Duidelijke website

Een website met steeds een volledige productinfo en specificatie van het product. Voor mij is dit TOPPY.

Snel en compleet

Snel en netjes geleverd

Van bestelling tot order zeer OK

snelle reactie en prima mijn foutieve (eigen fout) bestelling opgelost.

Tot nu toe heb ik alleen maar goede ervaringen met Toppy

Ons zwembad heb ik zelf gemaakt met de materialen van Toppy. Als het nodig was hebben ze mij altijd netjes te woord gestaan en geholpen. Leveringen zijn snel en op afgesproken tijd. Materialen zien er degelijk uit en verwerken gemakkelijk. TOPPY

Erg blij, maar kan beter

In de afgelopen maanden heb ik al heel wat besteld. Zeer tevreden. Puntje van kritiek is wellicht dat als een artikel apart of later wordt verstuurd, dit beter wordt gecommuniceerd. Voorbeeld: Een zwembad warmtepomp besteld met daarbij wat slangen en aansluitingen. De pomp kwam de volgende dag al, maar de slangen en aansluitingen pas de volgende dag. Dat merkte ik pas, toen ik een 2e track&trace mail kreeg. Best jammer, want ik moest toen een extra dag wachten totdat ik de boel kon aansluiten.

TOPPIE

Snelle levering, keurig verpakt.

Het was Toppy

De uitleg over het product was duidelijk Klopte ook met wat ik heb gekregen En de levering ging ook snel Dus het was top!!

vandaag bestellen-morgen geleverd

inderdaad :vandaag bestellen, echter "niet" morgen geleverd. morgen geleverd is een utopie. misschien wel fijn, maar ....... eigenlijk niet nodig. Drie dagen later was product geleverd: toch toppy!!

alles toppy!!!

Alles was prima in orde , snelle service, goed verpakt en een prima schema om alles in elkaar te zetten

Werkt perfect met vlotte service

Directe en correcte opvolging bij vragen

Toppie !!

Super snelle levering, makkelijke bedienbare webshop Erg vriendelijke en nette bezorging, zelfs tot in de tuin :-) ! Zeer scherpe prijs - kwaliteit verhouding

Belofte maakt schuld! Donderdag besteld, pas dinsdag bij PostNL af te halen…

Hoe je het ook wend of keert, de belofte van van voor 18 uur besteld, volgende dag in huis. Dat is niet waar gemaakt. En als je er dan om zit te springen!!! Dan is da nie Toppy! Artikel retour en geld terug was geen probleem… Maar ja, daarvoor bestel je het niet… Aanbevelen ja of nee? Ik weet het niet. 1 bestelling lijkt me niet de referentie voor alles. We zullen het meemaken de volgende keer…

De leveringen van Toppie maken me blij, vooral met zo'n vrolijke doos erbij

Bestelling is op tijd geleverd in een erg leuke en vrolijke doos. Da's nog eens Toppie

S'avonds besteld volgende dag in huis

Alles netjes gekregen wat ik besteld had, en de geuren zijn ook erg lekker in de hottub.

Super snel geregeld en geleverd

"Vandaag besteld, morgen in huis", klopt als een bus

Onze jacuzzi lekte, werden doorgestuurd

Jammer dat we geen tijd/dag konden afspreken voor levering. Daardoor kwam de levering na het weekend. Toen we de jacuzzi hadden staan, lekte die behoorlijk bij een van de aansluitingen. Als je service nodig hebt, verwacht je niet dat je eerst allerlei formulieren moet invullen. Iedere dag wachten duurt te lang, je wil advies en weten wat je moet doen. Toppy wilde eerst zelf beoordelen, duurde paar dagen. Toen ging Intex vragen stellen en foto's vragen. Net op vrijdagmiddag krijg je -als antwoord- weer een reeks vragen van Intex. Toppy is er ook het weekend niet. Dus daar zit je dan met je lege jacuzzi.... Hoe vriendelijk de telefonistes en deskmedewerkers ook zijn, je wil gewoon dat iemand met kennis van zaken je even telefonisch te woord staat en geen op-en-neer gemail. De opblaasbare jacuzzi kost 889 euro. Daar mag je best wat (snelle) service bij verwachten toch?

goed en snel

Heldere en duidelijke website, prima geïnformeerd en snel geleverd.

o.k.

Bij het bestellen werd gezegd dat ik een kortingsbon zou krijgen voor een volgende bestelling maar die kortingsbon heb ik niet gezien.

Goede prijs en snelle levering!!

Zeer goede prijs en snelle levering!!

Prima levering

Levering was op de aangegeven tijd en het gewenste product,prima

Helemaal top!

Snel thuis bezorgd en alles in orde.

Alles Super verlopen Toppy dus!

Toppy service!

Super goed bedrijf goede service

Zou wel leuk zijn om een keer een korting te krijgen

Zoals het hoort

Klein foutje door onverwachte schade, maar binnen de kortste keren rechtgezet, en goed gecommuniceerd

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR