Alles mooi vlot thuis en gebruiksaanwijzing duidelijk

Gisteren getest en wat een kracht in verhouding met de standaard me geleverde pomp. We zijn er erg blij mee

Prima verlopen

prijs/kwaliteit/levering alles toppy

De prijs/kwaliteit en levering/tijd alles prima, dus toppy

Verkeerd product, trage afhandeling

Helaas hadden we een verkeerd product ontvangen. Vervolgens was het niet mogelijk de klantenservice te bellen, het kon alleen digitaal. Het duurde een dag voordat we antwoord hadden, nog 3 dagen voordat ze erkenden fout te zijn en toen moesten we het product eerst terugsturen voordat we pas het juiste product toegezonden zouden kunnen krijgen! En dat duurde dan ook weer enkele dagen! Ben niet tevreden over de afhandeling op deze manier!

De 2 e verwarming gekregen 1e stuken nu de 2e weer niet goed.

Ik wacht op antwoordt.

Alles naar wens . Fijn verpakt

geweldig

geweldig

Zoals verwacht!

Toppy

Vlugge bestelling op de site gedaan en vlugge levering

Prijs-kwaliteit: top

Ik heb een bestelling gedaan van een Intex-zwembad, warmtepomp, zand voor de filter, schepnet, tegels voor onder het zwembad, ... Alles is goed verlopen. Eén enkele opmerking: Het zwembad en de warmtepomp zijn tesamen geleverd op een pallet. De andere pakketten zijn op verschillende dagen geleverd. Ik zou er totaal geen probleem mee hebben gehad, mocht men de levering watlater hebben laten plaatsvinden met alles op dezelfde pallet. Dit lijkt me handiger voor de distributie.

Mijn bestellingen

Ik geef nu een voldoende omdat mijn bestelling iets langer duurde dan normaal, en zij telefonisch niet bereikbaar waren, wegens drukte, dus communiceren via WhatsApp, of een email formulier invullen vind ik niet slecht maar het was even wachten op respons, en aan wachten heb ik een nu eenmaal een hekel, na een week van mijn bestelling is mijn product toch nog verstuurd en aangekomen, volgende keer beter

Nete snelle levering

Eerst wat verkeerd besteld, maar toch gehouden en het goeie product door gegeven wat ik moest hebben en snelle levering

Snel geleverd!

Snel geleverd! Goede prijs.

Super snelle levering

Artikel volgens afspraak de volgende geleverd.

Prima service!!!

Altijd snel en duidelijke service!!! Wij zijn heel blij met jullie :-)

Mijn bestelde product was uitverkocht en zou verwacht eind juni binnenkomen. 19 mei mijn bestelling al ontvangen.

Besteld, bevestigd en ontvangen!

Toppie

Super service

Vlot en correct geleverd

Snel besteld, snel geleverd :-)

Super service

Super ervaring. Alles zoals het moet.

Het was zoals aangegeven op tijd binnen. We zijn er erg blij mee!

Keuze kwaliteit prijs allemaal Toppy

Gemakkelijk besteld en vlot geleverd.

Geweldige service

Goeie snelle levering. Op mijn vraag werd snel antwoord gegeven Top ervaring

Toppy is Top !!!

perfecte afhandeling van de bestellingen

Transport was slecht geregeld maar product top.

Mijn bestelling was opgesplitst in twee delen aparte transport wat op alle vlakken negatief is maar het product zelf is heel goed.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR