Aanvulling voor de Ofyr: lekker snel geleverd.

Idd top geleverd

Netjes verpakt en optijd geleverd

Gewoon erg tevreden

Jullie doen jullie naam eer aan.

Toppy

Super snel geregeld en ontvangen.

De scherpste prijs en super snel geregeld, ik had m’n terras heater de volgende dag al in huis.

Alle bestellingen maar ook de retourzendingen snel en correct afgehandeld. Ik ben klaar voor de zomer die hopelijk toppie wordt

super

snelle en vlotte service. Contact via whatsapp verliep ook heel vlot en correct

Wanneer iets te betaalbaar lijkt twijfel ik of ‘t wel zuivere koffie is maar erg blij met de aankoop

Voor de zekerheid met PayPal betaald zodat ik mijn geld niet kwijt zou zijn mocht het fout gaan. Maar alles verliep boven verwachting; een kwalitatief hoogwaardig luchtbed ontvangen, goed verpakt en binnen 2 dagen in huis. Een review op het luchtbed gegeven dus ik verwacht zelfs nog 10 euro terug te krijgen van het toch al super scherp geprijsde luchtbed. Ik raad Toopy.nl aan.

uitstekende levering

snel en goede bezorging

Snelle levering en duidelijke afspraken.

Snel geleverd.

Wouw! dinsdag ons zwembad besteld & donderdag al geleverd! SUPER snelle service een echte aanrader deze Toppy site ;)

Van start tot eind is het toppy!

Top product voor een faire prijs!

Alles keurig opgelost

waardeloos

Spullen zijn prima, service ver te zoeken. Telefonisch contact gehad en een mail geschreven nooit contact over opgenomen. en dat terwijl ik een fout op de site wilde melden pffffffff Doe hier iets aan, dit is op termijn belangrijk. Groet, Emile

Toppy!

Snel bezorgd, goedverpakt, achteraf betaald, leuke folder erbij!

Prima zwembadtrap.

RVS zwembadtrap, uitstekende kwaliteit. Mooie prijs.

Helemaal top...

Geen opmerkingen...behalve top!...duidelijke communicatie!...en service! Groetjes Hans

Vlot geleverd, toppie!

Goed verpakt en op tijd geleverd!

Mijn bestelling was dik in orde!

Super snel geleverd.

Super goed!

Top levering

Helaas was niet alles op voorraad maar de spullen die ik heb besteld werden keurig op tijd geleverd. Prijs kwaliteit is ook prima in orde.

tres satisfaite

bon produit et vite livrée

Product dead on arrival

Product werkt niet, motor start niet

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR