Produkt goed en volledig ,doch geen nederlandse gebruiksaanwijzing.

Levering zeer vlug . Graag een nederlandstalige gebruiksaanwijzing en dit om te voldoen aan de wetgeving , de aanbevelingen voor garantie en de verschillende mogelijkheden voor instelling juist uit te voeren .

Prima materiaal

Alleen vervelend dat het pakket geleverd werd op een dag dat we niet thuis waren (hetgeen ik duidelijk had meegedeeld). Het pakket werd in het fietsenhok gezet, en het heeft lang geduurd eer we daar zijn gaan zoeken....

Geweldig service!

Super geholpen, jacuzzi na een half jaar stuk en we hebben een nieuwe gekregen! Vriendelijk personeel en snelle service!

Gewoon goed

Prima winkelen in de webshop en perfect verpakt en goed ontvangen

snel en goed

wat we bestelde was op tijd goede communicatie top

Zoals verwacht van Toppy gebeurde de levering vlot en correct!

Niets mis mee, helemaal goed

Helemaal goed!

Gekregen wat ik besteld had. Snel gegaan. Heel fijn.

Toppy

Toppy

Alles conform afspraak.

Ruime overzichtelijke keuze. Mooi op tijd geleverd.

Varieert

Wat een verkwisting van verpakkingsmateriaal

Was op tijd en het juiste bedrag op het factuur. perfect!

Perfecte service!

Na levering ontbrak een onderdeel. Na een vlot contact met de helpdesk werd dit onmiddellijk nageleverd.

Uitstekende service

Bij probleem, gelijk handelen. Top

Gewoon (cliché) toppy!

De bestelling ging prima. Vlotte levering, leuke doos (de tekst is humorvol). Complete levering. Ik ben zeer tevreden!

Top service, correcte levering

Supergoeie service

Ik had een pannenset besteld, volgende dag geleverd. Helaas bleek er een andere pannenset in te zitten dan op de doos stond (daar kon Toppy dus niks aan doen). Via de chat en mail contact gehad en alsnog de juiste pannenset ontvangen en een retourlabel voor de eerste set. Heel vriendelijk in het contact en weer een tevreden klant rijker, toppy dus!

Weekje eerder dan verwacht

Heb een trampoline besteld. Bij de bestelling stond een verwachtte levering van 1-2 weken. Na 5 werkdagen was het ding bij mij. Super dus. Staat nog niet op maar dat komt vast goed.

Tijdige levering en zorgvuldig verpakt

Zeer duidelijke omschrijvingen in de website. Vlugge levering en zeer degelijk verpakt met duidelijke handleiding en bovendien zeker niet te duur voor deze pomp.

Makkelijke website en snel geleverd

Duidelijke website om juiste produkt te bestellen en snel geleverd

Snel geleverd en goed product

Snel en goed goed geleverd

Product ziet er goed uit. Ga ik binnenkort gebruiken

grasmaaier

Vlug verstuurd, Heel goede opvolging na verzenden.

Uitstekende website met alle relevante info. Een breed assortiment aan kwaliteitsvolle producten. Prima communicatie doorheen het bestel- en leverproces. Aanrader!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR