Is goed bevallen

Hij is geleverd en dat is belangrijk onbeschadigd

Goeie en snelle levering. Product zoals verwacht gekregen

Snelle en goede bezorging blij mee

Veel keus en snelle levering

Tippy heeft veel keus en levert altijd snel. Adequate beschreven artikelen en heldere communicatie.

al 1,5 week in bestelling nog niks ontvangen

Begrijp niks van dit verzoek. Nog niks geleverd, na anderhalve week. Telefonisch onbereikbaar. E-mail word zeer traag op gereageerd. Weet nog steeds niet wanneer mijn producten worden uitgeleverd. Bestel je voor meer dan €1800 word je zo behandeld.

Toppy is helemaal niet zo Toppy

Warmtepomp en cleaner besteld. Alleen cleaner geleverd, geen bericht van hun dat de pomp later zou komen. Gebeld met hun en de pomp zou dan maandag bij ons aangeboden worden. Maandag nog steeds niks en ook geen track en tracé. Dus maar weer gebeld en nu was opeens de pomp uitverkocht. Verder wordt er niks mee gedaan. Niemand die je hiervan op de hoogte stelt. Je moet overal zelf achteraan. Alternatief van hun was wachten tot er weer nieuwe binnen komen maar niemand wist wanneer deze binnen zouden komen of een zwaardere en dus ook duurdere bestellen. Bestelling maar geannuleerd en bij een andere shop een warmtepomp besteld. Dan maar wat meer betalen bij een ander maar voor ons nooit geen toppy meer.

Prima luchtbed en snel geleverd

Wij hebben een Intex Supreme Air Flow luchtbed besteld via Toppy. Goede info op de site, nette prijs en snel geleverd. Vijf sterren dus.

Zeer tevreden top

Top top

vlug en perfect

gemakkelijk te bestellen Prijs correct Zeer goed aflevering dienst

Verkeerde levering, maar uiteindelijk opgelost

Door verkeerde levering (fout in het magazijn denk ik) de goede producten na ‘n week pas geleverd gekregen. Zonder overleg wanneer ik de producten zou krijgen.

Topie geregeld

Alles netjes conform beloftes geleverd, toppie

Geweldig bedrijf

Goed product .goede service snelle levering

Heel vlot allemaal, de volgende dag al in huis.

Geweldig, Toppy

Super snelle levering. Prima producten

Goeie nette service en keurig verpakt

Site was duidelijk en het bestelde artikel was snel in huis

Snelle levering en een goede service.

In 1 woord perfect.

Mooie webside en snelle levering!

Helemaal tevreden!

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Snel vriendelijk en goed

Snelle levering, vriendelijk. Alles wordt netjes afgehandeld

Zoals beloofd geleverd!

Prima ervaring

Gewoon goed snelle levering en goed ingepakt

weeral alles prima in orde

De eerste maal dat ik deze producten tegen algen gebruik en ben er zeer tevreden mee, Ook bedankt voor het snelle leveren.

Zeer goed!

Correct en netjes verzonden.

Toppy service en snelle levering

Alles besteld voor intex zwembad...prima service !

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR