Snel geleverd,

Duidelijke site, Snelle levering. Goede prijs / kwaliteit verhouding

zeer tevreden

snelle reactie en levering correct

Supersnelle levering, mooie prijs en uitstekend product

Levering al de volgende dag. Meest aantrekkelijke prijs die er op internet te vinden was. De verticuteermachine meteen gebruikt en deze werkt uitstekend.

vlug en correct

super snel en zeer correct

tevreden

Snel geleverd, goede prijs en tevreden

Gewoon toppy!

Perfect bedrijf! Ook voor advies altijd bereikbaar. Echt toppy

Helemaal toppy

Toppy dat zeg ik

Snelle levering goeie kwaliteit

Voor eerste keer hier iets besteld maar zal zeker n volgende keer komen erg tevreden

Snelle levering goede service

Ik had een kamado besteld. Jammer genoeg was hij gebroken.. maar kreeg vliegensvlug een nieuwe opgestuurd. Helemaal tevreden!

Prima gedaan Toppy!

Duidelijke bestel site, vlotte levering, prima prijs, helemaal top(py)!

Alles verlopen en geleverd zoals gevraagd

Alles vlot verlopen

Toppy

snelle levering, zeer goede service (ook als je fout artikel besteld)

Goed en lekker warm kussen

Kussen besteld, en met een paar dagen binnen gekregen! Goed verpakt, en je krijgt wat je hebt besteld. Dit was inclusief een powerbank!

Snelle en goede service

Vandaag besteld, binnen 2 dagen ontvangen. Prijs / kwaliteit helemaal goed!

Alles was prima

Volledig en snel en goed verpakt

Altyd op tyd geleverd super

Prima, maar avondbezorging niet uitgevoerd

Levertijd was inderdaad de dag als afgesproken. Ik had echter avondbezorging aangevinkt, omdat er niet de hele dag iemand thuis was. De bezorger kwam rond het middag uur. Ik stond net op punt om weg te gaan, als hij 30 seconden later was gekomen had ik hem gemist. Dat avondbezorging mis is gegaan bij de bestelling vind ik wel irritant, want van postnl had ik al gezien dat er ergens in de middag bezorgd zou worden, waarvan ik wist dat de kans groot was dat er niemand thuis was.

Alles op tijd en netjes

Was gewoon op tijd en goed verpakt.

Gemakkelijk, snel en efficiënt

Ontvangst van mijn pakje de dag na de bestelling! Efficiënt. Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden van de verschillende fasen van de verzending. Prima ervaring.

Zoals gewend weer supersnel geleverd!

Nog geen enkele keer teleurgesteld. Altijd ruim binnen de tijd geleverd!

Toppy ok - bezorger DPD dikke nulscore!

Mijn ervaring met toppy is top Maar…. Door de bezorger DPD … is dat das verkeerd gegaan Deze bezorger heeft mijn pakje afgeleverd in een tuin van een huis op 2 km bij mij vandaan! Gelukkig kwam deze persoon mijn pakje bezorgen Maar ik vind het niet kunnen dat DPD zomaar een pakje achterlaat zonder verificatie Niet het correct adres noch naam en afgezet in de tuin ? Daar kan toppy natuurlijk niets aan doen maar mss toch even de bezorgfirma aan de oren trekken

Netjes en op tijd

Niks op aan te merken. Ging netjes en snel en de meiden zijn er heel blij mee!

Goede prijzen, snelle afhandeling

Goed product en snelle afhandeling

Prima service!

Ik heb een warmtepomp voor mijn zwembad besteld. Heel erg fijn dat de medewerkers van Toppy meedachten. Ik kocht namelijk hun product waarbij zij ook zorgde voor een installateur. In deze tijd zijn installateurs schaars. Dus echt een topservice

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR