Snel, goed verpakt. Prima prijs/kwaliteit verhouding

Mijn draagbare toiletje. Is een groot gemak

was toppie

alles prima

Klasse

Is geheel verlopen zoals je mag verwachten!

Toppy doet wat het beloofd

Tijdens de aanschaf van een zwembadrobot heb ik advies gevraagd welke robot het beste zou passen bij mijn behoefte; het door een produkt specialist geadviseerde model heb ik niet aangeschaft - wel heb ik bij Toppy een alternatief aangeschaft uit een hogere prijsklasse dat naar mijn mening nog beter aansloot bij mijn wensen. Deze robot werd aangeboden met een korte levertijd en tegen een concurrende prijs.

Onbeschrijfelijk

Meer, meer....

prima prijs kwaliteit en correct geleverd

wat besteld was is geleverd aan een zeer correcte prijs en zoals afspraak op datum, toppy is toppy

Goed op tijd geleverd

Goed op tijd geleverd

Fijne prijs voor product dat exact op de afgesproken dag geleverd werd.

Snelle levering en goede service. Had een vijverpomp besteld maar die was te klein en heb die terug gestuurd. Geld binnen de kortste keer terug gestort. Andere pomp besteld zonder probleem. Gewoon top firma

Gewoon weg TOPPY en alles netjes verlopen.

Alles ging goed.

Alles prima

Netjes, op tijd en kwaliteit.

De naam is niet gestolen, Toppy !

Geen opmerkingen Er ging wat mis, Onmiddellijk opgelost Dank toppy

Snelle levering en een goede prijs.

Producten zijn snel geleverd en zoals omschreven en op de website. En dit voor een goede prijs.

Geniale klantendienst

De bestelling via de website verliep heel vlot. De exit trampoline die ik bestelde via Toppy werd zonder mail verstuurd en afgezet op pallet aan mijn voordeur. In het groot stond er EXIT op dus iedereen die langs de provinciale baan woont kon dit gedurende een werkdag zo maar meenemen want stond op de stoep. Niet gebeld, niet ge-smst, .. zeer jammer. Bovendien waren ALLE dozen beschadigd. MAAR: De klantendienst nadien nam wel hun verantwoordelijkheid op. Ze namen contact met me op en alles wat eventueel beschadigd was stuurden ze opnieuw op. Ze bleven met me in verbinding staan tot het probleem opgelost was. Heb ik stress gehad bij de levering? Ja, wel wat. MAAR ik zou onmiddellijk opnieuw bestellen bij Toppy omdat ze zo hard hun best doen bij de klantendienst. En er loopt nu eenmaal af en toe iets fout bij leveringen en dat zal niet alleen bij Toppy zijn.

Eenvoudig bestellen en snelle levering.

Product is makkelijk te vinden op de site. Snelle levering. Helemaal top

Service is pas service als je het niet verwacht !

Super service, doos van mijn bestelde verticuteermachine leekal open te zijn geweest. Snelle reactie van Toppy en goed opgelost.

Zeer gemakkelijk en zeer snelle levering!

Ik vond zeer gemakkelijk de gezochte producten. Het bestellen en betalen ging heel vlot. De snelle levering is zeker een pluspunt.

Toppy is toppy!

Enige minpuntje.. het uitspoelen of zelfs reinigen van de waterfilter werkt niet, en ndanks het redelijk dure product al na een paar dagen inactiviteit komt er al de foutmelding E90. Ik ben dus genoodzaakt om een hele voorraad nieuwe filters te kopen.. en op die kost had ik niet gerekend…

Levering perfect

Alles volgens planning

Formidabel!

Snelle levering.

Toppy

De prijs is nergens zo laag en de kwaliteit is zeer goed bedankt.

Correcte en snelle levering.

Heel duidelijke en klantvriendelijke website. Zeer snelle levering. Doe zo voort!!!!!

Makkelijk besteld, uitstekende prijs en snel geleverd

Vijverpomp nodig, even zoeken op internet en kwam al snel bij Toppy uit.

Allesbehalvetoppy.nl

Allesbehalvetoppy.nl Ik ga er niet teveel woorden aan vuil maken, maar bestel in ieder geval nooit een zwembadliner bij dit bedrijf. Te klein geleverd en ze laten je zakken als ******..... ohnee het bedrijf vindt dat ze erg netjes te werk gaan, als je ze al te pakken krijgt, door 10 % korting aan te bieden op je volgende aankoop. Gooi nog liever mijn geld in de kliko dan dat ik ook nog iets bestel hier. Ik moest overigens 1 ster aanklikken van Google maar dit moet abusievelijk géén ster zijn in dit geval.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR