Alles verliep prima, vlotte levering
Oehhh lekker vroeg beginnen met zwemmen! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Enige nadelen: website werkt niet goed op Firefox. Kan bijna alles vinden en bestellen als consument. Prijzen mogen in sommige gevallen wat scherper
Hey Yuri! Goed dat je het aangeeft! Ik stuur je opmerking door naar ons development team, dan kunnen zij er even goed naar kijken! En tjaaa onze prijzen... de meeste staan flucturerend ingesteld dat we altijd de laagste prijs hebben, maar sommige kunnen we gewoon niet goedkoper inkopen. Dankjewel voor je dikke 9 én je bestelling! We hopen je vaker te zien!
Nav een meningsverschil over een bestelling boodt Toppy ons een kadobon aan! Ipv ons de tegoedbon te sturen vroegen wij hun het bedrag te storten op giro 555! Uiteindelijk heeft Toppy een bedrag van meer dan 10 keer zoveel overgemaakt naar giro 555! En alsnog kregen wij een kadootje toegestuurd! TOPPIE!!
Wat een topklant ben jij zeg! Zo eerlijk en oprecht! We hebben van je geweldige review een social post gemaakt omdat we het zo geweldig vinden hoe je met onze fout omging!
Er is een lek in mijn jacuzzi die ik vastgesteld heb na de opening van de doos, jammer...
Hey Beata, Wat enorm vervelend dat je een defecte spa hebt ontvangen, dat is niet zo Toppy! We zien dat je nog geen contact met onze klantenservice hebt opgenomen, dus we gaan meteen contact met jou opnemen en zorgen voor een nette oplossing! Jij kan straks heerlijk gaan genieten van jouw nieuwe spa!
Alles verliep prima, vlotte levering
Juist! Zoals het hoort! Zo heb jij meer tijd om leuke dingen te doen. Dat is niet voor niets ons motto natuurlijk! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Helemaal goed
Wat een topklant ben jij! Eentje die helemaal doorheeft hoe wij onze stinkende best doen! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
In een doos waar alle artikelen 4x inpassen zijn alle delen (7x geurzout) los ingelegd. Gelukkig geen enkele gebroken. Had verwacht dat een grotere doos wel opgevuld werd om breuk te voorkomen.
Hey Hans, Goed dat je het aangeeft, we hebben inderdaad wel opvulmateriaal dus ik weet niet zo goed waarom dat er niet bij gestopt is. Zijn de potjes van glas dan? Nee toch? Gelukkig is er niets gebroken en als dat wel het geval was, dan hadden we het natuurlijk met je opgelost en je nieuwe gestuurd! (met extra opvulmateriaal ;)).
Toppy heeft een prettige manier van communiceren en producten zijn leuk om te ontvangen = gewoon toppy.
Wat fijn om te horen, dan communiceren we gewoon nog effe lekker door! Dankjewel voor je review én bestelling! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
In middels na een maand mijn geld terug omdat ik geen luchtbed heb ontvangen. Dit heeft mij heel veel tijd gekost en veel mailtjes om dit te regelen. Heel erg jammer! Ik zou hier niet snel meer bestellen. I.p.v dat zij bewijs geven dat het afgeleverd zou zijn moest ik een officieel formulier invullen dat ik het niet heb gehad met handtekening erg omslachtig. Maar ik ben blij dat ik na een maand mijn geld terug heb.
Hey Birgit, Wat vervelend om te lezen dat je jouw luchtbed nooit hebt mogen ontvangen. We zien dat onze collega op zoek is naar het pakket en een onderzoek heeft gestart bij PostNL om te kijken waar jouw bestelling is. Geen zorgen, we gaan het zeker voor je regelen alleen neemt een onderzoek vaak wat meer tijd in beslag. Wanneer we het pakketje hebben gevonden, ontvang jij netjes het aankoopbedrag terug! :)
Ursprüngliche Bewertung
Mijn rekening staat nog open. Ik heb ergens anders een luchtbed gekocht. Heb hier geen luchtbed ontvangen.
Stipt geleverd
Highfive! Dankjewel voor je bestelling en je review Jo!
Alles juist en in uitstekende staat ontvangen de dag na de bestelling. Beter kan niet. Bedankt, Toppy !
Wat goed!! Dankjewel voor je review én bestelling Marleen! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Het pakket wat wij besteld hadden werd in 2 losse pakketen geleverd. 1 pakket bleek bij de post kwijt geraakt te zijn. Direct contact opgenomen met Toppy en op de eerst volgende werkdag stond er al een nieuwe stoel bij ons voor de deur! Het contact verliep soepel en Toppy nam de communicatie richting het bezorgbedrijf meteen op zich. Super fijn geregeld dus!
Hey Colinda! Wat vervelend dat er een pakket zoek is geraakt! Als je ziet hoeveel er bestellingen bij PostNL aankomen is dat ook niet zo vreemd, maar toch. Fijn dat we het goed voor je hebben oplossen, scheelt jou weer tijd en kun je meer Leuke dingen doen. Niet voor niets ons motto! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Ik was onder de indruk van de snelheid van de levering van de bestelling! Via de mail keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
We kijken veel af bij onze Max Verstappen en we worden er steeds beter in! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
De Mobicool camping koelkast werd met extra korting verkocht in verband met een verwachte langere levertijd door een magazijn verhuizing. Donderdagmiddag de bestelling geplaatst en als verrassing was hij er vrijdagmiddag al. Standaard de scherpste prijs, geen verzendkosten, extra korting en een top product geleverd krijgen. Wij zijn blij verrast en natuurlijk zéér tevreden. Meer dan toppy!
Dan heb je geluk gehad, de verhuizing was een flinke klus dus we dachten dat het maar beter was als we onze klanten wél even zouden inlichten hierover! Super vet dat je dit dan ook benoemd in je review! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Nvt
Dankjewel voor je bestelling én beoordeling Lukas!
Scherpe prijs en snelle levering. Duidelijke communicatie!
Om de communicatie dan maar even helemaal goed af te sluiten, reageren we ook nog even op je review! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om ons een dikke 10 te geven! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Goed, snel, en vriendelijke bezorger En precies wat we hadden verwacht
De credits voor de vriendelijke bezorger kunnen we helaas niet op ons pakken, want die was niet van Toppy. Maar fijn dat alles zo soepel is verlopen! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Het product werkt uitstekend en de levering was supersnel.
Mop mop gas erop! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Product voldoet geheel aan de verwachtingen.
Hey Alex! Goed om te horen. Heel veel plezier ervan! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Levering van het product was op tijd en ging het goed. Een vraag aan de klantenservice is snel en klantvriendelijke afgehandeld.
Hey Nadine! Goed dat je volle bak gebruikt hebt gemaakt van onze service kanalen! Daar zitten we voor en heel lief dat je een review hebt geschreven. Heel veel plezier ervan en tot de volgende keer! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Ruim assortiment. Prijzen zijn gemiddeld tot goed.
We willen onze service graag een niveautje hoger tillen! Naar een 10 om het maar zo te zeggen! Als er iets is, waarmee we jouw 8 naar een 10 kunnen krikken, dan horen we het graag!
Zoals altijd service weer top;-)
Wat een topklant ben jij! Jij mag blijven! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Levering was correct verlopen , chauffeur belde van te voren hoe laat hij bij ons kon zijn .
Netjes! Zoals het hoort! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Snelle levering van de bank, bank werkt naar behoren en is naar mijn idee precies wat je ervoor betaald, prima product
Helemaal goed Peter! En tóch heb je ons geen 10 gegeven... Wat moeten we volgens jou verbeteren om een 10 te verdienen?
Bij vragen per email krijg je meteen een helder antwoord en ze denken met je mee. Kennis van zaken.
Niet voor niets noemen we ons zelf productexperts. Fijn dat je het even bevestigd! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛