Altijd goed bij toppy dit is er een die wel altijd ze afspraken na komt super. Voor iedereen die dit leest echt een aanrader om wat bij te bestellen en zeker weten dat het er is en aan komt
Goede prijs/kwaliteit en correcte levering
Juist! Zoals het hoort! Bedankt voor je beoordeling én bestelling! 🙌🏼
goede service en snelle levering
Mop mop gas erop! 🏎️💨
Prima geregeld, kwam goed binnen volgens schema.
Doen wat we beloven, da's Toppy!
Product zoals verwacht. Levering 1 dag later maar het is ook druk gezien de lockdown. Dus netjes
Hey Patricia! Dan heeft je pakketje vertraging opgelopen bij PostNL! Volgende keer, issie er op tijd! Geef je ons nog een kans?
Zo heb jij meer tijd om leuke dingen te doen!
Prima service en snelle levering
Super dat jouw bestelling zo snel bij je is aangekomen! Was het liefde op het eerste gezicht? 🥰
Goede site, snelle verzending
Wat goed dat je ons bestelproces als fijn ervaren hebt en dat je bestelling je snel heeft gevonden! Zijn jullie een goede match? 🥰
Alleen jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij zit.
Hey Jacob! Dat kunnen we ons heel goed voorstellen! Als je er niet uitkomt, bel dan eens met onze klantenservice, dan kunnen zij je verder helpen! Desnoods duiken we zelf in die beschrijving!
Mijn eerste bestelling was niet wat ik er van verwachtte. Op de site vond ik een retour-optie. Hier heb ik tot op dit moment helaas nog geen reactie op ontvangen. Het bedrijf meldde me telefonisch dat ik het product mocht houden en men heeft het bedrag terug betaald. Top resultaat van Toppy!
Hey Freddy! Wat jammer dat jouw bestelling niet naar verwachting is. We zien dat onze collega van de klantenservice een uurtje na het ontvangen van jouw mail al heeft geantwoord. Wellicht is deze in je spambox terecht gekomen? We gaan je de mail nog eens opnieuw sturen! Mocht je deze ook niet ontvangen, bel ons dan gerust even op! :)
Ursprüngliche Bewertung
Een heel vlotte service met de nodige expertise. Alsook heel vriendelijk. Ze kennen hun vak en zijn zeer klantgericht. Afspraken werden correct nageleefd, met andere woorden: ik ben een heel tevreden klant.
Hey Patrick! Wat een TOP klant ben jij! Eentje die he-le-maal doorheeft hoe we onze stinkende best doen. Welkom bij de fanclub! 💛
Mooi geel is niet lelijk he? 💛
snelle en correcte levering
Jij mag blijven! 💛
Ik had 2 keer over mijn Heatpanel kapot en 2 keer binnen de garantie een nieuwe gekregen. En nu blij met mijn 3de heatpanel. Echt super goed geholpen en heel vriendelijk allemaal.Toppy ga zo door.
3 maal scheepsrecht zou je zeggen toch! Je weet ons te vinden als het wéér misgaat, maar daar gaan we niet vanuit. Terugkomen mag je dan wel weer altijd 😉
Alles netjes verpakt en afgeleverd.top
We willen onze service graag een niveautje hoger tillen! Naar een 10 om het maar zo te zeggen! Als er iets is, waarmee we jouw 8 naar een 10 kunnen krikken, dan horen we het graag!
Het pakket is bij de buren bezorgd. Was sneller bezorgd dan ik verwachtte. Ben dan ook zeer tevreden
Mop mop gas erop! 🏎️💨
Eerst verkeerde artikel besteld. Retourneren ging prima, snel geld terug. Nieuw artikel besteld, zeer tevreden.
Kan gebeuren! Fijn dat je snel het juiste in huis had! Een heel fijn weekend alvast Wilma! Ga je nog iets leuks doen?
Goede communicatie.
Enorm bedankt voor je review. Fijn dat alles zo soepel is verlopen!🙌🏼
Prima fietstas voor een scherpe prijs
Dat worden kilometers maken! Heel veel plezier ermee!
Nadat bestelling bleef hangen op de betaling Contact met klantenservice. Het was ook nog het allerlaatste artikel. Was er een reservering gemaakt voor ons gemaakt en binnen een dag was het alsnog geregeld. Top
Heel goed dat je contact hebt gezocht met onze klantenservice! Zij staan altijd voor je klaar om je te helpen als er iets niet goed gaat of je vragen hebt! Dankjewel voor je bestelling én beoordeling!
Ik had een complete set met twee slangetjes verwacht. Maar het was er maar 1. Bij nader contact is door Toppy een tweede slang geleverd.. Prima service.
Hey Henk, Wat jammer dat je niet tevreden bent. Onze klantenservice neemt direct contact met je op. Je mag uiteraard altijd het product retourneren wanneer dit niet naar wens is! We gaan met je mee kijken naar een passende oplossing! :)
Ursprüngliche Bewertung
Ik had een complete set met twee slangetjes verwacht. Dus niet. Nu kan ik alleen de held van de slang vervangen. 1 slangetje van 40 cm en een paar klemmetjes is geen waarvoor het geld. Dit was niet Toppie
Bestelling geplaatst, niets ontvangen terwijl ik wel mail kreeg dat die was afgeleverd. Niets bij de buren, geen briefje in de bus te vinden. Mijn pakketje is dus zoek maar wel betaald. Had dit ook dringend nodig!!!!!
Hey Wendy, Wat vervelend dat je bestelling niet is geleverd terwijl de track en trace dit wel aangeeft. We zien dat onze collega's van de klantenservice direct in actie zijn gekomen en ervoor gaan zorgen dat jij je bestelling super snel gaat ontvangen! Excuses dat je een aantal dagen langer hebt moeten wachten. :(
Beste aanbieding reinigingsspullen voor de jacuzzi. Snelle levering. Al vaker hier besteld, elke keer goed. Zeker aan te bevelen
Kun jij weer lekker met je gat in een schoon bubbelbad!
Super enthousiaste medewerkers en een top service. Chapeau
Vorige week is het toppy team bij mij langs geweest om mn nieuwe filter en zandfilter aan te sluiten. Waren aanwezig op het afgesproken tijdstip waren vriendelijk en hebben heel goed en mooi werk geleverd. Een woord toppy
Hey Bjorn! Je krijgt de groetjes van Kevin en Bono! Dankjewel voor je review!