Perfecte service

Van de bestelling tot de levering is alles perfect zo als altijd met Toppy. Doe zo verder.

perfecte service en afhandeling

goede ervaring

Goede kwaliteit, en snel geleverd

Betaalbare artikelen. En altijd snel geleverd.

Slechte levertijden!!

Voor deze site gekozen omdat het artikel op voorraad zou zijn en de volgende dag geleverd zou worden! Uiteindelijk 7 dagen moeten wachten op onze bestelling!

Alleen duurde het iets langer dan normaal voirdat de bestelling was geleverd.

Overzichtelijke website snelle levering

Heb hier sl eerder gekocht en ben zeer tevreden

top service A+ 10/10

super service en snelle hulp voor vragen of na service !

Complete set, 1 dag sneller geleverd dan aangegeven.

Complete set, 1 dag sneller geleverd dan aangegeven.

Geen levering en onduidelijke communicatie

Ik wacht nog steeds op de levering die volgens track link al gebeurde maar heb hier niemand gezien. Dan werd een andere dag voorgesteld en we moesten zeker thuis blijven omdat een handtekening nodig was maar opnieuw niemand gezien ….. en nu een evaluatie over een levering die we nog niet kregen! En dan moet je nog minstens 1 ster kiezen ook ….

Slecht, nog steeds niets ontvangen!!!

Bestelling al meer dan een week ingepakt maar nooit ontvangen.

Snel en goed geregeld

De levering is goed gegaan producten zijn top

Goede prijs snelle levering

Duidelijke site snelle levering goede prijs

TOPPY !!!!!!!!!

Mijn aangekochte kachel voor mijn zwembad werkt PERFECT,ik ben er hèèl tevreden van!!! Mvg Eric

Goede prijs snelle levering

Overzichtelijke site prijs/kwaliteit is goed snelle levering

vlotte en snelle levering.

vlotte en snelle levering.

Super service

Snelle levering Snelle actie Zeer goede service

Alles netjes ontvangen. Goed verpakt.

Alles wat besteld is op tijd ontvangen. Enige wat minder was is dat het in 2 deel leveringen was verstuurd. Wat niet was aangegeven. Met als gevolg dat ik dacht dat het eerst niet goed was gegaan en een telefoontje moest plegen om hier achter te komen. Met de goede bedoelingen was het in deelleveringen verstuurd om mij de producten zo snel mogelijk te leveren. Het had van mij in 1 keer gemogen wellicht dat dit aangegeven kan worden als je besteld?

Toppy

Service gerichte en betrouwbare internetshop

Service gerichte en betrouwbare internetshop. Ter zake kundig!

bijna perfect

Ik heb een goal aangekocht maar er ontbreken een aantal (niet-essentiële) onderdelen: - de drie foams (nr 15) - één smal logo (nr 20) - twee smalle logo's (nr 21) Ik zou het erg waarderen indien die alsnog bezorgd worden

Niet tevreden

Kamado besteld via bol.com. Deze kwam kapot aan. Na lang wachten telefonisch contact gehad. Moest verder uitpakken....gestopt toen ik daardoor mijn handen openhaalde. Retour gemeld via bol.com en aangezien ik selectmember ben zou het bij me thuis opgehaald kunnen worden. Dus bol.com gebeld.....nee toppy moest dit regelen en ..... gaf aan dit hiermee niet te doen. Gevolg...... slepen met een zware bbq naar t postkantoor terwijl je herstellende bent van een ingreep. Geen service!

Ff jammer

We hebben verkeerde producten ontvangen en zitten nog steeds op de goede producten te wachten en dat vind ik wel wat lang duren.

Product niet geleverd zoals omschreven

Geen contact telefonisch Alleen per mail Maar hier wordt niet opgerageerd

slechte communicatie & levering

10 dagen na besteldatum is mijn pakket nog niet compleet, ondanks dit op voorraad was ! na meerdere keren contact heb ik nog steeds geen leverdatum !

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR