besteld verstuurd en ontvangen

ging allemaal heel soepel. alleen track&trace liep wat achter het bad stond al gevuld en bubbelend en track&trace zei dat de bezorger nog onderweg was. hellemaal niet erg liever dit dan andersom.

Gewoon goed alles prima in orde.

Zoals verwacht, en snel geleverd.

Uitstekende service!

De hoeknaad van het afdekzeil dat ik besteld had, samen met het zwembad, kwam na twee weken los. Geen scheur dus, maar loskomen van een naad. Na opsturen van enkele foto’s werd mij onmiddellijk een nieuw afdekzeil toegestuurd.

Helemaal top

Helemaal top product was zoals ik had verwacht. Snelle levering.

Teleurstellend

Helaas heb ik geen goede ervaring met Toppy gemaakt: verkeerde pomp gestuurd, heel matig verpakt, duurde lang tot vervanging/juiste pomp in huis had. Geen aanrader!

Mijn ervaring........snelle vlotte afwerking van de bestelling en vlugge levering .

Helemaal TOP!!!

prima levering maar wel later dan op site aangegeven

een verwarming voor het zwembad besteld dat met 2 werkdagen binnen zou komen. Dat werden 4 werkdagen. Verder alles goed opgelost, goed contact met klantenservice.

Makkelijk besteld, goede prijs en snel verzonden!

Mooi aanbod, ik bestel zeker nog

Goede service, betrouwbaar bedrijf

Ik moest helaas retourneren en krijg het geld weer netjes terug gestort op mijn bankrekening in de aankomende dagen werd mij toegezegd dus dat is erg fijn!

Erg fijn bedrijf, zijn ook behulpzaam als je vragen hebt.

Top deal

Netjes afgeleverd

Helemaal toppie

Alles op tijd binnen en goed verpakt

Twee maal de verkeerde levering

Na twee maal de verkeerde pannenset geleverd te hebben is mijn vertrouwen om er wat te bestellen weg. Tevens is twee maal het pakketje terug gestuurd maar het geld terug nog niet ontvangen.

Snel binnen en snel antwoord op de mail. Top!

Bestelling wordt niet geleverd

10 dagen geleden een bestelling gedaan en tot op heden geen levering. Na emailcontact blijkt de fout bij de transporteur te liggen. Toppy zou het uitzoeken. Tot op heden niks vernomen. Toppy..... jullie zijn echt toppie!

Wederom perfect

Gewoon goed

goeie website

Gewoon prima

Telefonisch en vie e-mail contact gehad en dit was prima en het gekochte product was scherp geprijsd

Toppy is TOP

Ik ken Toppy al enkele jaartjes en ben uiterst tevreden over de kwaliteit en prijs. Zelfs het skimmermandje dat ik niet gezien had paste als gegoten en dit alles volgens hun aanwijzingen op de website. Toppy is een aanrader.

perfect levering en kwaliteit

snelle levering, kwaliteitsmatras;

Goede prijs / kwaliteit verhouding maar leveringstijd wordt niet gerespecteerd.

Goede prijs / kwaliteit verhouding maar leveringstijd wordt niet gerespecteerd.

Belachelijke verpakking voor 1 batterij

Er pasten wel 100 batterijen in de doos en dat terwijl er maar 1 bestelde batterij in zat, hoezo verspilling, ja ik moet de bezorgkosten betalen dus voor Toppy geen probleem, Een batterij kan ook met de brievenbuspost mee. Zal bij een ander vast lukken denken jullie niet ??

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR