Goede prijs, snel bezorgd

Fijne site. Goede producten. De levering is snel.

Snelle bezorging en alles zorgvuldig verpakt!

Fijne ervaring!

Snel en goed

Vlotte bestelling en levering !

W

Makkelijker kan Toppy het niet maken

Overzichtelijke website, eenvoudig zoeken in categorien, met account snel en makkelijk winkelwagen vullen, bestellen, betalen en ontvangen van de bestelde soulletjes’

Op tijd en volledig

NA

prima afhandeling

Snel en adequaat afgehandeld. Product moet zichzelf nog waar maken en is nog niet van toepassing geweest

snellelevering

Snelle levering binnen 24 uur

Hier kom ik nog terug voor meer!!!!

Een erg fijne, vriendelijke en duidelijke shop-ervaring bij Toppy (oline) Heel makkelijke en overzichtelijke webshop waar het heel makkelijk bestellen was. Alles werd goed opgevolgd via mail. Ook niet onbelangrijk: de prijs!!!! Voor het product dat ik zocht betaalde ik bij toppy de laagste prijs. Hier kom ik nog terug!

alles was in orde

alles ok

Perfecte Service!!!

Warmtepomp besteld maar na een drietal weken bleek er een probleem te zijn met het toestel. Na wat mailverkeer werd het toestel netjes afgehaald en het bedrag teruggestort zodat ik ander toestel kon bestellen bij ‘Toppy’. Mooi opgelost. Een tevreden klant

Goede, snelle levering. Toppy

Super snelle levering

Gewoon top

Goed en vlot

Gemakkelijk te bestellen en vlotte levering

klopt wat er geschreven wordt

product klopt zoals het er staat , goede omschrijvingen erbij

Snelle service en goed verpakt

Snel geprobeerd werkt fantastisch

Alles prima geregeld.

Gelijk mail netjes afgehandeld en geleverd.Top

Top, snel en betrouwbaar

Snel en goed

Het overdek zeil is veel te dun

Hallo na een aantal of 5 af en opleggen denk dat er al 4 gaten inzitten, Dus absolut niks waard had al een vermoeden want had het er al bijgezet bij opmerkingen toen in het bestelde.

Top !

Ruime keuze, snelle en correcte levering en goede service

heel tevreden

Snelle en correcte levering

Toppie!

Fijne site en snelle levering!

Spullen besteld. Snelle levering, alles is compleet. Top service.

Goed geleverd

Goed geleverd. Geïnstalleerd op en de dag daarop smorgens leg ze aan en komt error 04 .De waaier is, geblokkeerd..uit het water gehaald niets speciaals insmeert water geprobeerd een goed. In de vijver en weer error .04. Ik ga morgen..maandag morgen broeken tel. Naar jullie. Dank u .luc Ketels. 0477 39 33 97.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR