tot nu alles ok

Toppy service

Zeer goede ervaringen met Toppy, de naam staat gelijk aan een service. Zijn niet altijd direct telefonisch bereikbaar maar uiteindelijk wordt er keurig gereageerd op een mail. Daarnaast altijd wel een oplossing als er een keer iets fout is gegaan.

Prima levering

Snel en correct geleverd

Supertoppy

Supersnel geleverd tegen een prima prijs

Toppy, maar levering een dag later dan beloofd

Op de site stond: "vandaag besteld, donderdag in huis". Ik dus speciaal verlof genomen (groot pakket). Maar levering was een dag later. Voor de rest alles prima.

Goed maar tracing tool is niet correct

Heeft lang geduurd om geleverd te worden maar de producten beantwoorden aan mijn verwachtingen.

Prima zoals altijd.

supersnelle levering

Heelmakkelijke website, supersnelle levering

Prima levering

Prima bedrijf.

Snelle service. Er was wel wat een emmer open waardoor we wat inhoud van het product kwijt eijn. Jammer want kost veel geld

Altijd top

Goede producten, snelle levering en hele goede klantenservice.

Mijn dochter was content :)

Plus: Goed verpakt. Snelle levering. Min: De trampoline staat niet zo erg stabiel. De metalen constructie is wat krom. Opgelost met onderaan 2 blankjes onder de voet te plaatsen.

Besteld en snel geleverd.

Eenvoudig op de website te vinden wat je nodig bent. Snel bestellen en snel het juiste in huis. Top

Alles is prima gegaan mijn schoonmoeder is heel blij met de wandelstok

Mijn schoonmoeder is erg blij mee

Aanrader!

Mijn bestelling werd snel geleverd, al klopte de leveringsdatum niet echt met de track and tracé.. maar soit we hadden hem een dag vroeger dus klagen deden we niet. Bij het uitpakken misten we een bestelde accessoire. Via WhatsApp stuurde ik en de volgende dag werd het gelezen en opgestuurd en de dag nadien kregen we het al aan. Grote jacuzzi. Zeer blij met onze aankoop. Al heerlijk in genoten!

Super jongens

Het bestellen via internet wil bij ons nog wel eens verkeerd gaan maar nu is alles vlot verlopen. (TOPPY)

Alles verloopt volgens afspraak en snel geleverd

Tevreden

Snelle afhandeling

super

vlug en goed

Snel, vriendelijk, doen wat ze beloven

Snel, vriendelijk, doen wat ze beloven

Ik had twee dingen besteld, 1 werd geleverd, daarover contact gehad. Heel netjes afgehandeld met vlotte nalevering

Super goede service

Ik heb bij toppie een zwembad besteld, en helaas de verkeerde geleverd gekregen. Toppie heeft alles in het werk gesteld om de fout te herstellen en me tegemoet te komen. Hiervan ben ik uitstekend op de hoogte gehouden. Binnen een week had ik het goede zwembad in huis. Prima service!

Komt belofte op site niet na!

Ruim op tijd besteld voor levering volgende dag. Dit ivm dat het een kado moest zijn voor de avond volgende dag.....helaas niet nagekomen. Niet volgende dag zoals op site en tijdens bestelling maar dag later....

Levertijd van onze BBQ is belachelijk lang

We wachten nu al meer op een BBQ waarvan de levertijd 2 a 3 dagen zou zijn. Inmiddels al 2 dagen voor thuis gebleven want de transporteur kon geen tijd aangeven dan wel bellen. Tot op heden nog niets ontvangen.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR