Uitstekend zoals altijd bij Toppy

Snel geleverd en prima prijs.

Prima gelukt

superdeal. superhandig zelfoppompend luchtbed, mooie uitvoering, lekker breed en fijn hoog. makkelijk op te bergen. Niet superzwaar. Snel besteld. Snel geleverd. Helemaal wat de site beloofde, goede omschrijving van product.

Alles goed geregeld en snel

Snel en goed

Top servies, top product

Ik ben zeer tevreden.

Uitgebreid assortiment voor elke beurs

Gebruiksvriendelijke website met zeer uitgebreid assortiment zeer snelle levering

Snelle en goede service

Perfect!

Goed verpakt, goed aangekomen

Werkt goed

Keurig bedrijf

Duidelijke website met genoeg reviews beschikbaar voor een eerlijk beeld van een product. Snelle service, leuke folder bij het verkregen product.

super service

service et livraison très rapide a conseiller.

Hallo, het is te laat geleverd, het pakket zou zaterdagavond worden geleverd, maar dat werd pas maandagavond, dat was jammer, want het was een verjaardagscadeau, verder prima

jammer, alles prima tot ik wil installeren

Ik krijg de buitenverlichting niet gesynct met de Philips Hue

Goede service en snelle levering.

De bestelling werd zeer snel geleverd. Ook de klantenservice is super. Een vraag gesteld en daar keurig antwoord op gekregen.

Op tijd bezorgd. Houden zich aan deafspraken

Toppie

Goede en vlotte communicatie. Levering vertraging maar mooi opgelost en 3 opties gegeven.

Snelle levering, uitstekende service

Een dag later geleverd maar anders ziet het er ok uit, moet nog geïnstalleerd worden

Ok

Goede inlichtingen gehad

Super bedankt

Top levering super snel

Er blij een top leveribg

Levering als afgesproken

Mijn ervaring dateert al van veel langer “en heel ééntonig” … Altijd goed. Ook als je ze belt voor advies. Dan volgt er een duidelijk en eerlijk antwoord. En dan koop je er vanzelf weer..

Goedkoop. Snel. Top.

Goedkope spullen, snelle levering. Gewoon Top!

Super snel geleverd

Ideaal

product goed verpakt

Bestelling verkeerd geleverd maar het probleem vlug opgelost.

Dank u wel. Ik had dus inderdaad de bestelling niet ontvangen en blijkbaar is de bestelling verkeerd geleverd op een adres in Nederland, terwijl ik in Belgie woon. Vandaag mail gekregen dat het pakket opnieuw ingepakt is en verzonden is. Dus probleem opgelost. Bedankt medewerkers van Toppy

Zeer snel geleverd

Snelle levering top product