Super bedrijf alles netjes op tijd geleverd. Service ook goed. Top ga zo door.
Gaan we doen Sonja! Bedankt voor je mooie woorden én je bestelling natuurlijk! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Produckt is goed aangekomen en ziet er goed uit. Bedankt voor jullie inzet.
JIJ bedankt! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Dankjewel Floran! We hopen dat jouw dag vandaag hetzelfde gaat! 'Zeer goed!' Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Foute product was opgestuurd. Kreeg duideljjke instructies hoe product terug te sturen en werd zeer goed op de hoogte gehouden en 2 dagen later werd het juiste product bij ons geleverd.
Hey Frank, Wat vet dat we na een fout van ons, toch nog een dikke 10 van je krijgen! Dat maakt ons blij. Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
De doorstroomfilter en de pomp inclusief buizen werken nu goed. Contact met de servicedesk verliep ook prima.
Hey Roland! Oei, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn! We zien helaas geen mailcontact terug, maar we hebben onze vijver experts gevraagd om hierover contact met je op te nemen en samen met jou te kijken naar een juiste oplossing. Mochten er ooit problemen zijn, mail of bel dan vooral met onze klantenservice zodat we je direct kunnen helpen! Daar zijn we immers voor! (En om te zorgen voor blije klanten natuurlijk).
Ursprüngliche Bewertung
De buis van 40 mm was zo stug dat die nauwelijks in bochten te krijgen was. Resultaat was dat de klep van de doorvoerfilter uit zichzelf opende door de stevige buis die hem optilde als het ware. Resultaat daarvan is dat mijn vijver de volgende dag lekte uit de doorvoerfilter. Ik heb het kunnen oplossen door een zware steen te leggen op de bak van de filter.
Toppy
That's our name! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Een beachwagon gekocht met 15% korting vanwege verhuizing en dus vermoedelijke vertraging met verzenden (dat stond op de site). Maar dit was helemaal niet zo en binnen 2 dagen was de bolderkar al binnen. Helemaal super!
Beter het zekere voor het onzekere! Fijn dat 'ie zo snel binnen was en heel veel plezier ervan! Wij hebben hem ook op kantoor ("ik heb hem zelf ook") en vinden hem ook echt fijn! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Top service, top product, helemaal Toppy
Veel te grote doos voor artikel. Verzenden van lucht. Zeer slecht voor het milieu
Soms is het lastig om de juiste doos te vinden voor een artikel! We hebben 15 verschillende maat dozen en dan had je toch net een product die afweek van de gangbare maten. Wat misschien leuk is om te weten voor je is dat we bezig zijn met een inpakmachine die de dozen precies op maat maakt! Over een tijdje heb jij (en het milieu) dus helemaal geen last meer van dit probleem!
Supersnelle updates over je bestelling en retouren Complimenten!
Hey Walter! Nou om de communicatie dan nu maar even helemaal rond te maken, ook nog even een reactie op je review! Dankjewel voor je bestelling! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Niet duur en goed deze heat er is wel een topper
Jij zult er warmpjes bij zitten! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Een snelle levering !
Juist! Zoals het hoort! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Kussen besteld ,stiksel los binnen 2dagen een nieuwe, ben zeer tevreden.
Stom dat het kussen zo snel los raakte, maar fijn dat we het snel hebben kunnen fixen! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
De levering verliep vlekkeloos. Ik heb de grasmaaier nog niet gebruikt, wegens omstandigheden, maar héb er alle vertrouwen in.
Wij ook! En mocht hij het gras toch aaien ipv snijden, dan horen we het natuurlijk graag! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Ik ben zelf gepassioneerd door customer experience. Je moet verrassen om te onderscheiden. Ik schrijf normaal geen reviews maar omdat het onderscheidend was maak ik er even tijd voor.
Hey Rob! Wat vet! 1. Dat we je hebben weten te verrassen en 2. dat je zelf ook zo bezig bent met customer experiences. Doe je er zelf ook iets mee qua vak? Anders is het wellicht leuk om eens te bellen! In ieder geval dankjewel voor je geweldige review én je bestelling niet te vergeten! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Alles ging goed
Hey Amarinske! (Die naam hoor je niet veel hier in Brabant!) Dankjewel voor je bestelling én je review! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
+PY Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Een nieuwe slang met koppelstukken voor mijn vijverpomp besteld. De levering gebeurde geheel volgens afspraak op de voorzien datum. De slang voldoet aan alle verwachtingen.
Hey Marc! Fijn dat je vijverpomp weer lekker staat te pompen! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Toppy voor al mijn zwembad spullen, goede kwaliteit en snelle levering. Echt een aanrader.
Fijn dat je al je zwembadboodschappen bij ons doet en dankjewel voor je review! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Laagste prijs en vlugge levering.
PERFECT GELEVERD
FIJN! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Snel geleverd, goed product en goede prijs. De manier van communicatie is grappig.
Hey Jerry! Fijn dat je onze communicatie als grappig ervaart! Maar we kunnen ook heel serieus zijn hoor! bijvoorbeeld als je moeilijke vragen hebt! In ieder geval, dankjewel voor je top review én bestelling! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Prima webshop.
Gewoon, niet zeuren, niet praten, op tijd leveren en that’s it . Punt . Niet veel auw hoeren. Gewoon prima
Hahaha ouwehoeren kunnen we wel hoor, daar zijn we Brabanders voor toch! Nee, top, dankejwel voor je review én bestelling! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Alles goed verlopen niks aan te merken.
Fijn dat alles zo soepel verlopen is! Was het liefde op het eerste gezicht? Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛