Te grote pizza steen gekocht. Retourneren blijkt niet goed te werken. Code scannen is eenvoudig, daarna verschillende malen bericht gehad dat een retourticket wordt aangevraagd, maar blijkt niet te werken. Na contact met de klantenservice alsnog geregeld.
Hey Ton! Het retour aanmelden lijkt gelukt te zijn als ik in het systeem kijk. Onze klantenservice heeft je een mailtje gestuurd en gaat er samen met jou voor zorgen dat de rest van het retourproces makkelijk gaat. Gele groetjes, Pleun van Toppy
Ursprüngliche Bewertung
Te grote pizza steen gekocht. Retourneren blijkt niet goed te werken. Code scannen is eenvoudig, daarna verschillende malen bericht gehad dat een retourticket wordt aangevraagd, maar krijg verder geen reacties meer. Als ik bel is er "vanwege grote drukte" enorme wachttijd.
Knap en rap, zoals het beschreven is.
Geen problemen maar oplossingen en service, zeer aangenaam en leuk!
Heb 5 dagen geleden een reactie verstuurd over een zwembadrobot die simpelweg niet zijn taak doet, ondanks best wat pogingen om te kijken of het aan mijn setup/zwembad ligt. De verkoper wil garantie geven, maar garantie heb ik niks aan aangezien het product niet zijn taak doet. Ik heb aangegeven dat ik graag een retour wil en nog binnen de 14 dagen zit van retour, maar de verkoper heeft hier nu al 5 dagen niet meer op ge-reageerd. Ook al zit er een video bij van de robot die niet goed functioneert. Vandaag geprobeerd te bellen(dinsdag) om 9:55. Klantenservice is gesloten, krijg ik te horen. Openingstijden: Van 9:00 tot 17:30. Toppy service hoor, zorg ervoor dat als je hier iets koopt, je goed contact kan hebben met de fabrikant.
Hey Boaz, Allereerst heel vervelend dat je nu al zoveel tijd kwijt bent aan een zwembadrobot die z'n taak niet doet. Dat is juist het tegenovergestelde van wat je wilde bereiken met z'n handig zwembadhulpje. Onze zwembadexpert is samen met de leverancier aan het kijken naar het probleem. Misschien is er een defect wat we gewoon op kunnen lossen. Over de openingstijden... Onze telefoon is geopend van 10.00 - 16.00u. Dit hebben we sinds 2 weken geleden zo aangepast. Op Google staat het al goed, maar ik zie dat we het op onze eigen site nog vergeten zijn aan te passen! Dankjewel voor deze feedback! Onze zwembadexpert heeft je zojuist een mailtje gestuurd! Gele groetjes, Pleun van Toppy
Product besteld en dit werd snel en zonder problemen geleverd. Tevreden klant.
Product werd juist en op tijd afgeleverd - maar verakking was wel op enkele plaatsen gescheurd.
Heel goede ervaring, snelle levering
gewoon perfect
Altijd correct & snel. Krantvriendelijk! Overzichtelijke website. Prijs/kwaliteit is perfect. En mocht er onverhoopt iets fout gaan: het wordt snel hersteld!
Zamówienie poszło gładko, przesyłka dobrze zapakowana i dostarczona na czas.
Goed en snel
Anderhalve week geleden een nieuwe zandfilterset incl. toebehoren besteld. Wel een bevestigingsmail, maar niks gehoord over een bezorging. Na een paar dagen gebeld, toen kreeg ik te horen: "Hmm, hier is iets misgegaan, maar ik moet even uitzoeken wat, ik ga u daar over mailen.". Die dag en de dag er na niks meer gehoord, toen nogmaals gebeld en kreeg ik hetzelfde bericht. Afgesproken om dezelfde dag nog teruggebeld te worden. Helaas, weer niks gehoord, tot 2 dagen later opeens een mailtje verscheen waarin stond: "Jouw bestelling is naar onze transporteur verzonden maar we zijn bang dat de pallet zonder jouw gegevens is weggegaan... We hebben een omschrijving gegeven van het uiterlijk van jouw bestelling en we gaan er vanuit dat deze na het weekend wel boven water zal zijn!" Inmiddels nog steeds niks gehoord, dus wederom gemaild in de hoop dat ik ooit dat pakket nog eens krijg.
Hey Edwin, Zojuist hebben we je een mail gestuurd en daarin hebben wij aangegeven dat je alsnog binnen twee dagen voorzien word van jouw bestelling + we hebben een kleinigheidje naar je opgestuurd ter compensatie. We balen er enorm van dat er iets is misgegaan bij jouw bestelling! :( Maar we hopen het op deze manier toch goed met je opgelost te hebben. Bij vragen, reageer even op onze mail.
Positief: Breed assortiment Scherpe prijzen Negatief: Veel deel leveringen zonder dat dit wordt aangekondigd zodat je denk dat je wat tekort komt.
Zelfs snel antwoord op e-mail. Dat zie je niet bij alle web winkels. En leveringen zijn zeer snel.
Alles is heel vlot verlopen. Van bestelling tot levering
Aansluiten instellen en het werkt. aanrader.
Nadat we eerst een verkeerd product kregen. Hebben we mail contact gehad, we kregen gelijk excuus aangeboden en een mail met retour sticker. De dag erna hadden we het goede product al in huis. Al met al fijne service, en vriendelijke mensen
Wat leek op een incident…. In november een grote order geplaatst van 5000 euro ik bestelde oa en zandfilter, maar kreeg een opblaas jacuzzi. Na 2 weken eindelijk het goede artikel. Heel veel mail wisseling met klanten service voordat er een reactie kwam. Afgelopen week koppelingen besteld. Ook verkeerd. Duurde meer dan 24 uur voor een reactie. Voor het weekend een uv lamp besteld. Krijg ik een lege doos met een buis? Klantenservice reageerde , wat ik precies miste. Nu meer dan 3 dagen later. Nog geen enkele reactie. Klanten service niet te bereiken. Ik heb nog nooit van mijn leven een review geschreven. Dus dat zegt voor mij wel wat.
Hey Michael, Shit zeg, het lijkt wel of alles bij jou mis gaat. Super sorry daarvoor! Je mailtje is doorgestuurd naar onze aftersales afdeling en zij gaan zorgen dat alles goed komt. Vandaag of morgen nemen zij contact met je op. Dat je een negatieve review plaats vinden wij natuurlijk niet leuk, maar we begrijpen je wel. We gaan het met je oplossen. Gele groetjes, Pleun van Toppy
Mooie fietstassen, elders echt veel duurder.
Snelle levering na een heel goede chat met medewerker.
Snelle levering maar had beter gepland kunnen worden want een half uur voor levering kreeg ik een telefoontje vsnnde chauffeur.
Alles mooi en volgens afspraak geleverd
Hey Johannes, Wat fijn dat je zelf al mailde dat je je vergist hebt in de leverancier. Zou je deze review dan bij ons willen verwijderen? Ennnnn de volgende bestelling gewoon bij ons plaatsen? 😉Dankjewel alvast!
Ursprüngliche Bewertung
Ph +, 20 flesjes van 1L in één pakket, veel te zwaar en dus pakket uiteengevallen! Bpost heeft de verpakking dan maar geheel met tape hersteld. 20kg ook veel te zwaar voor de postbode, liever twee pakketten maken volgende keer.
Snel en correct verpakt geleverd
Zwembad op 4 dagen tijd (verwarmer enkel overdag aan) 8 graden warmer!!!