Gewoon netjes op tijd

Snelle levering volgens afspraak

Snelle correcte service en levering.

Product snel ontvangen, terraskachel werkt uistekend

topbedrijf

goede duidelijke webshop, en zeer snelle en correcte levering.

Toppy!

Toppy!

Super snelle levering

Besteld en volgende dag in huis

Goed . Zijn toezegging goed nagekomen

Goede ervaring

Duidelijke omschrijvingen en opgeleverd volledig volgens verwachting. Prima service

Snel en correct

Alles naar verwachting

Super service

Zelf een foutief huisnummer door gegeven, erg goed door Maartje geholpen en heeft de order onderschept en huis nummer veranderd in het goede nummer!

prima op tijd bezorgd

komt nog, wanneer ik het zwembad opzet.

Super bedrijf

Altijd binnen 1 dag in huis.

Volgens afspraak

Alles in orde

Super Goed

Goede service, goed geleverd, werkt prima

Filterglas

Makelijk en snel geregeld, goede prijs, vlot bezorgd, super

Vooralsnog geen voldoende

Bij ontvangst van een Crespo voetenbank bleek een plastic dopje waarmee de stoffering op zijn plek wordt gehouden, defect te zijn. Na contact te hebben gehad met de service afdeling is dit prima opgelost.

Luchtbed gekocht dat lek was, maar fixen mag ik zelf doen!

Dat ik een luchtbed krijg wat lek is, kan gebeuren. Maar ik mag zelf uren investeren om met de fabriek de garantie te regelen. Da's bepaald niet toppy!

Na 4x eind goed al goed

Mobicool koelkast voor een goede prijs bij Toppy besteld. Bestelproces ging vlot. De eerste koelkast raakte zoek en werd niet geleverd. De tweede en derde kwamen beschadigd aan. De verpakking van Mobicool is kennelijk niet goed berekend op het gooi en smijt werk van Postnl. Op elke geleverde doos de deuken in het karton gezien. De klantenservice (Lieke!) was elke keer weer uitstekend. De vierde koelkast was eindelijk een gaaf exemplaar! Waarschijnlijk omdat ik deze zelf heb mogen ophalen in Veghel. Koelkast is prima. Klanten service van Toppy is meer dan uitstekend. Verpakking en bezorging, dus niet Toppy, zijn drama. Na 4x eind goed al goed.

Transport verpakking voor verbetering vatbaar

Bij levering was de plastieke verpakking geopend aan één zijde waardoor er een licht beschadiging was van de tegels aan de open zijde. Best voortaan de verzending niet versturen enkel in de oorspronkelijke doorschijnende dunne plastiek zonder een bijkomende degelijke verpakking die geschikt is voor verzending.

Toppy

Supersnel en correct geleverd. Pomp draait al in de vijver.

Prima voor elkaar

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, en op tijd opgeleverd.

Vlotte afhandeling van de aankoop

Het is heel makkelijk om het artikel te bekijken op de website, de omschrijving er van te lezen, vlot om het artikel aan te kopen en een snelle levering

Prima service en komen afspraken na

Had wat vragen i.v.m. de levering en de tijd waarop dit zou plaatsvinden. Deze zijn snel en goed beantwoord. Levering heeft dan ook probleemloos plaats gevonden. Blij mee.

Super snelle service

Snelle levering gehad van een Crespo tafel, helaas zat er een deuk in. De klantenservice van Toppy (Jop) reageerde direct na mijn mail. Helaas zouden wij drie dagen later weggaan en er was geen vervangende tafel op voorraad. Die zou de dag van ons vertrek pas aankomen. Beschadigde product retour gestuurd, verzendbewijs gemaild op donderdag en raad eens wat er vrijdag kwam voorrijden? Juist, een grote vrachtwagen kwam direct bij ons thuis de tafel afgeven. Precies op tijd om nog mee te nemen. Zo'n service heb ik nog nergens meegemaakt. Echt Top van Jop.

Goede communicatie en levering volgens opgave

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR