Van plan een badje van de Action a € 249,- te kopen maar na veel wikken en wegen uiteindelijk eindigen bij een heel duur bad (Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe opblaasbare spa - 6 persoons) voor € 1.099,- Dan mag je toch verwachten dat je wat goeds hebt. Al een tijdje aan het mailen over problemen. Wel netjes elke keer antwoord terug gehad maar helaas is het probleem nog niet verholpen. Het lijkt er op dat het zoutwater systeem niet goed werkt en dat het niet goed filtert. Dat probleem heb ik opgelost door Aquafinesse (gedeeltelijk gesponsord door Toppy) te gebruiken ik had dus ook gewoon een goedkoper bad zonder dat zout systeem kunnen kopen. Ook loopt er lucht uit het bad, dit vrij vroeg aangegeven en er werden een aantal oorzaken voorgesteld door de medewerker, sommige klonken logisch maar het bad zou nu na een aantal weken weken wel gevormd moeten zijn lijkt mij. Ook loopt de deksel wat leeg maar dat zal wel met vormen te maken hebben. Garantie loopt niet via Toppy dus een case aangemaakt direct bij Intex en het probleem voorgelegd waarop ik redelijk snel een antwoord kreeg om het ventiel na te lopen en verder heel het bad te controleren op lekken,(een gloednieuw bad geplaatst op schone rubber matten?) Maar goed geen lek gevonden dus ik vermoed dat het langs het ventiel lekt maar zie daar ook niks vreemds? Ik heb dit bad gekocht om van te genieten en niet dagen naar een lek te zoeken. Na 2 weken was ook de zwarte rand aan de binnenkant wat verkleurd en grijzer geworden, dit was nog voordat ik Aquafinesse gebruikte dus je zou denken dat het zoutsysteem het zout toch omzette in chloor. Al met al ben ik er wel klaar mee en ik zie het wel wanneer ik er weer wat lucht bij moet doen, ik heb geen zin in dat op en neer gemail met Intex. Uiteindelijk na een moeilijke start toch goed geholpen door Toppy maar houd er nog steeds geen prettig gevoel aan over aan mijn aankoop maar daar kan Toppy niks aan doen ;-)
Hey Ron, Wat vervelend dat je problemen hebt met de spa. We zien dat je inderdaad contact hebt opgenomen en we proberen je natuurlijk zo goed mogelijk te helpen! Echter is het zo dat onze garantie afhandelingen altijd rechtstreeks via Intex verlopen, dit is omdat je dan direct kunt schakelen met de mensen die er de juiste technische kennis over hebben en er voorraad hebben. De informatie over de garantie procedure staat op onze website en kan je terugvinden via onderstaande link: https://www.toppy.nl/intex-bestway-retour-en-garantieprocedure Intex is meestal goed bereikbaar en gaat je ook zeker helpen. Mocht je hier niet uitkomen, geef dat dan zeker aan, dan helpen we je hierbij. Onze collega van de klantenservice zal je meteen een mail sturen betreft de prijs daling en met je meekijken naar een oplossing hiervoor!
Ursprüngliche Bewertung
Al een tijdje aan het mailen over problemen en wel netjes elke keer antwoord terug gehad maar helaas is het probleem nog niet verholpen. Na veel wikken en wegen een heel duur bad gekocht (Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe opblaasbare spa - 6 persoons) voor € 1.099,- maar nu 3 weken later ineens € 60,- goedkoper. Dit ook verteld maar helaas. Het probleem is dat het er op lijkt dat het niet goed filtert en ook loopt er lucht uit het bad, dit vrij vroeg aangegeven en er werden een aantal oorzaken voorgesteld door de medewerker sommige klonken logisch maar het bad zou nu na 3 weken wel gevormd moeten zijn lijkt mij en wordt nog steeds zachter Buiten allerlei redenen en op en neer gemail bijna 3 weken lang heb ik er geen fijn gevoel meer bij en Toppy gaat er ook niks meer aan doen maar zegt dat ik een case aan moet maken bij Intex (ook gedaan) maar ik heb ook gelezen dat ik het binnen 30 dagen terug mag sturen. Ik weet even niet wat te doen.
Vrijdag voor de middag bestelling geplaatst en woensdag gekregen
Ha Willem, Bedankt voor jouw bestelling bij ons! Momenteel duurt de levering inderdaad iets langer dan je van ons gewend bent, doordat wij bezig zijn met de verhuizing van ons magazijn. We zijn met alle Toppers hard aan het werk om zo snel mogelijk weer alle pakketjes binnen één werkdag te bezorgen. Excuses voor de vertraging en we hopen snel tot een volgende keer! :)
juist één dag te laat zoals afgesproken.
He shit, mogen we nog een tweede kans?
het product is van zeer goede kwaliteit en de bestelling was goed verpakt en niet beschadigt dat is voor mij uitstekend zeer te vrede over en min puntje door een misverstand is de levering niet uitgevoerd zoals het hoorde dat kan beter
Hey Marc, Bedankt voor jouw geduld en wat vervelend dat je jouw bestelling te laat hebt ontvangen! Er lijkt een foutje te zijn gemaakt met het zendingsnummer waardoor er bij het transportbedrijf wat mis is gegaan met de levering. Dit wordt voor je opgelost en je bestelling zal vandaag nog in levering gaan dus zal nu heel snel bij je bezorgd gaan worden! Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen dat je tevreden bent over het product! :)
Ursprüngliche Bewertung
We zijn nu 15/03 en nog altijd niks ontvangen volgens track en trace die een paar dagen niet te bereiken was zouden ze geleverd hebben op 10/03 maar dat is niet juist, niemand gezien Ik hoop dat ik mijn bestelling kan ontvangen
Voor 20.00 uur besteld morgen in huis. Dat belooft Toppy.nl, maar waarmaken ho maar!! ‘Wegens drukte is er vertraging opgetreden’ krijg je dan als reactie. Mijns inziens kun je beter de belofte ‘vandaag besteld morgen in huis weghalen’. Want hoe leg je aan een jarig kind uit dat Toppy.nl zich niet aan de afspraak heeft gehouden? Het ergste moet nog komen. Ik heb het product op 25 februari besteld en kreeg het pas op dinsdag 1 maart binnen. En wat bleek: er ontbrak een onderdeel. Het is nu 7 maart en het onderdeel is nog steeds niet geleverd… en mijn zoon kan nog steeds niks met het product. Dit was de eerste en laatste keer dat ik iets besteld heb bij Toppy.
Hey, Shit, we balen ervan dat je zoontje nu niet op tijd zijn verjaardagscadeau had. Je mag ons daarvan de schuld geven en als je hem uitlegt welke reis een pakketje moet afleggen voordat het bij je thuis is dan begrijpt hij dat vast. Dat er vertraging was hebben we je tijdig laten weten en daarvoor hebben we je ook compensatie aangeboden. Als ik in ons systeem kijk zouden nu alle onderdelen in huis moeten zijn! Hopelijk valt het cadeau wel in de smaak en kan je zoon vette trucs uithalen!
Product voldoet aan de eisen.
Fijn Jan! Veel plezier ervan!
De geleverde materialen komen niet overeen met het bestelde.
Hey Ludo, Bedankt voor je bestelling! Maar... het product wat niet overeen komt met de bestelling, dat is natuurlijk niet zoals het hoort. Heb je hiervoor al contact gezocht met onze klantenservice? We zien helaas geen conversatie terug. Stuur ons vooral een mailtje, dan gaan we het meteen voor je oplossen! ([email protected]) We horen graag van je!
Ondanks jullie verhuizing, had ik mijn bestelling vrij snel in huis. Ik ben zeer tevreden, TOP!
Update: we zijn verhuisd! En het is grooooot! Fijn dat je even geduld had, we hebben hard gewerkt! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
vlotte aafwerking en snelle levering
Dankjewel, Jij mag blijven! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Kei goed! Dankjewel voor je bestelling én beoordeling! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Helaas niet de volgende in huis Na zelf een reactie te hebben gestuurd was hij ineens de volgende dag binnen
Hey Chantal, Wat vervelend dat jouw bestelling een dagje te laat is geleverd! We zien dat de bestelling ons magazijn optijd heeft verlaten maar deze helaas vertraging heeft opgelopen bij de transporteur. We gaan hier meteen een melding van maken zodat jij de volgende keer je bestelling gewoon optijd gaat ontvangen! We hopen dat je bestelling naar wens is en zien je graag terug!
Ursprüngliche Bewertung
HEEL GOED , PRIJS UITSTEKEND !!!
DANKJEWEL MARC! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Wegens verhuis naar een andere depot was de leveringstijd wat langer dan normaal. Maar daar stond een extra korting tegenover. TOP !
en een update: het is gelukt en het is gróóót! Fijn dat je de langere leveringstijd begrijpt! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Pomp besteld waarvan de specificaties op de website niet klopte, na 2 dagen te wachten op mijn bestelling, meteen contact opgenomen en enkele minuten later had ik al antwoord terug. Doorgegeven dat er iets niet klopte en de fout is meteen aangepast. Zo ontving ik ook een geld retour en ik mocht de foute pomp houden. Ook enkele andere dingen besteld die volledig in orde waren, Snelle service, veel keuze en snelle levering. Zeker een aanrader!
Hey Yari, Dankjewel voor de fijne review ondanks dat er iets mis is gegaan! Hopelijk hebben we hierbij laten zien dat als we fouten maken, ze ook oplossen! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Snel geleverd ondanks jullie verhuizing.
Fijn dat je de langere leveringstijd begrijpt! Het magazijn is inmiddels over! Het is zo gaaf! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
goed bevallen
Is het een jongetje of een meisje? ;) Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Prima ervaring omtrent de bestelling en levering. Jammer dat de product specificaties op de website niet correct zijn. Betrouwbaarheid neemt daardoor af.
Hey Sander! Oeh, dat is wel belangrijk. Kun je mij vertellen wat er niet klopt? Dan gaan we het aanpassen!
Mooi armbandje met ons telefoonnummer en adres. Heel handig en super snel bezorgd!
De product pagina was duidelijk en informatief. Betalingsmogelijkheden en de betaling zelf leverde ook geen problemen op. Dit was aangenaam online shoppen. Een aanrader!
Wat een topklant ben jij, eentje die helemaal door heeft hoe wij onze stinkende best doen! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Prima afgeleverd en wordt binnenkort aangesloten. Daarna zal ik melden of alles goed werkt. BvD
Laat vooral weten als het niet lukt, dan helpen wij je! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Helaas heb ik mijn bestelling maar ten dele ontvangen. Keurig in grote doos ingepakt maar waar allemaal plastic zat hadden mijn overige 3 gasflesjes moeten zitten. Pakje vorige week opgehaald en met uitpakken thuis zag ik dat er iets miste. Gebeld naar afhaalpunt maar daar stond niets meer. Daarna verdrietig nieuws , plots overleden vriend en dag erna zelf corona besmetting. Ik kon me even niet druk maken om die flesjes. Nu ik mail van jullie krijg wil ik het nog wel kwijt. Bestelling dus ten dele gehad maar wel voor meer betaald. Ik had een 4 tal kleine gasflesjes besteld maar maar 1 ontvangen. Misschien kunnen en willen jullie dit nog rechtzetten? Vr gr Kik van Mechelen
Hallo! Oef, wat een verdrietig nieuws en begrijpelijk dat je jezelf even niet hebt druk gemaakt over de bestelling! :( Uiteraard kijken we graag met je mee zodat je de gehele bestelling keurig gaat ontvangen, echter zien we onder dit e-mail adres geen bestelling terug. Wil je een mail sturen naar [email protected] met daarin je bestelnummer? Dan gaan we het direct voor je oplossen! :)
Zie mooi review geschreven ... cadeautje waard
Dankjewel Philippe! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Voldeed precies aan mijn verwachtingen
Hey Patrick! Dankjewel voor je bestelling én beoordeling! Heel veel plezier ervan. Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Correcte levering! Alleen had ik een kabel bij de powerbank die niet klopte. Telefonisch zijn ze goed bereikbaar en probleem uitgelegd, en via mail foto. Op hun kosten kon ik een passende kabel in de winkel gaan kopen en het bonnetje insturen die wordt dan gecrediteerd. Ik zeg TOP geregeld, ik zou ook zo weer een bestelling via hun plaatsen!
Hey Diane! Irritant dat je nog naar de winkel moet, maar fijn dat we je hebben kunnen helpen hiermee! Veel plezier ervan!