Snelle levering en keurig afgeleverd zoals beschreven

Gewoon goed

Zoals verwacht en snel geleverd.

Snelle levering , krachtige jets

Snelle levering, simpel om op te stellen , krachte jets , stille motor

Goede service, snelle levering.

Bestellingen worden snel geleverd. Artikelen zoals omschreven.

alles ok geleverd

alles ok geleverd

Geleverd volgens Verwachting.

Goede prijs, goede service.

Toppy is top

Keijg gewoon geen of geen voldoende contakt.

Ik heb twee weken geleden een Astral BlueConnect Go - Slimme Watertester besteld en ookgekregen na een week. Deze blijkt defect te zijn . Maar na overleg keurig opgelost . Bedankt mensen .

Prima product en snel geleverd.

Duidelijke website, product snel geleverd en we zijn er blij mee.

Makkelijk.snel. duidelijk

Wij hadden slechte ervaring met de opblaas variant spa. Dus we zochten naar een ander type. Die hebben wij hier gevonden. Goede uitleg en altijd handig, de reacties van mensen die spullen hier hebben gekocht..... is het wat? of is het nix!. Via WhatsApp kun je ze vragen stellen .top! Tevrede klanten hier !!

Toppy is top

We bestelden een trampoline en helaas werd de verkeerde geleverd. Kan gebeuren natuurlijk. De firma heeft er alleszins alles aan gedaan om zo snel mogelijk de juiste trampoline geleverd te krijgen. De contacten zijn altijd heel vriendelijk en accuraat verlopen!

Prima ervaringen... echt Toppy

Als vaste klant bestel ik bij Toppy in de duidelijke webshop en kan altijd rekenen op een snelle en correcte levering.

Vrijwel altijd de dag later thuis

Alles voor het zwembad besteld, afgelopen week uiteindelijk de warmtepomp deze duurde echter 3 dagen langer als aangegeven. Verder altijd goede service

Goed en snel

Het bestellen via de website was gemakkelijk. De bestelling werd snel verzonden en werd de volgende dag al bezorgd. Top!

Alles is in primastaat geleverd !!!

Zijn heel tevreden over de service

Bezorgen was erg onhandig rommelig en onduidelijk

Product moet ik nog testen Zwembad nog niet opgebouwd Maar levering was niet goed Werd 15 min van tevoren opgebeld dat de chauffeur er dus aan kwam, was toevallig thuis!! Maar ik wist niet dat hij deze dag zou komen. Kwam er een enorm trailer de straat in rijden met mijn pakket op een pallet. Chauffeur had geen palletwagen bij zich dus samen handmatig moeten lossen. De chauffeur deed zijn best maar dit wat geen fraaie bezorging

slechte bezorging

ik had een oase filter besteld en een uvc unit voor de vijver de uvc unit snel ontvangen helaas ging het met het filter mis duurde een aantal dagen na een aantal telefoontjes en emailtjes voor ik het product heb ontvangen heb alles netjes ontvangen aleen baalde ik er van dat de filter pas dagen later verzonden werd

snelle en perfecte afhandeling top....

Zal zeker niet mijn laatse bestelling zijn bij Toppy. en ook prijs gericht.

Top voor Toppy

Snelle service en scherpe prijs

Looftlighter besteld. Was scherp geprijsd en snel in huis. Zou Toppy van harte aanbevelen.

Altijd toppy!!!

Bij Toppy hebben ze altijd precies wat we zoeken voor ons zwembad. De levering is snel en correct. Super!!!

Vlug geleverd,prima pomp

Intex zandfilterpomp (4 m3/h) aangekocht met 2 Intex connectoren voor aansluiting op 32 mm zwembad. Alsook de glasparels van Toppy bij besteld voor de betere filterresultaten dan zand. Aansluiten en plaatsing pomp ging héél vlotjes. Enige wat ik wat jammer vindt,de glasparels zijn zakken van 25 kg terwijl ik maar een kg of 8,5 nodig heb en aangezien die gemiddeld een levensduur hebben van 25 jaar.Zakken van 10 kg zouden wel handig zijn. Alsook heb ik meer betaald voor de Intex pomp dan dat er staat beschreven op de website!?! Vandaar ook de 3,5 sterren qua score.

Steeds toppy bij jullie

Voor herhaling vatbaar!

verkeerde adres bezorgd maar toch nog goed gekomen

helaas kwam mijn pakket niet op.de afgesproken dag want het was bezorgd in Den Haag 2 dagen later toch nog gekregen best snel erna

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR