrouwbaar en correct

Artikel besteld en volgende dag geleverd.

Prijselijke, snel en efficiënt leverancier

Zaterdag besteld en maandag ontvangen de mobiele airco werd de volgende weekend meteen gebruik met groot tevredenheid. Bedankt Toppy

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR