W'eau Full Inverter 7,6kW zwembad warmtepomp

Alles verliep prima, vlotte levering

Fijne site, groot assortiment, goede service

Enige nadelen: website werkt niet goed op Firefox. Kan bijna alles vinden en bestellen als consument. Prijzen mogen in sommige gevallen wat scherper

Wat een TOP gebaar!!!

Nav een meningsverschil over een bestelling boodt Toppy ons een kadobon aan! Ipv ons de tegoedbon te sturen vroegen wij hun het bedrag te storten op giro 555! Uiteindelijk heeft Toppy een bedrag van meer dan 10 keer zoveel overgemaakt naar giro 555! En alsnog kregen wij een kadootje toegestuurd! TOPPIE!!

lek in mijn jacuzzi

Er is een lek in mijn jacuzzi die ik vastgesteld heb na de opening van de doos, jammer...

Prima verloop van de bestelling

Alles verliep prima, vlotte levering

snel en correct

Helemaal goed

Slecht verpakt verzonden

In een doos waar alle artikelen 4x inpassen zijn alle delen (7x geurzout) los ingelegd. Gelukkig geen enkele gebroken. Had verwacht dat een grotere doos wel opgevuld werd om breuk te voorkomen.

Snel, altijd wel een korting en keurig verpakt!

Toppy heeft een prettige manier van communiceren en producten zijn leuk om te ontvangen = gewoon toppy.

Helaas geen luchtbed

In middels na een maand mijn geld terug omdat ik geen luchtbed heb ontvangen. Dit heeft mij heel veel tijd gekost en veel mailtjes om dit te regelen. Heel erg jammer! Ik zou hier niet snel meer bestellen. I.p.v dat zij bewijs geven dat het afgeleverd zou zijn moest ik een officieel formulier invullen dat ik het niet heb gehad met handtekening erg omslachtig. Maar ik ben blij dat ik na een maand mijn geld terug heb.

ALLES OK

Stipt geleverd

Perfect verlopen

Alles juist en in uitstekende staat ontvangen de dag na de bestelling. Beter kan niet. Bedankt, Toppy !

Toppie :)

Het pakket wat wij besteld hadden werd in 2 losse pakketen geleverd. 1 pakket bleek bij de post kwijt geraakt te zijn. Direct contact opgenomen met Toppy en op de eerst volgende werkdag stond er al een nieuwe stoel bij ons voor de deur! Het contact verliep soepel en Toppy nam de communicatie richting het bezorgbedrijf meteen op zich. Super fijn geregeld dus!

Ik was onder de indruk van de snelheid van de levering van de bestelling! Via de mail keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Goedkoopste en zeer snelle levering.

De Mobicool camping koelkast werd met extra korting verkocht in verband met een verwachte langere levertijd door een magazijn verhuizing. Donderdagmiddag de bestelling geplaatst en als verrassing was hij er vrijdagmiddag al. Standaard de scherpste prijs, geen verzendkosten, extra korting en een top product geleverd krijgen. Wij zijn blij verrast en natuurlijk zéér tevreden. Meer dan toppy!

Juist product, opde juiste plaats.

Nvt

Echt een Top(ppy) ervaring

Scherpe prijs en snelle levering. Duidelijke communicatie!

Goed,snel, en vriendelijk

Goed, snel, en vriendelijke bezorger En precies wat we hadden verwacht

Gekregen wat de bedoeling was.

Het product werkt uitstekend en de levering was supersnel.

Product voldoet geheel aan de verwachtingen.

Product voldoet geheel aan de verwachtingen.

Goede levering + goed contact klantenservice

Levering van het product was op tijd en ging het goed. Een vraag aan de klantenservice is snel en klantvriendelijke afgehandeld.

Goed shop met ondersteuning van experten

Ruim assortiment. Prijzen zijn gemiddeld tot goed.

Weer snel geleverd

Zoals altijd service weer top;-)

Levering was correct verlopen , chauffeur belde van te voren hoe laat hij bij ons kon zijn .

Snelle levering, verwachtte kwaliteit

Snelle levering van de bank, bank werkt naar behoren en is naar mijn idee precies wat je ervoor betaald, prima product

goede klantenservice

Bij vragen per email krijg je meteen een helder antwoord en ze denken met je mee. Kennis van zaken.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR