Heel snelle levering,goed verpakt

Goed apparaat

Prima gegaan

Beloftes waargemaakt

Besteld Snelle levering Artikel zoals beschreven op site.

Tip top Toppy!

Duidelijke website, goede communicatie, vlotte levering en keurig ingepakt. Blij mee!

Prima levering en snel

Toppy is: top speed top kwaliteit top laagste prijs

Zelf het ontbrekende stuk werd vlug geleverd !

Toppy is top!

Leuke ervaring opgedaan! Zowel met het bestellen, ontvangen en de hulp bij een probleem met PostNL. Ga zo door want Toppy is top!

zeer goed

pomp voor vijver was er sneller dan ik verwacht had

Snel ontvangen

Navullingen voor scuba 2 besteld. Blij dat ze nog lang houdbaar zijn.

Ruim assortiment en doen wat ze beloven

Ruim assortiment en doen wat ze beloven

Topservice

Zeer vlugge levering!

Ze zijn gewoon de beste ! gewoon Toppy!

woorden tekort voor hun waanzinnige service! Hun naam Toppy maakt alle eer aan! U mag zeken niet twijfelen hier te bestellen!

uitstekende webshop waar ik al meerdere spullen bestelde

steeds correcte afhandeling van de bestelling en vlot en tijdig geleverd. Dikke duim voor het hele team. PROFICIAT!!!!

TOPPY

Mijn eerste ervaring met Toppy was een goeie ervaring. Een mooie prijs voor een mooie fietsendrager. Vlotte levering!

Snelle levering. Alles werkt na verwachting.

Goede prijs kwaliteit.

Snelle en goede service

Precies ontvangen wat ik besteld had, goeie kwaliteit terrasverwarmer. snelle service en duidelijke communicatie via de e-mail. Na 2 dagen al in huis, top!

Snelle en complete levering, onprettige transporteur

Bij aflevering chauffeur gevraagd om pallet in garage te rijden (25 meter rijden met pslletwagen). Was allemaal moeilijk / geen tijd, dus uiteindelijk zelf gedaan met zijn wagen. Hele aflevering heeft In totaal nog geen 5 minuten geduurd. Kwam zeer onsympathiek over als je voor €1500 aan spullen besteld.

het was o,k.

o.k.

Product zoals beschreven, goed verpakt, snelle levering

Product zoals beschreven, goed verpakt, snelle levering, goeie prijs

Snelle levering, goede service

Netjes en snel,de goede spullen geleverd.

Alles super vlot gegaan

Bestellen via de website gaat heel fijn. De getoonde leverdatum werd perfect nagekomen. Kortom alles perfect verlopen. Bedankt!

Super service!

Nadat mijn lamp defect was aangekomen hebben ze, zonder lastige vragen te stellen, snel een nieuwe toegestuurd. Ik ben heel vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice. Echt heel fijn!

Geweldige service en super snel met leveren

Prima kwaliteit prijs verhouding

Product kwam beschadiging dg aan, zonder problemen deze kunnen omruilen

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR