Planten waren veilig verpakt en kwamen in goede conditie aan.

Positive ervaring.

Altijd goede prijs/kwaliteit snelle levering

Al meerdere keren hier bestelling geplaatst. Steeds vlot verlopen. Aanrader!

Prima geregeld.

Ik moet zeggen dat ik de kwaliteit van het product wat hoger had ingeschat, maar daar kan Toppy niets aan doen.

prima winkel alles goed gedaan zeer tevreden

Alles correct en snel Geleverd

Fantastisch wat een service

Alle keren goed en snel geleverd!!

Correct

Snelle levering.

Keurig, zoals je mag verwachten.

Conform informatie op de site.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, correcte communicatie

Toppy is toppy voor mij.

Bij mijn bestelling was er voor de levering ergens iets misgelopen (kan altijd gebeuren). Na telefonisch kontakt werd alles in het werk gesteld om dit recht te zetten. De volgende dag mocht ik thuis alles in goede orde ontvangen. Toppy.

TOPPY!!!

Goede en fijne klantenservice... Product besteld en snel ontvangen... Duim omhoog service in alles... Met vriendelijke groet, Mathieu Prudon

Snel en professioneel geholpen

Bij de aanschaf van een nieuwe zwembad filterpomp combinatie ter vervanging van een defecte zeer snel en professioneel geholpen zowel telefonisch als per mail

Heel tevreden en heel snelle levering

Onverwacht had ik nog spullen nodig voor het zwembad, deze werden de volgende dag op een zaterdag nog geleverd. Kids waren heel blij dat ze met dit mooie weer toch terug konden zwemmen. Producten waren goed en beschermd verpakt .

wachttijd

Ik wacht nog altijd naar de info van het artikel dat alles in orde is. Dat jullie het gekeurd hebben.

goede prijs, snelle levering, goed product

ik heb een opblaasbaar luchtbed besteld dat ik meteen de volgende dag wilde gebruiken. Heb gebeld of het er echt de volgende dag zou zijn. Dat werd bevestigd en was er ook echt de volgende dag. De omschrijving van het product klopte. Ik heb het de afgelopen week gebruikt en het is een fijn luchtbed. Het was makkelijk op te blazen en liep niet leeg. Het sliep ook redelijk lekker (voor een luchtbed). er was ook geen probleem met de hitte want waar ik het gebruikte was het 31 graden. Ik ben dus heel tevreden over dit luchtbed. En ook over de levering.

Top service en prima bereidheid om te helpen.

Top service en prima bereidheid om te helpen. Bij mij ging het installeren allemaal wat moeizaam maar dankzij het geduld en de kennis van de medewerkers is het me gelukt.

Veel te lange levertijd

Heeft meer dan 8 dagen geduurd eer levering bij mij is aangekomen ondanks jullie slogan " vandaag besteld morgen in huis"

goede prijs - correcte levering

goede website om je keuze te maken - bestelling zoals gebruikelijk - goede prijs - correcte levering. Dus geen opmerkingen

Correcte stipte firma, super snelle levering.

Hele fijne ervaring.de bestelling was zeer snel geleverd.ECHT TOPPIE !!!

Snel en zeer goed

Eind van de dag besteld, volgende dag in huis. Helemaal goed!

Voor een goede prijs-kwaliteit en binnen korte tijd en zwembad geleverd

Toppy website is goed te benaderen, tamelijk volledig met informatie. De prijs van de producten is goed en levertijd prima. Toppy moet alleen de transporteur ervan verwittigen dat er op de doos staat aangegeven wat de bovenkant behoort te zijn (This side up). De Transporteur leverde de boel ondersteboven en we mogen aannemen dat die aanwijzing er niet voor niets op staat. Of dit gevolgen voor het zwembad heeft, weten we nog niet, want we hebben het nog niet in elkaar gezet. Mocht er iets mee aan de hand zijn, dan melden we ons. Voor de zekerheid hebben we er toch maar even een foto van gemaakt.

Toppie

Toppie

Zoals het zou moeten zijn...

Alleen gebruiken jullie mijn achternaam als je mij aanspreekt in jullie opvolg-email : "Hey Durie, ..."... "Hey Chris, ..." zou sympathieker klinken, maar voor de rest, alles OK. Rome is ook niet op één dag gebouwd, nietwaar !

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR