Succesvol

De bestelling kwam zoals afgesproken snelle service

Een snelle betrouwbare (her)levering en service.

Ik had het verkeerde product besteld, contact gehad met de service desk. Kon via de retour service het product terug sturen en heb een link gekregen naar het juiste product. Deze was ook weer snel opnieuw geleverd. Erg fijn.

Makkelijk en snel

Makkelijk te bestellen en super snel geleverd.

uitstekend afgewerkt

zeer goed en snel afgehandeld

Snelle verzending

Ik heb al vaker iets gekocht bij jullie en het wordt altijd snel bezorgd en het ziet er goed uit.

Dikke duim

.Top bijstand,vlotte levering

Op tijd & juiste product geleverd

Goede informatie hoe llast de levertijd was en alle onderdelen zaten goed verpakt en compleet in de dozen!

Echt tevreden

GEWELDIG

SUPER

Bezorging perfect en snel

Ervaring heb ik nog niet, eind maart begin april ga ik hem neerzetten en gebruiken. Ik dacht dat ik ook een dienblad erbij besteld had, maar ik moet dat nog even kijken op mijn bestel lijst. Groetjes Gert-Jan

super tevreden

zeer vlotte levering

Toppy!

Gemakkelijk besteld en snelle levering.

Heel fijn en heel snel!

Ik wilde een artikel terugsturen omdat ik het toch niet meer nodig had en anders met dubbel zou blijven zitten. Jullie reageerde heel snel en ik had echt 2 dagen later mijn geld al terug. Door deze service ga ik zeker vaker bij jullie bestellen. Echt top!

perfect geregeld

netjes volgens afspraak bezorgd

Goede snelle service.

Verwarmingselement van jacuzzi was kapot dus konden we niet genieten. Deze besteld en de volgende dag was hij in huis en konden we weer met volle teugen genieten.

snelle levering, artikel naar verwachting

Snel en correct

De spullen,zijn supersnel bezorgd,en als verassing nog een kortingbon voor de volgende bestelling

Het pakket is goed verpakt en snel geleverd

Supersnelle correcte levering

Correct en snelle levering

Super vlugge levering

Super vlugge levering

Onze ervaringen met toppy zijn goed

Vaak besteld en altijd is alles vlot verlopen

alles TOPPY verlopen.

Alleen spijtig dat sommige artikels niet in voorraad zijn en reeds weken aan 1 stuk ! Zoals Leisure JET CLEAN onder andere, das wel vervelend.

Snel, goede kwaliteit en service

Helemaal TOPPY

Ik heb het warmte kussen besteld en volgende dag al in huis. Dat is toch TOP SERVICE, beter kan niet.

Eenvoudige site , snelle afhandeling en levering

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR