Snelle en correcte levering
Ik kreeg wat ik zocht
Goede service, snelle verzending, behulpzaam bij eventuele problemen...
Netjes op tijd bezorgd en zoals verwacht
Zeer goed en goed geholpen
Website is overzichtelijk en heeft goede zoekmogelijkheden. Soms zouden de omschrijvingen iets beter kunnen. Zending zijn altijd oprijd en compleet. Koop hier regelmatig naar volle tevredenheid.
Dankjewel voor je feedback! Daar hebben we wat aan! Heb je toevallig een voorbeeld waarbij het misging? Dan kunnen we er meteen wat aan doen!
Besteld en de volgende dag lag het al op de stoep
Niet op de afgesproken dag geleverd
OK
Heel veel plezier ermee! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Vandaag is de allerlaatste dag dat er gestemd kan worden! Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Mijn eerste ervaring bij Toppy is zeer positief, omdat de verwachte levertijd twee tot drie weken was. Echter na twee dagen had ik de bestelling al binnen. Super fijn. Erg leuke spullen!
Hey Henk! De eerste, maar zeker niet de laatste keer dan! Welkom bij de fanclub! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Vandaag is de allerlaatste dag dat er gestemd kan worden! Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Als je een track en trace nummer geeft zorg dan ook dat het opgevolgt word ik heb heel de dag de track en trace in het oog gehouden en stond nog opverzenden terwijl ik bericht kreeg van vrienden dat hij open en bloot voor men deur stond
Hey Matthias! Oh, dat is gek. Dankjewel voor het doorgeven, we gaan meteen kijken of er ergens een storing is!
Met de goede service en scherpe prijs ben ik helemaal tevreden.
dan zijn wij dat ook! Tot de volgende keer! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Vandaag is de allerlaatste dag dat er gestemd kan worden! Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
X
X-je terug!😘
Vlotte levering en alles picobello in orde
Mooi geel is niet lelijk he? Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Vandaag is de allerlaatste dag dat er gestemd kan worden! Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Goede producten.
Alles zoals beloofd!
Zoals het hoort! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Vandaag is de allerlaatste dag dat er gestemd kan worden! Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Van Toppy zeer tevreden maar met Post Nl dit keer een beetje mislopen, waarschijnlijk een beetje door de werken in mijn korte straat.
Vlot en correct verlopen.
De bevestigingsmoer van de vizier van mijn Abus helm lag er binnen no-time af. Opnieuw goed vastgezet, nu ben ik hem verloren. Helaas! Maar toppy heeft het correct opgelost. aanradder!
Hey Gerrit Jan, Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de fietshelm zo snel defect raakt! We willen je vragen contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we je zo snel mogelijk hiermee verder kunnen helpen en kunnen werken naar een nette oplossing! Mail ons even met je bestelnummer; [email protected]
Ursprüngliche Bewertung
De bevestigingsmoer van de vizier van mijn Abus helm lag er binnen no-time af. Opnieuw goed vastgezet, nu ben ik hem verloren. Helaas! Is er een betere oplossing?
Al een jaar een koppeling besteld en heb deze nog niet, onlangs nog een bestelling geplaatst en deze heb ik ook nog niet ontvangen?
Hey Mario, Jij hoort natuurlijk ook jouw pakketjes geleverd te krijgen! Misschien is er ergens wat mis gegaan bij onze transporteurs. We willen dit graag samen met je gaan oplossen. Stuur ons daarom even een mailtje met beide bestelnummers, zodat we dit kunnen gaan uitzoeken voor je en ervoor kunnen zorgen dat jij je pakketjes netjes gaat ontvangen!
Ik heb alles goed kunnen vinden op deze site en heb een bestelling geplaatst voor een boom/takken trimmer. Die is op de afgesproken tijd en plek bezorgd. Ik heb hem meteen gebruikt en hij bevalt erg goed. Echt toppie!
Maak maar eens korte metten met die takketrimmer! Veel plezier ermee! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Vandaag is de allerlaatste dag dat er gestemd kan worden! Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Komt na wat ze beloven
Volgende keer gaan we voor de 10 hoor! Is er iets wat we kunnen verbeteren?
Prima communicatie/ snelle levering
Dankjewel voor je bestelling én je review! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Vandaag is de allerlaatste dag dat er gestemd kan worden! Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Super afhandeling, super service
High Five! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Vandaag is de allerlaatste dag dat er gestemd kan worden! Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛