Al bij iedere aankoop heel tevreden over Toppy

Steeds heel tevreden over Toppy. Bij de klantendienst kan je altijd heel snel terecht.

Super snel en perfect materiaal

Stevige roestvrij stalen verankeringsset voor het vastzetten van de zwembadtrap. Hierdoor gewoon opbouw mogelijk i.p.v. de standaard meegeleverde kunststofvoetjes van amper 7 cm die die je moet in storten in cement/beton. Wel langere 6- kantbouten gebruikt zodat ze niet alleen in de afdekplaat vastzitten maar ook in de betonnen ondergrond. Ook een van de bouten met een aarddraad verbonden. De buiten diameter was perfect voor de binnen diameter van de trap. Totaal geen speling en voldoende hoog. Ook de afdekplaatjes van de trap waren groot genoeg voor de ronde voetplaat van de pootjes

Alles vlug op tijd in perfekt staat, wat beter ?

Alles vlug op tijd in perfekt staat, wat beter ?

Goede ervaring

1e bestelling bij toppy, alles goed gegaan.

2x op rij een zeer slechte ervaring

Product die niet geleverd werd en kwijtgeraakt was. Waarbij ik als klant meerdere malen moest mailen en bellen om alsnog het artikel (desnoods nieuwe nagestuurd) te krijgen. Afspraak met mijn installateur moeten verzetten, wat tegenwoordig geen gemakkelijke opgave is. Vervolgens warmtepomp besteld welke al na 1 dag een foutcode gaf. Op verzoek van Toppy zelf op laten halen en een nieuwe andere besteld. Na 2 weken retour nog niet aangekomen en geld verre van terug. Na meerdere mailtjes, half uur aan de lijn met de klantenservice, geen oplossing (maar blijven wachten). Ik vind Toppy een geweldige experience aan de voorkant, maar de logistiek en klantenservice zijn verre van ‘toppy’.

Nog steeds mijn zandfilter niet ontvangen enkel het zand

Teleurgestelt

Top(py) snelle levering.

Top(py) snelle levering. Voldeed aan de verwachting.

Onhandig

Heel gepuzzel om hem in elkaar te zetten Cover van jacuzzi is iets groter dan het bad zelf dus moet met balkjes zorgen dat alles wijder gemonteerd kan worden Staat zoveel kracht op de veren dat het bijna onmogelijk is dat de cover naar beneden blijft.... Te duur voor hetgeen wat het moet doen

Netjes geleverd

Goed produkt

Toppy is Toppie

Om 14 u besteld op vrijdag en zaterdag middag reeds geleverd!

goede producten, concurrerende prijzen

Zeer goede service!

Goed betrouwbaar bedrijf lever alles snel en op tijd

Alles makkelijk te vinden op de site bestelling netjes op tijd binnen verder niks op aan te merken heb er al meerdere dingen besteld nog geen problemen ondervonden

Makkelijke site, goed verpakt.

Goede warmtepomp

De weau mini inverter 4kw besteld voor een intex bad van 4.50x2.20x89. Aansluiten is echt makkelijk, alleen moet je wel echt meerdere slangenklemmen bestellen. Wij hebben er eerst extra tape om gedaan en daarna de klemmen want anders lekt hij nog steeds. En een intex adapter A set dat is makkelijker aansluiten als je schroefdraad hebt zitten op je aansluitingen van je slangen naar je bad. We hebben ervoor gekozen omdat de 4.5 kw uitverkocht was en omdat ze zeiden dat het piepje verholpen zou zijn. Het piepje is helaas niet verholpen, maar wij hebben hem wat verder weg staan dus is eigenlijk niet echt heel storend. Hij warmt heel erg goed op en als hij op de gewenste temperatuur is dan slaat hij af. Bediening is super makkelijk. Wij zijn erg tevreden! Dus helemaal Toppy!

Prima levering en erg tevreden.

Mooi en goede levering.Ik zeg Toppy.

Zeer tevreden over Toppy

Al vaker iets besteld en nooit teleurgesteld. Netjes verpakt en snelle verzending. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank Toppy!

Geweldig wat een service van Toppy.

Helaas gaf onze vijverpomp na zowat 2 jaar de geest. In goed overleg met de klantenservice deze terug gezonden en binnen een week een nieuwe ontvangen!! Chapeau voor jullie service

Snel en vriendelijk en laagst in prijs

E-mails zijn beantwoord, ook telefonisch vriendelijk en duidelijk. Service is goed levering was snel dik te vreden. Het ging hier om een Hozelock drukfilter voor de vijver. Toppy was de enige die hier duidelijk in was en heeft geholpen. Daarnaast was hun prijs ook het laagst. Echt To(py)

Toppie

Ik ben zeer content ook bij de levering, als geplaatst het ging vlug en makkelijk

Toppy

Top service!