Omschrijving klopt met wat er geleverd wordt.
Toppy
Thats our name! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
veel keuze, snel levering, goed comunicatie, goed kwaliteit prijs
Hey Emma! Mooie puntjes! Daar werken we hard voor én aan! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Snelle levering, de website is duidelijk met goede omschrijving van product
Hey Gerard! Weetje hoe het komt dat onze productbeschrijvingen zo goed zijn? De schrijvers van deze teksten hebben verstand van de producten. Ze hebben ze bijna allemaal een keer gezien, vast gehad of mee gewerkt! En dat zie je dus! Dankjewel voor je review én bestelling! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
We hebben ons zwembad hier gekocht Snelle levering Voldoet naar verwachting
Dat het zwemseizoen maar snel van start gaat! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
snel en prima in orde
Hey Anneke! Wat lief dat je een review hebt geschreven voor ons! Bedankt daarvoor én voor je bestelling! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Vaste klant bij Toppy en altijd heel tevreden! Top webwinkel. Snel en accuraat!
Hey Vincent! Jij mag blijven! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
De pomp ziet er goed uit en maakt geen lawaai
Goed om te horen of eigenlijk goed dat we hem niet horen haha! Dankjewel voor je bestelling én beoordeling! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Bestellen, betaling, verzending, levering......alles TOPPY
Hoppaaa gas erop! Als het achter de schermen óók zo makkelijk verliep, dan zou het helemaal feest zijn! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Altijd alles op tijd binnen en ook het gevoel persoonlijk te zijn geholpen
Hey Frank! Wat fijn dat we dat gevoel hebben kunnen overbrengen. Je bent namelijk ook echt persoonlijk geholpen! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Ik heb een bestelling gedaan en perfect binnen de levertijd heb ik de spullen ontvangen. Helaas was het pakket incompleet, wat mijn inziens kan gebeuren. Echter de service die daarna kwam was helemaal toppy. Klantenservice denkt mee, is oplossingsgericht en reageert snel op mailtjes! Ik ben zeer tevreden.
Hey Floor, Wat fijn dat je niet boos bent en dat we het snel op hebben kunnen lossen! Hopelijk hebben we hierdoor laten zien dat áls we foutjes maken, we ze ook meteen rechtzetten! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
snelle levering en goede spullen
Hey Kees! Dankjewel! We worden altijd heel blij van deze dubbele cijfers! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Heel tevreden, want ik heb alle nodige informatie gekregen die ik nodig had vooraleer ik met zekerheid de juiste producten kon bestellen. Dit verliep over chat - waar het antwoord soms uitbleef - en verder dan per email.
Hey Chantal! Fijn dat je volle bak gebruik hebt gemaakt van onze service kanalen! Daar zitten we voor en heel lief dat je een review hebt geschreven. De reden dat het soms ietsie langer duurde was omdat we het soms zelf ook nog even moesten nakijken! Hopelijk houdt dat je niet tegen om de volgende keer weer alle vragen te stellen die je hebt!
Hoeft geen commentaar.Toppy is top
Hey Frank! Da's ook commentaar! Dankjewel zeg! Mogen we je nog één ding vragen? Wij doen mee met de Shopping Awards en strijden voor de titel 'beste tuinwebwinkel'. Hiervoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig! Wil je op Toppy stemmen? Stemmen kan via deze link: http://www.stemshoppingawards.nl/toppy Dat heb je nog sneller gedaan, dan je espresso koud is! 🏆💛
Na enkele berichten via marktplaats de volgende dag in huis. Toppie.
Veel plezier ervan Joke!
Onze bestelling is snel en goed afgeleverd. Fijne site met goede producten.
Wat goed dat je ons bestelproces als fijn ervaren hebt en dat je bestelling je snel heeft gevonden! Zijn jullie een goede match? 🥰
Alles goed afgeleverd , maar Post NL volledig in de fout.
Hey Chris! Shit zeg. We maken er ook een melding bij PostNL!
Bestel altijd mijn jacuzzi onderhoudsmiddelen bij toppy
Dat is je geraaie! nee grapje! Fijn dat je steeds weer bij ons uitkomt! Heb je de geurtjes al eens uitgeprobeerd? https://www.toppy.nl/product/18311/w-eau-geurenpakket-6-x-250-ml.html Ze zijn ook los te verkrijgen! In ieder geval, dankjewel voor je review én al je bestellingen!
Geven uitstekend advies en snelle bezorging
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
K
LeuK? Zijn we galgje aan het spelen?
X
Y Z Thanks voor je dikke 10!
Snelle verzending, achteraf betalen was super handig. Super prijs voor een mooie kamado. Tot volgende keer. A+++
Oh je gaat heel veel plezier hebben van die top Kamado! Vele zullen jaloers op je zijn! Succes grill master!
Levering was op ander datum als niet thuis geen probleem maar kwam.stuk van mijn matten voor onder de spa te zetten te kortbhebben dit zelf op gelost alles wel super ik erg tevreden van deze spa jacuzzi ik zou mensen dit ook aan raden en bij jullie te kopen ik tevreden klant alllen jammer van 1 te kort stuk mat en ook de padoestoel waar cloortablet in moest was een fabrieks fout waar door ik die ook niet kan gebruiken voor de rest was alles naar wens dankje er voor en voor de snelle levering rapper dan verwacht top geniet elke dag er van
Hey Heidi, nog steeds een 10?! Wat lief! Ik zie wel dat er het een en ander is misgegaan, dus ik stuur je review even door naar de klantenservice! Zij gaan ervoor zorgen dat je nóg tevredener wordt, dan je al was!
Netjes en op tijd geleverd
Mop mop gas erop! 🏎️💨
We hebben een zwembad gekocht die geleverd werd op een pallet. De bezorger heeft deze recht voor ons huis gezet en beweerde dat hij het pakket niet verder kreeg omdat hij te zwaar was. Wij( 2 vrouwen) hebben toen het pakket van 130 kg naar binnen moeten tillen. Schandalig
Hey Mandy, Onze transporteurs mogen zware pakketten helaas niet tillen en zij leveren enkel tot aan de eerste drempel. Echter vinden we het toch super vervelend voor je. Daarom neemt onze collega meteen contact met je op! :)