Goed geregeld

Goede kwaliteit en snelle levering

Allés goed gegaan

Helemaal supertoppie!

Had foute bestelling gedaan…domdom van mezelf. ( verkeerde maten pannenkoek). Ik had even gemaild over hoe terug te sturen en had heel snel antwoord en het ging supersnel en makkelijk. Kreeg bedrag ook meteen terug gestort. Ik heb dus ook daarna meteen de goede bestelling gedaan en dat kwam ook weer snel. Kortom alles goed, inclusief de klantenservice. Toppy , daar zal ik met gerust hart weer bestellen.

Super snelle levering

Gewoon snelle levering

Grasmaaier gekocht, snelle bezorging goede service!

Prima ervaring met Toppy

Super, keurig netjes verpakt en afgeleverd

Aankopen volgens verwachting geleverd

Goed verpakt, snel geleverd!

Toppy is Top!

Ik mag niet mopperen.

is goed gelukt.

produkt is goed,online bestellen is wel gemakkelijker,scheelt een stuk,werkt beter!

Even ongerust.

Voor het eerste bericht ivm bestelling toch een paar dagen moeten wachten. ´aaien gong alles vlot en perfect.

Houden zo

Perfect!

Makkelijk, correct en op tijd!

Niet al het goede gekregen

Filters besteld 2 goed gekregen alleen helaas 1 verkeerde die net niet helemaal past in mijn jacuzzi zal wel fout zijn gehaan met inpakken

Te laat geleverd

Besteld en na 1 week zelf gebeld waar de producten blijven. Ik zou teruggebeld worden maar niets. Nu komt het vandaag binnen na 1,5 week. Jan

Was een klein probleempje dezelde dag sl opgelost. Een heel vriendelijk persoon aan de lijn gehad. Meerdere dingen inmiddels besteld bij Toppy. Erg blij mee.

Mijn bestelling werd snel geleverd. Fijne service.

correcte levering

2 producten besteld, 2de in vertraging, maar snel gereageerd op email.

toppie

snelle verzending

alles Toppy

Alles toppy geregeld zoals het hoort !!!

Keurige en snelle service

Service heel snel

Gewoon een goed bedrijf met dito service

De website is duidelijk en producten vinden gaat gemakkelijk. De bestelde goederen werden binnen 3 dagen bezorgd. Ideaal!!!

Goede webshop

Goede klantenservice

Gisteren besteld vandaag in huis

Goede service, scherpe prijs, goede kwaliteit

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR