Snel geleverd en prima prijs.
Wat een TOP klant ben jij! Eentje die he-le-maal doorheeft hoe we onze stinkende best doen. Welkom bij de fanclub! 💛
superdeal. superhandig zelfoppompend luchtbed, mooie uitvoering, lekker breed en fijn hoog. makkelijk op te bergen. Niet superzwaar. Snel besteld. Snel geleverd. Helemaal wat de site beloofde, goede omschrijving van product.
Nét een bed he! Als je wil mag je deze review ook plaatsen bij het product! Dan help je ook andere weer met het maken van een keuze. Enne, super bedankt voor het schrijven van deze review én voor je bestelling! Slaap lekker alvast!
Snel en goed
Jij mag blijven Sandra!
Ik ben zeer tevreden.
servies of service? We hebben ook servies hoor! hele mooie! https://www.toppy.nl/product/17841/bo-camp-halo-melamine-serviesset-12-delig-aqua.html Nee, ik ben hier niet om te 'upsellen' maar om je te bedanken voor je review! We zien je graag weer terug!
Gebruiksvriendelijke website met zeer uitgebreid assortiment zeer snelle levering
Perfect!
And so are you!
Werkt goed
Enorm bedankt voor je review. Fijn dat alles zo soepel is verlopen!🙌🏼
Duidelijke website met genoeg reviews beschikbaar voor een eerlijk beeld van een product. Snelle service, leuke folder bij het verkregen product.
Hey! Wat een fijne review voor Toppy! Heb je het product ook al een review gegeven? Dan help ook jij weer andere klanten met de keuze! En wat leuk dat je begint over onze folder! We noemen hem zelf heel chique: ons magazine! We zijn nu alweer druk bezig met het lente magazine, dus bestel over een maandje zeker nog een keer, dan heb je weer iets nieuws te lezen!
service et livraison très rapide a conseiller.
merci merci!
Hallo, het is te laat geleverd, het pakket zou zaterdagavond worden geleverd, maar dat werd pas maandagavond, dat was jammer, want het was een verjaardagscadeau, verder prima
Ahh neee, dat is heel stom! Heb je het nog goed kunnen maken? Of moeten wij nog een keer onze excuses aanbieden (namens postNL) bij de jarige? We begrijpen je 7 dan ook wel. De volgende keer gaan we zeker weer voor de 10!
Ik krijg de buitenverlichting niet gesynct met de Philips Hue
Hey Bart, Wat vervelend dat het installeren niet helemaal goed gaat. Onze product expert neemt direct contact met je op, om samen met jou te kijken hoe je alles op de juiste wijze kan installeren en geeft je hier graag wat extra tips over!
De bestelling werd zeer snel geleverd. Ook de klantenservice is super. Een vraag gesteld en daar keurig antwoord op gekregen.
Maar natuurlijk! Op iedere vraag hebben we een antwoord. En weten we het antwoord niet zo 1,2,3... dan zoeken we het voor je uit! Daar kun je van op aan. Bedankt voor je bestelling én review Mark!
Op tijd bezorgd. Houden zich aan deafspraken
Doen wat we beloven, da's Toppy!
Goede en vlotte communicatie. Levering vertraging maar mooi opgelost en 3 opties gegeven.
Hey Silke! Fijn dat we ondanks de vertraging toch nog een dikke 10 van je krijgen! We zien je graag weer terug!
Snelle levering, uitstekende service
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
Ok
Hey Jeannick, Shit, we begrijpen je 7 dan ook. Volgende keer is PostNL op tijd bij je hoor! Dan gaan we voor de 10. Mocht je nog vragen hebben tijdens de installatie, dan weet je ons te vinden he? Groetjes, Pleun van Toppy
Super bedankt
nee, JIJ bedankt! 💛
Er blij een top leveribg
Volgende keer nóg sneller, dan willen een 10 van je!
Mijn ervaring dateert al van veel langer “en heel ééntonig” … Altijd goed. Ook als je ze belt voor advies. Dan volgt er een duidelijk en eerlijk antwoord. En dan koop je er vanzelf weer..
Hey Niels! Een échte vaste klant dus! Mooi zeg! Ik hoop dat we niet saai ééntonig zijn, want da's dan weer niet Toppy!
Goedkope spullen, snelle levering. Gewoon Top!
Hey Piet! Jij mag blijven!
Super snel geleverd
Mop mop gas erop! 🏎️💨
jij ook! 😉
product goed verpakt
Mooi geel is niet lelijk he?
Dank u wel. Ik had dus inderdaad de bestelling niet ontvangen en blijkbaar is de bestelling verkeerd geleverd op een adres in Nederland, terwijl ik in Belgie woon. Vandaag mail gekregen dat het pakket opnieuw ingepakt is en verzonden is. Dus probleem opgelost. Bedankt medewerkers van Toppy
Hey Kurt, Wat vervelend dat je jouw pakketje verkeerd bezorgd is! Gelukkig zien we dat onze collega van de klantenservice het al netjes voor je heeft opgelost en dat jij jouw pakketje gaat ontvangen! :) Excuses voor het ongemak!
Ursprüngliche Bewertung
De levering zou zogezegd afgeleverd zijn, volgens de track en trace, maar er is niets afgeleverd op mijn adres. Toppy is het te samen met postNL aan het onderzoeken. Blijkbaar zou het nu afgeleverd zijn op een adres in Nederland, terwijl ik in Belgie woon. Ze hebben mij gevraagd of het adres mij bekend voor kwam, natuurlijk niet. Verder al een 2 tal dagen niet meer van gehoord. Nog geen oplossing gevonden dus. De bestelling is natuurlijk wel betaald. Dus nog afwachten op volgend nieuws, ondertussen zijn we al een week verder dan de dag van de levering. Hopelijk komt er een oplossing van Toppie of postNL
Snelle levering top product
Goeie keus Klaas!