Een 10 voor de service!!

Problemen met de heater, subliem opgelost. Contacten met het klantenteam zeer vriendelijk en snel. Ze doen hun naam eer aan, echt TOPPY geregeld!!

TOPPY

TOPPY

Goede ervaring

Goede ervaring Er ontbrak iets bij mijn bestelling en dit werd direct geregeld. Goede service

prima pomp

maakt weinig geluid

Onvolledige levering maar bij melding onmiddellijk rechtgezet.

Onvolledige levering maar bij melding onmiddellijk recht gezet.

Heel snel in huis

Ik Had mijn produkt heel snel in huis en goed verpakt.

Toppy

Alles goed en perfect verlopen

Helm werd besteld om 18u s avonds op donderdag. Vrijdag geleverd ondanks problemen met transportfirma’s. Zaterdag mee kunnen nemen op reis. Ook retourprocedure zit goed in elkaar, moest dit niet gelukt zijn. Voor herhaling vatbaar!

Fijn!

Goede, en snelle levering Het enige nadeel is dat we hem nu nog niet kunnen gebruiken omdat de buitentemperatuur te laag is om hem op te stoken naar een lekkere temperatuur

Toppywaardig

Zeer snel

Product anders dan afgebeeld

Product is niet geleverd zoals afgebeeld. Toen ik daar over belde snauwde een dame me af dat ik dan maar een klacht moest indienen. Ze gaf wel toe dat het klopte.... ze hadden de foto's nog niet aangepast want ze hadden het druk. Bah wat een slap excuus.

Toppie

Precies zoals het moest zijn

alles prima

Het water is nog veel te koud, maar volgende week ga ik alles in orde brengen zodat te vissen ook weer blij zullen zijn.

Snel

Snelle verzending maar werkelijk belachelijk grote doos. Ik was op de fiets en heb de doos moeten achterlaten

Snel en goed

Prima geregeld

Helemaal tevreden snelle levering is echt toppy

Niks op aan te merken

Perfecte service

Snelle levering en goede producten.

Perfect!

Uitmuntende service, snel, correct en makkelijke bestelsite!

Parfait !

Livraison rapide, produit conforme à la description.

Supersnelle levering en goedkoop

Ruime keuze, voor een mooie prijs en heel snelle levering

Goed duidelijk en snel

Top beluchter begeven set membranen compleet besteld snel geleverd. Misschien voor mensen met minder technisch inzicht montage handleiding toevoegen?

uitstekend geregeld, al heel vaak besteld

Al enorm veel besteld, goede prijs, snelle levering

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR