Toppie geregeld
Materialen van goede kwaliteit en zeer vriendelijke monteur om de warmtepomp te installeren. De warmtepomp maakt iets meer geluid dan de opgave, maar doet zijn werk uitstekend. Al met al; zeer tevreden met Toppy.
Snelle levering !
Snelle en juiste levering en een goede prijs .
Besteld en snel geleverd voor de 1e keer bij Toppy besteld, werkt prima zal graag weer eens bij hen winkelen.
Het Produkt is snel bezorgd, en de bezorger zeer vriendelijk.
+ ik bestelde een bladblazer deze voldoet aan de verwachtingen. - - de levering duurde dubbel zolang dan dat ze zeiden bij bevestigen van mijn bestelling.
Hey Jan, Fijn dat de bladblazer doet wat 'ie moet doen, maar jammer dat wij dat dus niet deden... Normaal gesproken houden we ons aan onze leverbelofte en als we die niet waar kunnen maken dan verruimen we deze. Dat is in jouw geval niet goed gegaan. Super sorry daarvoor! Gele groetjes, Pleun van Toppy
Trage levertijd, had sneller verwacht, verpakking niet al te veel zorg aan besteed, een van de artikelen, emmer met korrels voor vijverbodem cleaning, deksel los gekomen en alles verstrooid in de doos.
Hey Leon, Ik zie dat je de 25e bij ons hebt besteld en hij de 26e bij ons de deur is uitgegaan. Dat is één dagje te laat! Sorry daarvoor! Wat vervelend dat de deksel los is geraakt, dan is er toch flink mee gegooid tijdens transport want normaal zit de deksel er toch wel stevig op! Mochten er korrels verloren zijn gegaan, mail dan even naar onze klantenservice. ([email protected]) Dan kunnen we samen kijken of er een compensatie mogelijk is. Gele groetjes, Pleun
Toppy doet zijn naam eer aan. Nadat ik problemen had met mijn opblaasbare Spa. Is dit super goed opgelost. Uiterst vriendelijk behandeld door Lotte van de klantenservice.
Makkelijk producten vergeleken, besteld en snel geleverd
Prima service!
prettig contact, snelle levering.
Snelle en correcte afhandeling.
Getelefoneerd en vriendelijke uitleg gekregen.
Dag na het advies alweer de nieuwe variopomp geleverd. Nu nog samen uitzoeken wat er mis is met de andere due pas 2,5 haar oud is. Weet zeker dat we daar ook uitkomen net de keverancier
Toppy
Product zoals omschreven. Snel en netjes geleverd.
Super snel als altijd
De trampoline is top, de afmetingen die genoemd staan, zijn wel afwijkend van de genoemde maat. Dat is zodanig veel afwijkend dat het even wat problemen opleverde. Genoemde maat, is maat van de springmat, op de foto is te zien dat het wat groter is, maar dat scheelt wel veel. Het zou fijn zijn als de buitenmaten ook vernoemd worden. De trampoline werd niet op de afgesproken dag geleverd en toen hield wel de communicatie op. Er was niet meer te zien wat dan de nieuwe dag was, daarvoor moesten we bellen. Toen werd het wel goed opgelost
bestelling op 25/5; beloofd voor 27/5... met 1 dag uitgesteld volgens track en trace... niets te zien op 28/5, nog niets te zien op 29/5... was voor eerste communie op 30/5... had mail gedaan dat het voor feest was op de middag en zou volgens klantendienst wel in orde komen deze "kleine vertraging"... volgens track en trace werd er tussen 10 en 15u geleverd, mijn echtgenoot vertrok alleen, ik heb gewacht tot 15u maar er was niets te zien ...dus geen cadeau...voor een kind van 7jaar is dit het niet, ze hadden vrij maandag 2/5 maar ik mocht de bestelling maar ophalen vanaf dinsdag 3/5... dit is de laatste keer dat ik met jullie werk! Als compensatie kregen we een echte voetbal en pomp opgestuurd, onze kleinzoonwas er oprecht blij mee en dit is heel lief maar het verandert het probleem niet...
Hey Anne, Oh we kunnen ons heel goed voorstellen dat dit veel stress heeft opgeleverd. En zonder cadeau aankomen bij een 7-jarige daar scoor je geen punten mee. Zelfs niet als het cadeau eigenlijk een goal zou zijn waar jij (en hij) zeker wel punten mee ging scoren. We willen je graag een cadeau aanbieden om sorry te zetten. We weten (bijna) zeker dat die kleine jou en hopelijk ook ons vergeeft. Het is naar je onderweg! Gele groetjes, Pleun
Ursprüngliche Bewertung
Verkeerde badje geleverd en verkeerde maat. Niet tevreden
Hey Milou, We balen dat we jouw badje niet meer kunnen leveren. Onze klantenservice heeft je een alternatief aangeboden. Hopelijk voldoet dat badje ook aan je wensen!
De levering van post NL zou op zaterdag zijn tussen 17:30 en 22:00. Raar had nog een pakketje van post NL om 18:00. Maar niet van jullie erbij.. Tot 5 min voor 22:00 nog altijd bericht van we komen eraan.. Maar na 22:00 geen levering gehad.. Maandag werd deze dan wel na geleverd..
Hey John, Deze review is eigenlijk voor PostNL bedoelt. Ik zie dat je bestelling op tijd bij ons de deur uit is gegaan, maar je begrijpt dat PostNL heel veel sorteercentra's heeft en heel veel verschillende bezorgers, dus het kan dus wel kloppen dat PostNL bij je is langsgekomen, maar dan zonder pakketje van ons. Ik hoop dat je het nog eens met ons durft te proberen!
Mooie webshop, echter liep het scheef qua concrete verzending en de communicatie rond verzending.
Hey Michael, Dankjewel voor het compliment over de mooie webshop en ook voor je feedback over de late levering. We waren te laat, hij is blijven hangen in ons magazijn. De volgende keer gaat 'ie goed! Daag je ons uit?
Meer dan ik had gevraagd! Ik dacht (als leek) een simpele vraag te stellen. Maar het antwoord bleek uitgebreider dan ik had verwacht. Er wordt met me meegedacht! Ingeleefd in de situatie. Voor mij is dat "TOP"py