Toppie goed
Duidelijke communicatie. Product was precies zoals beschreven. Goed verpakt en snel geleverd.
To, meer heb ik niet toe te voegen.
Top geregeld niet alles in 1 levering gekregen maar de service was prima om het goed op te lossen.
alles goed verlopen, bedankt.
Tout a été livré en temps. Erreur dans la commande mais elle a été renvoyée directement.
Bij mijn bestelling werd gezegd dat het de volgende werkdag werd geleverd. Ik heb er een week op moeten wachten en dan was het nog aan het verkeerde adres geleverd ook. Een paar huizen verder, al goed dat deze mensen contact zochten met ons. Ons adres stond nochtans juist op de doos maar ze hadden het gewoon op de oprit van een paar huizen verder gezet. Met alle gevolgen vandien. Zelfs met 3 mensen kregen we het pakket nier hier. We hebben iemand moeten zoeken dat ons kon helpen met het pak naar ons te sturen. Wij zijn enorm teleurgesteld hoe het allemaal verlopen is
Hey Tanja, Nou zeg dat is heel slordig van onze transporteur! Normaal gesproken leveren ze keurig af op het juiste adres (anders zou het echt een potje worden haha). We gaan ze erop aanspreken in de hoop dat ze hier opgaan letten. Gele groetjes, Pleun van Toppy
Versturen duurde langer dan aangegeven
Snel en goede producten
Al paar keer zwembad onderdelen besteld en altijd zeer snelle levering aan top prijzen.
rapide et efficace
Ok
Levering ging perfect, toen na een dag bleek dat onze jacuzzi lekt is, mail gestuurd, duurde lang voor antwoord toen gebeld, moesten toch maar wachten op antwoord op mail, deze gekregen maar ja moesten zelf maar met Intex zelf contact opnemen, hier klacht naar toe gestuurd na 48 uur nog maar een keer en toen wel binnen 2 uur bericht of we alles nog maar een keer op wilde sturen (als dit door toppy gedaan was was alles in een keer op de goede plaats geweest) zo jammer dit het duurt en duurt zonder dat wij onze jacuzzi kunnen gebruiken
Hey Addy, We begrijpen heel goed dat het voor jou voelt als het probleem doorschuiven, toch is dat echt niet wat we proberen te doen. Garantie gaat namelijk altijd via de leverancier. Dit staat ook op de site aangegeven. Dit heeft ook een reden. De leverancier heeft namelijk alle onderdelen vaak op voorraad en hebben natuurlijk hele specifieke productkennis. Als wij hier tussen gaan zitten, dan komt er juist alleen maar vertraging en ruis op de lijn. Natuurlijk gaan we je helpen als je er niet uitkomt met de leverancier! We hopen dat je snel lekker kunt bubbelen en anders weet je ons te vinden he? Gele groetjes, Pleun van Toppy
Ik kreeg helaas maar de helft van mijn bestelling. Het belangrijkste (de warmtepomp voor het zwembad) zat er natuurlijk niet bij. Kan allemaal gebeuren, waar mensen werken worden fouten gemaakt! Echter helaas was Toppy op zaterdag telefonisch niet te bereiken. Op zich al irritant op een zaterdag. Maandag teruggebeld 15 wachtende voor me (en dat duurde lang). Vervolgens kreeg ik een medewerkster aan de telefoon die me niet verder kon helpen… dat werkte aardig op mijn zenuwen want ik had wel €425,- betaald, wist niet wat er aan de hand was en wilde gewoon snel mijn spullen hebben. Enige wat ze me kon vertellen is dat ik binnen 24 uur iets zou horen. Dat accepteerde ik niet dus ik heb later op de dag terug gebeld, wederom 11 wachtende voor me maar uiteindelijk wisten ze meteen waar het probleem zat en zouden ze een pomp opsturen. Gelukkig was die er een dag later. Dat je telefonisch liever niet bereikbaar bent, want ik heb het telefoonnummer via google op moeten zoeken omdat het via de website niet te vinden was, vind ik zeer slecht. Zeker gezien de bedragen waar het om kan gaan. Als klant wil je dan gewoon iemand aan de telefoon.
Hey Martijn, Jouw levering bestond inderdaad uit meerdere zendingen en jouw warmtepomp was iets vertraagd. We snappen dat je je zorgen maakte hoor als je zoveel geld betaald hebt, maar weet dat wanneer je bij ons iets besteld dat het altijd goed komt. Tuurlijk maken wij ook menselijke foutjes, maar die lossen we altijd op! Heel veel zwemplezier!
Ursprüngliche Bewertung
Ik kreeg helaas maar de helft van mijn bestelling. Het belangrijkste (de warmtepomp voor het zwembad) zat er natuurlijk niet bij. Kan allemaal gebeuren, waar mensen werken worden fouten gemaakt! Echter helaas was Toppy op zaterdag telefonisch niet te bereiken. Opzich al irritant op een zaterdag. Maandag teruggebeld 15 wachtende voor me en dat duurde lang. Vervolgens kreeg ik een medewerkster aan de telefoon die me niet verder kon helpen… dat werkte aardig op mijn zenuwen want ik had wel €425,- betaald, wist niet wat er aan de hand was en wilde gewoon snel mijn spullen hebben. Enige wat ze me kon vertellen is dat ik binnen 24 uur iets zou horen. Dat accepteerde ik niet dus ik heb later op de dag terug gebeld, wederom 11 wachtende voor me maar uiteindelijk wisten ze meteen waar het probleem zat en zouden ze een pomp opsturen. Gelukkig was die er een dat later.
Prima service en snelle levering
Snelle en correcte levering.
Tijdens de renovatie van ons zwembad ging de zwembad lamp kapot, ‘s avonds meteen een nieuwe lamp besteld die ik de volgende dag in huis had. Kon zonder problemen verder gaan! Toppie!!
Netjes en snel geleverd.
Pomp is goed, jammer dat de levertijd 6 dagen langer duurde dan op site was aangekondigd.
Mijn order was na bellen bleek blijven steken in het systeem, daarna snel geleverd.
top!!!
Iets wat goed is heeft geen uitleg nodig, gewoon 1 woord " PERFECT".
Ik heb de Dolphin SF60 getest, maar die kantelde als hij de rand onder in het zwembad moest overwinnen om de zijwand te beklimmen. (is een robot met een vlotter.) Met deze Dolphin Supreme M600 PRO is dit niet het geval en klimt makkelijk tot aan de rand. ( wordt door de jets tegen de wand gedrukt) De trappen doet hij niet, maar dat vind ik geen probleem, die borstel je en het vuil valt op de bodem waar het door de robot wordt opgepikt. Je spaart een hoop water omdat je de filter van de zwembadpomp bijna niet meer moet spoelen. De filter van deze robot is zeer makkelijk te reinigen. Hij heeft zijn prijs, maar het is een aanrader.
Zeer tevreden, Met twee is dit in een paar minuten gemonteerd
Ook snel