Bij een bestelling technisch advies gevraagd, ben ik goed geholpen door technische medewerker, die denkt met je mee in oplossingen. Na bestelling geplaatst te hebben kwam groot deel van bestelling al de volgende dag. Aantal dagen later kwam nog een klein deel van bestelling binnen. Contact gezocht met Toppy waar de rest van de bestelling blijft. Konden ze geen antwoord op geven en gingen het uitzoeken. Na drie dagen zelf maar weer gebeld, want ik had nog niks gehoord. Medewerker weer in systeem kijken en kon zo snel niks voor mij doen. Ze beloofde mij na het weekend terug te bellen maar niets meer gehoord. Zelf weer gebeld en kreeg een collega aan de telefoon. Ging gelijk haar collega aanspreken om het uit te zoeken met de belofte dat ik diezelfde dag nog terug gebeld zou worden. Helaas die dag niets meer gehoord. Volgende dag maar weer zelf gebeld en kreeg medewerker gelijk aan de telefoon. Ze kon mij nog geen antwoord geven wanneer de rest van de bestelling kwam. De overige spullen waar ik op zat te wachten maar gecanceld.
Hey Arjan, Laten we beginnen met het positieve nieuws: Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen door onze productspecialist! :) Alleen dat je een deel van je bestelling mist, dat is natuurlijk niet zo tof! We zien dat je inderdaad contact hebt gehad met onze klantenservice en het netjes is opgelost. Sorry dat we niet direct konden vertellen wat er aan de hand was! Mocht je de onderdelen in het vervolg toch nog willen ontvangen, dan stuur ons vooral een berichtje zodat we met je meekijken en nu wel alles goed gaat!
Je kent ons hoor ik! Dankjewel voor je bestelling én je review! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Snelle, vlotte levering
Mop mop gas d'r op! 🏎️💨
Op een onmogelijke plaats neergezet
Hey Jan! Oef, dat is onze transporteur geweest? Is het gelukt met alles of moeten we nog in actie komen?
Zelfs toen we jullie contacteerden omtrent een product dat we uiteindelijk niet bij jullie hadden gekocht, werden we snel en effectief geholpen.
Zullen we afspreken dat jullie vanaf nu alles gewoon bij Toppy kopen? 😜 Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Snelle levering, goede communicatie
Hey Angela, Nou om de goede communicatie maar even helemaal af te maken, reageren we ook nog even op jouw review! Dankjewel hiervoor! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Mis wel de kortingscode voor de volgende bestelling.
Hey Gerrit! Is die kortingscode voor de volgende bestelling een gratis tipje voor ons? Of heb je Aquafinesse besteld?
Snelle levering. Netjes verpakt
Hey Debbie! Mooi geel is niet lelijk he? Hartstikke bedankt voor je review én bestelling! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Snel antwoord op mijn vragen & vlotte levering !!
Goed dat je gebruik hebt gemaakt van onze productexperts! Vuur al je vragen maar op ze af! Effe testen hoeveel ze weten 😎 Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Toppie geregeld en snel
We geven er graag gas op! Zo hebben we afgelopen week de hele verhuizing van het magazijn in 4(!!) dagen gedaan! Lief dat je na je bestelling nog een review voor ons hebt geschreven! Vinden we leuk! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Zowel het bestellen als de bezorging gaat snel. De naam van het bedrijf zegt het al: Toppy!
Is de naam toch niet helemaal uit de lucht gegrepen he? Dankjewel voor je review én bestelling! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Prima website en uitstekende levering
Hey Jose! Fijn om te horen! Daar werken we iedere dag ook hard aan! Zowel achter de computer als in ons logistieke centrum. Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
yeahh Mieke! Fijn om te horen! Dankjewel voor je review én bestelling! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Ja hoor 4 gasflessen gekregen.
Niet te gek ermee he! Veel kookplezier! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Na bestelling de volgende dag al geleverd. Goed product voor schappelijk bedrag. Toppy.
Hey Piet! En dat van Brabant helemaal naar de Hoek van Holland ;). Veel plezier ermee! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
wel niet op de afspraak van de koeier dienst en niet op voorhand gebeld
Hey Daniel, Goed dat je het zegt! We gaan meteen even onze koerier hierop aanspreken. Laat je weten als het nog een keer gebeurt?
Kwalitatiefproduct met een zeer snelle levertijd. Product exit finta doel 300x200
Hey Thomas! Als je wil mag je deze review ook plaatsen bij het product! Dan help je ook andere bij het maken van een keuze! maar alleen als je wil he ;). Hier mag je hem plaatsen: https://www.toppy.nl/product-review/12491/review-schrijven.html
Snelle service, volgende dag de spullen in huis!
Mop mop gas erop! Dankjewel voor je fijne review! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Snelle levering, goede producten
En wat heb je nog meer nodig he? Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Inderdaad! Doen wat we beloven... da's Toppy! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Snelle levering en een Toppy prijs
Jaa we geven er graag gas op! dankjewel voor je dikke 10! Wil je dat cijfer nog één keer geven? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Altijd prima service
Hey! Een vaste klant! Fijn om je weer te zien en dankjewel weer voor je bestelling én review. Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
fijne klantenservice.
Het zijn stuk voor stuk Toppers op de klantenservice! Dankjewel voor het mooie compliment. Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Veel producten op voorraad en snelle levering.
En sinds deze week is ons magazijn zelfs verhuist en liggen er nog meer producten netjes op voorraad! Leuk weetje he. Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Alles netjes geregeld en snelle levering
Hey henk! Omdat jij de tijd hebt genomen om een mooie review voor ons neer te zetten, nemen wij de tijd om erop te reageren! Mega bedankt voor je bestelling én beoordeling! We hopen je snel weer te zien! 😉 Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛