Vlotte levering en vriendelijk personeel.

Het product bleek niet overeen te komen met de productspecificatie. Uit coulance een korting gehad en het product behouden.

Top bedrijf!

Top bedrijf! Doet zijn naam eer aan. Bestelling snel geleverd.

Niet volgens afspraak geleverd

Leveringen niet op tijd waardoor wij in de problemen zijn gekomen met de montage van de warmtepomp bij onze klant.

levering erbarmelijk

Dinsdag besteld en alle dagen bericht van levering de volgende dag. uiteindelijk donderdag ( 9 dagen later) geleverd na een mail maandag

Zeer Zeer Zeer teleurstellend voorradige bestelling pas na 2 dagen gepickt

Graag had ik met het mooie weer in het vooruitzicht mijn nieuwe spa met de paasdagen. in de tuin willen hebben. Daarom op woensdag besteld en betaald. De volgende dag zou de spa worden geleverd. Niet dus. Maar goed een dagje dat kan echter vandaag tegen de middag bleek bij navraag de bestelling helemaal nog niet gepickt of verwerkt. Dag vrolijke Paasdagen! Nu kan de spa pas dinsdag na Pasen worden geleverd. Alternatief vervoer inzetten om eigen grote fouten goed te maken kan blijkbaar niet bij Toppy. Geen leuke dingen doen voor mij dus met de paasdagen. Heb uitleg gevraagd en ben benieuwd hoe die gaat luiden, wordt vervolgd..

Vlot en duidelijke site , goede uitleg!

prima firma

levering liep wat verkeerd, laar alles ok

Nette prijzen , en snelle levering . Top

Snelle afhandeling prima ontvangst.

Afspraken nagekomen super bedankt.

Alles goed gegaan..

Supersnel ontvangen , pomp doet wat die moet doen .

Top(py) site

overzichtelijke site en gemakkelijke afhandeling van bestellingen.

Volgende dag geleverd zoals beloofd, gratis levering en retour, helemaal Toppy!!

Toppie!

Goed aanbod, goede prijs, snelle levering

top product en levering op tijd. super tevreden om bij jullie besteld te hebben

tevreden met mijn bestelde product

Goede ervaring, niks mis mee

Alles was goed

Bestelling goed uitgevoerd, informatie zeer goed, heel tevreden!

Mooie koelbox

De mooie Curver koelbox (Curver, altijd goed) arriveerde een dag later dan bol.com had beloofd, maar dat was niet erg. Maar wat ik ontzettend leuk vind is de tekst achterop de pakbon en de Toppy-brochure met hun Toppyproducten die erbij geleverd werd. Zo enthousiast en grappig! Plus op pagina 3 een tegoedbon van 5 euro omdat je het boekje niet meteen bij het oud papier had gegooid. Geweldig. Nooit van Toppy gehoord maar nu vergeet ik het niet meer!

Correct en vlot

Alles vlot verlopen

Snel geleverd, goed verpakt

Vlot geleverd, goed verpakt

Schitterend

Heel vlotte levering alles juist en netjes op tijd geleverd een klein minpuntje de herstel set zat er niet in maar voor de rest deed het overige alle zoals vooraf in de beschrijving

Toppy!

Heater besteld voor in de partytent voor een feestje. Netjes op tijd bezorgd en de heater is ideaal. Het is eigenlijk net een lamp, heel sfeervol en ook nog lekker warm. Een geslaagde aankoop, waar we vast nog veel plezier van zullen hebben.

Correcte afhandeling. Zeer goede prijzen.

Goede prijs en snelle levering

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR