Bij vragen per email krijg je meteen een helder antwoord en ze denken met je mee. Kennis van zaken.
Niet voor niets noemen we ons zelf productexperts. Fijn dat je het even bevestigd! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
zeer vriendelijke persoon die geleverd heeft , toevallig 2x zelfde persoon gehad. Toffe kerel toppy hhahaha
Volgende keer ontvang je hem met een biertje toch? Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Heel blij met mijn bestelling. Super vlug geleverd in stevige verpakking. Gewoonweg topper
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼 Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Tevreden over het product en service
Omdat jij de tijd hebt genomen om een mooie review voor ons neer te zetten, nemen wij de tijd om erop te reageren! Mega bedankt voor je bestelling én beoordeling! We hopen je snel weer te zien! 😉
heel vlug geleverd, prijs is ook goed en kwaliteit
We willen onze service graag een niveautje hoger tillen! Naar een 10 om het maar zo te zeggen! Als er iets is, waarmee we jouw 8 naar een 10 kunnen krikken, dan horen we het graag!
Snel en goed geleverd
Mop mop gas erop! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
De bestelling werd de volgende dag geleverd en de warmte kussens zijn top! Ze zijn zacht en warm :-).
Die zijn echt heeeerlijk ja! Nooit meer een kruik in bed ;) Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Gelukkig wel! Geniet van deze zonnige week Erik! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Keurig op tijd en de track and trees klopte exact. Keurig en zeer beleefde bezorger. Voor mij altijd bezorging via toppy.
Zo vaak als je wil Nico! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Keurig en op tijd geleverd.
Zoals het hoort! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Eindelijk een bedrijf wat je waardeert terwijl je klant bent en niet pas korting geeft als je een tijd lang niets besteld.
Hey Patrick, Je wil niet weten hoe erg wij vaste klanten waarderen! Dankjewel! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Bedankt
Nee JIJ bedankt!! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Toppers
Dat zijn wij!
Corekt de prijs en een vlugge bediening
mop mop gas erop! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Veel keuze, goede service en snelle levering
Als je door de vele keuze keuzestress krijgt, dan weet je ons te vinden voor advies he? Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Doen wat ze beloven, lijkt vanzelfsprekend maar schijnt voor sommige webshops niet of heel moeilijk haalbaar.
We doen ons best! Dankjewel voor je bestelling én je review Frank! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Volgende dag geleverd ! Na beetje zoeken op de site goedkoper kunnen vinden dus toppyyyyyyyyy
Deze jongens en meisjes weten waar ze over spreken!
YES WE KNOW! HIGHFIVE! Fijn dat je dit vernoemd in je review! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Duidelijke website, goede klantenservice, heel veel producten, goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering. Kortom, toppy!
Hey Sandra, dankjewel voor deze mooie punten waar we iedere dag ook weer onze stinkende best voor doen! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Geleverd zoals opgegeven en dus ook verwacht
Heel goede service
Thanks Dietrich! Als er iets is waarmee we jouw 8 naar een 10 kunnen krikken, dan horen we dat graag!
Product snel ontvangen. Zeer tevreden.
Zo heb jij meer tijd om leuke dingen te doen! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
een week is zeer slecht IK BLIJF BIJ DEZE BEOORDELING.
Hey Huub, Je hebt inderdaad wat langer moeten wachten op je bestelling doordat ons magazijn aan het verhuizen was. Dit is gecommuniceerd via de website. Voor het ongemak hebben we een nette compensatie gegeven op jouw bestelling! Gelukkig is ons toffe magazijn helemaal ready en kunnen we weer zorgen voor super snelle leveringen!
Ursprüngliche Bewertung
een week is zeer slecht
goede snelle service kan menig bedrijf wat van leren
Stuur ze maar door naar ons als we ze een lesje bij moeten brengen ;) Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Reçu colis très vite, prix très correct.
Merci beau coup!