Deels goed

Snel geleverd maar matige gebruiksaanwijzing en jammer dat bij bestelde bypass niet met schroefdraad is want past niet op rest wat wij al gekocht hebben bij jullie

Superfijne service!

Twee heaters besteld, eentje geleverd. Na mailtje werd direct de fout hersteld en de tweede heater werd alsnog opgestuurd. Heel fijn!

Snelle levering en een goede prijs

Doen wat ze zeggen

Dat is al niet vaak meer tegenwoordig.

Mijn product zie er goed uit , hopen dat dat ook zo blijft.

Zaterdags besteld maandags in huIs !!

Top was mijn eerste bestelling Top service ;-)

Prima levering

De warmte pomp Doet exact wat hij moet doen. Verwarmt een graad per uur. Ook de filterpomp functioneert goed( is alleen wat lawaaierig) communicatie en levering met Toppy was toppy.

Supersnel geleverd en normale prijs, dus de goedkoopste in de rij

Ik had niet verwacht dat het zo snel geleverd zou worden maar in één woord SUPER. De UV C lamp doet het prima dus volgend jaar ben ik weer bij jullie.

Correcte shop

Goede producten Goede service Snelle levering

Niet zo goed

3dagen later geleverd dan besteld en er zelf moeten achtervragen en geen compensatie

betrouwbaar goede prijs/kwaliteitverhouding

Perfect!

Zeer snelle levering en correct!

Alles vlot verlopen

Eindelijk een dolfijntje gevonden die mijn zwembad van zand verlost heeft. Ik had het al rapper moeten aankopen.

snel en correct

Duidelijke snelle levering en op tijd. Het was echt Toppy!

Soepel en netjes

Netjes inpakt en snelle levering

Toppy zoals altijd

Toppy zoals altijd

Snel geleverd en alles klopte .

Livraison Jacuzzi INTEX

Very well done, in time. Everything was there ! PS: could you please have a translation of your web site at least in EN?

Bestelling was perfect. Artikel ook super

Toppy is top

Toppy is top

Echt Toppy!

Mooi op tijd geleverd als altijd. Winkel hier. Graag.

Precies dezelfde kussen voor een betere prijs!

Ik was op zoek naar warmtekussen. Het zou een cadeau worden voor mijn schoonzus die 60 wordt. Ze hebben een sloep en zitten ook graag buiten. Ideaal cadeau, maar overal wel prijzig. Bij jullie zag ik ze een stuk goedkoper, hetzelfde merk en dezelfde stof en kleur! Super!! Ben zo benieuwd hoe ze het gaat vinden.

Prima service en prima product.

Pakketlevering waardeloos.

Vorige week een jacuzzi besteld. Erg snel geleverd! Helaas bij leveren bleek de doos & originele (binnen) doos kapot te zijn. Er staat met koeien letters op de doos voorzichtig, breekbaar etc. Jammer dat de pakketdienst dit niet opvalt en product direct retour stuurde. Verder een top service gehad van toppy zelf. Product is retour opgehaald en word nieuw geleverd!

Technische ondersteuning is vrij laat met reageren. Klanten service zeer vriendelijk en behulpzaam. Er wordt snel geschakeld

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR