Super bedrijf

Super bedrijf alles netjes op tijd geleverd. Service ook goed. Top ga zo door.

Geweldig goed bedrijf.

Produckt is goed aangekomen en ziet er goed uit. Bedankt voor jullie inzet.

Snelle levering goede communicatie

Zeer goede klantenservice

Foute product was opgestuurd. Kreeg duideljjke instructies hoe product terug te sturen en werd zeer goed op de hoogte gehouden en 2 dagen later werd het juiste product bij ons geleverd.

Prima service en snelle levering

De doorstroomfilter en de pomp inclusief buizen werken nu goed. Contact met de servicedesk verliep ook prima.

Toppy

Toppy

Helemaal top!

Een beachwagon gekocht met 15% korting vanwege verhuizing en dus vermoedelijke vertraging met verzenden (dat stond op de site). Maar dit was helemaal niet zo en binnen 2 dagen was de bolderkar al binnen. Helemaal super!

Top service, top product, helemaal Toppy

Veel te grote doos voor artikel. Verzenden van lucht. Zeer slecht voor het milieu

Een 10 voor communicatie en levering

Supersnelle updates over je bestelling en retouren Complimenten!

Niet duur en goed

Niet duur en goed deze heat er is wel een topper

Snelle en correcte levering !

Een snelle levering !

geweldig geregeld

Kussen besteld ,stiksel los binnen 2dagen een nieuwe, ben zeer tevreden.

De levering verliep vlekkeloos. Ik heb de grasmaaier nog niet gebruikt, wegens omstandigheden, maar héb er alle vertrouwen in.

Waanzinnige Customer Experience

Ik ben zelf gepassioneerd door customer experience. Je moet verrassen om te onderscheiden. Ik schrijf normaal geen reviews maar omdat het onderscheidend was maak ik er even tijd voor.

Alles ging goed

prijsgunstig en snel geleverd

Een nieuwe slang met koppelstukken voor mijn vijverpomp besteld. De levering gebeurde geheel volgens afspraak op de voorzien datum. De slang voldoet aan alle verwachtingen.

Snelle en nette levering

Toppy voor al mijn zwembad spullen, goede kwaliteit en snelle levering. Echt een aanrader.

TOPPY ! ! !

Laagste prijs en vlugge levering.

ALLES IN ORDE

PERFECT GELEVERD

Snelle en goede kevering

Snel geleverd, goed product en goede prijs. De manier van communicatie is grappig.

Alles geleverd zoals beloofd

Prima webshop.

Uitstekend !

Gewoon, niet zeuren, niet praten, op tijd leveren en that’s it . Punt . Niet veel auw hoeren. Gewoon prima

Alles goed verlopen niks aan te merken.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR