Alles naar tevredenheid

Op tijd en naar verwachting keurig geleverd.

Altijd alles in orde! Top!

Altijd snelle service en goede prijzen!

Vlot

Geen klachten

Toppy.

Warmtepomp stond op nalevering en toch de volgende dag al verstuurd. Helemaal top.

Keurig nette en snelle bezorging

Niets op deze levering aan te merken! Perfecte service!

Gewoon Top

Goed product en zeer goede prijs/kwaliteit

niet goed

eerder een bestelling gedaan van meerdere producten waarvoor een bezorgdienst 3 keer heeft moeten rijden. Uiteindelijk na een paar keer bellen en veel later dan aangegeven stond bij de productinformatie alles geleverd is. Nu heb ik een pomp besteld ruim voor de aangegeven besteltijd die vermeld stond bij de productinformatie om die pomp de dag erop geleverd te krijgen en die is dus ook niet op tijd geleverd en wanneer die wel komt is nog maar afwachten Slecht dus aanbevelen wel voor de producten maar wel met vermelding van bovenstaande

Zeer vriendelijke bediende Post.nl

Goed aangekomen zeer goede services ben tevreden dank u wel Post.nl

snelle en correcte levering

Reeds voor het derde jaar UV lampen besteld, snelle levering

Duidelijke site, snel geleverd

Uitgebreide productinformatie en de volgende dag in huis. Doet z’n naam eer aan!

Makkelijke site om te bestellen. Goede duidelijke mails ontvangen over de bestelling. Snelle levering en alles zat goed verpakt.

Kano kwam lek aan

Onze opblaasbare kajak netjes ontvangen en snel in gebruik genomen. Helaas zat er meteen al een gat in waar het touw de eindkap vasthoudt. Vanwege het gedoe niet terug willen sturen en gelukkig met veel pvc lijm het gat kunnen dichten. Als belangrijkste: de kinderen vinden het heerlijk om in de buurt lekker een rondje te maken.

Super snelle levering

Een nieuw zomerzeil voor ons zwembad besteld. Snel geleverd. Goede prijs

Top product, eerlijke prijs, snelle levering.

Robot stofzuiger gekocht. Super tevreden over de website, de levering, het product en zijn prijs.

Geleverd zoals beschreven

De tuinslang is geleverd op de aangegeven dag en werkt tot nu toe naar behoren.

Uiterst snelle reactie na zoekraken bestelling bij PostNL

Zodra duidelijk was dat de bestelling bij PostNL was zoekgeraakt werd dokr Toppy onmiddellijk een vervanging gestuurd, welke de volgende dag al arriveerde. Complimenten voor deze uitstekende afhandeling van dit probleem!

Top geleverd

Zeer tevreden , snelle en correcte levering Mooi product

Incomplet

Livraison dans les temps mais le paquet était incomplet (pas de Manuel de montage et les items « cadeaux » sont manquants)

Dank voor de snelle levering

Helemaal toppie

Levering vijverpomp was snel in huis. Wat ik ook echt toppie vond, was dat ze twee schoonmaak flessen van oase er bij hadden gedaan. Om de vijverpomp een keer per jaar goed te reinigen.

Toppie

Alles naar wens

Alles goed en snel geregeld!

Super vriendelijke helpdesk-personeel en heel snelle levering!

Levering prima. Antwoord op mijn vraag onvoldoende

Heb 2 maal een vraag gesteld over de afregeling van de bypass kleppen bij mijn zwembad verwarming echter geen bevredigend antwoord gekregen. Ben op you tube gaan zoeken en daar staan wel films op hoe deze af te regelen zijn echter niet met de warmtepomp die ik bij jullie gekocht heb

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR