toppy

Alles perfect en zeer vlotte levering.

Mijn ervaring was gewoon Toppie!!!

Alles vlot verlopen

Fijne internetwinkel

desondanks de flagrante nonchallance van de leveringsdienst hebben jullie puik werk geleverd

Zonder meer nieuw toestel (karaoke) gekregen na flater van levering PostNL Over hek van 1,4m laten vallen.

Heel erg tevreden!

Zeer snelle en correcte levering, ook een snelle antwoord nadat er vragen waren. Zeer tevreden over mijn aankoop, de warmtepomp warmt op enkele uren mijn hele zwembad.

Levering top alles netjes.dik tevreden

Hoop binnenkort weer wat te bestellen.zeer tevreden.zal mijn vrienden zeker aanraden.maat van me gaat ook bestellen.

Top geregeld

Snel en netjes. Daar houden we van..

Super snelle levering

zeer vlugge levering

zeer vlugge levering

Toppy is Toppie

Optijd bezorgt tegen een goed prijs

Leuk

Goedkoop

Leveringstijd was zoals beloofd.

Helaas 1 van de drie artikelen werkt niet.

super

Fijne samenwerking

Als er iets fout gaat lossen ze het netjes op

snel en gemakkelijk

Top, snelle afhandeling, goed prijs/kwaliteit

Prima, snelle levering, correcte betaling. Product zelf : nog te vroeg om te beoordelen.

niet op tijd geleverd

Bij het bestellen stond: voor 23:59 besteld, zaterdag in huis. Beetje jammer dat ik die zaterdag pas bericht kreeg dat Toppy de order had ingepakt. Ik had juist bij Toppy besteld omdat ik het graag zaterdag wilde hebben ivm aanwezigheid thuis. Hierover per mail gereageerd, kreeg toen te horen dat het bij de transporteurs druk was. Maar als die het pakket al geen eens op tijd krijgen.... Verder wel OK

Mooi op tijd geleverd

Product als verwacht

Prima, snelle levering en goed product!

De website geeft een ruime keuze en is overzichtelijk. De keuze was al snel gemaakt en de levering verliep goed en snel. Prima vijverpomp en krachtig genoeg voor onze waterval. Stekker erin en pompen maar.. en dan het kletterende geluid van water wat naar beneden komt! Heerlijk!

Ik heb een hele goede ervaring

Ik ben zeer tevreden

goede uitleg, slechte levering service

Toppy zelf geeft een heel goede uitleg en is heel behulpzaam. Het is alleen jammer dat ze met zo een slechte thuis bezorger werken. Op de website staat binnen 2 dage bezorgd, bij heeft het een week geduurd. Eerst wijziging door post.nl dus een dag extra. uiteraard was dit niet gepland dat het 3 dagen zou duren, dus was ik toen ze het leverden niet thuis. Dan heeft het nog 2 dagen geduurd eer het pakje bij het post punt beschikbaar was. Echt jammer van de leverings service waar ze met samenwerken, anders had het een 10 op 10 geweest

Kende het bedrijf niet,aanwinst.

Snelle levering, goede prijs.

Gekregen wat ik zocht dus tevreden

De juiste spullen gekocht dus zeer tevreden

Al bij iedere aankoop heel tevreden over Toppy

Steeds heel tevreden over Toppy. Bij de klantendienst kan je altijd heel snel terecht.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR