Goed.

J'ai commandé 1 produit qui était en rupture de stock, j'ai reçu un produit alternatif à la place.

Prima produkt en levering

We genieten van de hater!

Vlotte levering

Proficiat!

Toppy!!

Mooi optijd, gelijk geinstaleerd.

toppy

snelle en correcte afhandeling

Na ontvangst van gebroken thermometer en een foutje met een bestelling van mijnentwege contact opgenomen met dienst na verkoop. Zeer snel antwoord en vlotte afhandeling. Bedankt!

Na verkeerde levering, snel antwoord en uitleg.

Pak bon staat op wat ik besteld heb maar is verkeerd geleverd

Niet geleverd wat er besteld is. Contact op genomen maar nog niets gehoord.

Na 1 x gebruikt is het al defect

Na 1 x gebruiken is het toestel defect, hierdoor heb ik geen voordeel aan de snelle levering. Mail sturen, wachten op antwoord, teug sturen, en nu maar wachten ☹️

Super snelle, nette levering

Supersnel geleverd, duidelijke site Ik ga volgend jaar een nieuwe jacuzzi bij jullie bestellen!

toppy

gemakkelijk besteld en betaald, mooi op tijd geleverd

correcte, vlotte levering, prijs/kwaliteit verhouding zijn zeer goed!

Alle goed verstuurd

Goe

Levert en komt na

Al enige tijd klant sinds we ons zwembad hebben. Levert op tijd en heeft goede adviezen bij vragen. Top dus!

Fijne webwinkel.

Fijne webwinkel Snelle levering en hulp als je erom vraagt. Toppie

Na een telefoontje van onvolledige levering werd meteen alles geregeld dat ik de stukken volgende dag al had. Dus alles wat een klant vragen kan. Goede en vriendelijke klantenservice.

Prima site en prijzen.

Gewoon goed en snel geregeld

snelle en correcte levering volgens de afgesproken tijden

Makkelijk bestellen, direct af te rekenen, levering volgens aangegeven tijdstippen etc...

Toppy

Overzichtelijk ruime keuze en snel geleverd.

In 1 zin top

Pakket niet ontvangen

We zijn helemaal niet tevreden van de service van Toppy. Telefonisch niet bereikbaar. Via mail krijgen we wel reactie, maar blijven we met een wrang gevoel en zonder perspectief achter. We wachten nog steeds op onze bestelling van €282 gedaan op 10 mei. Het pakket zou verloren gegaan zijn bij verzending. Er wordt onderzoek gedaan naar waar het foutgelopen is. We begrijpen dat pakketjes nu eenmaal al eens verloren gaan. Maar helaas blijven we tot op heden zonder oplossing, zonder reinigingsproducten en zonder terugbetaling achter! Écht om te janken! Voor ons is dit verre van ‘Toppy’!

Gewoon goed

Snelle levering goede prijs

Slechte communicatie over aflevering

Mijn pakket wordt niet geleverd, vorige week maandag stond de bezorger voor een dichte deur. Het pakket is weer mee retour genomen. Tot op heden geen bericht gehad van Toppy over een nieuw aflevermoment.

Geleverd snel

Goede ervaringen met Toppy